Colectia de toamna-iarna 2005(195)
Raspunsuri - Pagina 5
Mihaelutat spune:
Cami in niciun caz, exclus total etc. Imi verificam doar informatiile atat. Imi ajunge cat am facut, nici prea mult nici prea putin dar oricum suficienta scoala pentru mine, cel putin de calitatea celei din ultimii ani. Aici ma refer la ultimul master, mare dezamagire pentru mine, asa ca nu mai contnuam pe drumul docentei.
Acestea fiind spuse va urez un week-end plin de soare.
Mihaela
lavi02 spune:
Joy ganglionii se umfla la fiecare infectie/raceala. Daca ti se par totusi anormali intreaba
Daca a fost racit sau este, e normal sa manance mai putin.
Vlad: eu zic sa-i acorzi atentie cand NU iti cere el; sa smta ca i se acorda atentie FARA tipete si planset si scandal. El s-a format ideea ca pt a primi atentie si dragaleala trebuie sa puna la cale un intreg spectacol. Incearca sa nu-i dai atentie cand face scandal si sa-i dai cand e cuminte. Imbratiseaza-l din senin cand vezi ca e cuminte, samd. Nu e Vlad nu-stiu-cum, asa fac toti copiii in stuatii similare.
Vlad il imita pe Alex - din acelasi "sindrom" a geloziei fratelui mai mare caruia i se poare ca a fi bebelus este un avantaj, ti se acorda mai multa atentie.
Sugestie again: faceti cu Vlad chestii care numai cu un copil Mare se pot face; gen dus in diverse locuri interesante si aici tati poate avea un rol important.
miri intreaba si tu mai multi daca Postinorul ala chiar afecteaza embrionul. naspa situatie.
-----------
Nu stiu ce tot discutati voi cu facultatile dar mie mi-a ajuns cu varf si indesat una - cea pe care am facut-o. Mi-am ales pachetele cele mai grele, optionalele cele mai grele, proiectele cele mai grele, cu exceptia anului V cand eram gravida si am ales o optionala interesanta si grea si una la care stiam ca trebuie doar un referat. Asa ca am tras cat se poate de mult aia 5 ani. A fost OK, mi-a placut, a fost interesant dar mi-a ajuns.
Masterul a fost... si la noi aproape o formalitate.
Ca si Mihaelutat lasam docentele pt altii.
miri__b spune:
OFFF SI EU TRE SA MERG LA SCOALA, DAR n-am chef de invatat.tre sa dau admitere la CECCAR, poate la anu.
pe fi-miu l-a ciupit un tantar noaptea de fata si are obrazul umflat si o bubita urata, sper sa nu-i ramana semn.
recunosc ca l-am tras de ciuf de cateva ori ptr ca se tavalea pe jos sau ptr ca alerga prin balti. si nu ptr asta mi-e rusine, ci ptr ca in alte zile cand intra il lasam. stabileam de acasa dc are voie sau nu, in zilele mele proaste l-am ciufulit.
tre sa merg la dr oricum ca am niste scurgeri care nu sunt cm, dar e ceva.
voi duceti copii la circ?
Noki ma intereseaza capitolul de explicatii. cum adica multilateral? cate laturi bre?posinol luat ca la prospect.
Leea auzisi ca fu accident?
madau spune:
Miri eu as merge mai degraba pe ideea ca ori a existat o ovulatie tarzie, ori au existat 2 ovulatii in luna respectiva...au mai existat contacte si dupa luarea Postinorului? Stii ca se recomanda ca dupa ce-l iei, sa existe inca o metoda sigura de protectie pana la CM.
Noki felicitari si spor la toceala!
Alinush suntem ok, mersi de intrebare , tot nici o veste de la "domnul" insa...incercam sa rezistam
Noi ne rasfatam cu capsuni cu frisca...eu mai mult capsunile si Miruna mai mult frisca
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
maria f f f important: daca ii dati bebicii antibiotic NEAPARAT sa-i dati si ceva Ecoflorina sau lactobacili (Enterol) pentru ca la bebici asa mici este f mare pericolul ca antibioticul sa-i buseasca flora intestinala normala si atunci sa te tii diarei la care nu le mai dai de cap. Feli stie ce zic.
Ina masol cu bunica sunt alaturi de tine Pe mine asta ma intristeaza cel mai tare, cand imi aduc aminte suferinta lui taica-meu, in ce hal ajunsese din omul plin de viata care era. Cum ne rugam de el sa ia o lingura de iaurt, el care aprecia intotdeauna o mancarica buna, (incheia toate mesele tacticos cu o bucatica de braza) si un pahar de vin bun... De ce trebuie sa se termine asa ciudatenia asta la care-i zce viata? Nu v-am mai povestit eu, dar ultima luna si jumatate a fost GROAZNICA. Par eu vesela ca pun la cale concedii si plimbari dar incerc asa sa compensez amaraciunea ca altfel as fi luat-o razna.
Deci, sa revenim.
alinush superbe poze! Nu stiu ce tara semi-nordica e Olanda voastra ca noi aici in caldul Bucuresti inghetam de frig, ploua aproape zilnic de vreo 2 saptamani. Nu-mi vine sa cred ca voi iesiti la plaja.
Roxi am uitat sa-ti zic de mijlocul de transport: masina personala . Facem 2 zile pe drum dar acolo avem nevoie intensa de masina sa facem mici excursii (zona de interes din Slovenia e cat 2 judete de-ale noastre, iar toata tarisoara e cat 4 judete).
O zi mergem Bucuresti -> Timisoara, dormim la sora-mea si in ziua urmatoare Timisoara -> Belgrad (160 km drum f bun) si apoi 550 km pe autostrada pana aproape de Bled si apoi inca cativa, vreo 40 cred.
Oricum si zilele pe drum vor fi zile placute; intre Buc si Tm ne oprim la Herculane sa mancam la un restaurant fain si sa zburde un pic fetitele si va fi OK.
lavi02 spune:
meems si la noi procesul de despamperizare e "in " rau de tot, la figurat, bine ar fi la propriu...
Nati a trecut de la faza in care statea ocazional pe olita, la faza la care anunta uneori ca face. Acum a ajuns si mai "avansata", nici nu mai recunoaste ca a facut desi evidentele olfactive spun altceva...
maria_alexia spune:
Lavi, esti de milioane cu sfaturile Tocmai am luat prima doza de antibiotic, o sa-i iau neaparat si "protectia".
Sa aveti un concediu de vis, nu uita aparatul foto acasa si de-abia asteptam sa vii cu relatari de pe-acolo, sa mai calatorim si noi - virtual - cate-un pic . Cand va intoarceti da un semn, facem cumva sa ne intalnim.
lavi02 spune:
Fetele mele iar s-au dichisit, Silvia i-a facut Nataliei vreo 4 codite si moate, si-au pus fuste, sandale, margele, de toate.
Si de-a ce credeti ca se jucau? de-a mall-ul!
Zice Silvia: Nati, mergem cu liftul? ("Liftul" e baia mica). S-au inchis amandoua in baia mica, s-au urcat pe un lighean intors cu fundul in sus. La ce etaj vrei, la 3? Nati: Da, la 3. Silvia: Foarte bine, la 3 e etajul cu magazine de papusi. De acolo s-au dus la etajul cu mancare. (adica la bucatarie )
Maine mergem la Alba sa ducem fetitele. Pt prima oara din septembrie le lasam acolo in scop de relaxare parinteasca, pt 2 saptamani.
maria abia astept sa ne vedem peste 2 saptamani, sa-ti vad si printesina!
Lasa ca o sa va scoateti voi parleala cu calatoriile in curand; parca vad ca nu trece mult si o urcati si pe asta mica pe la 2000m in rucsacelul ala de bebici.
miri stai linistita ca nu ramane cu semne, eu si Silvia facem frecvent bube mari de la ciupturi de insecte. Daca se scarpina cu mainile murdare si i se infecteaza (face bobite cu lichid) pune-i albastru de metil cu un betigas de urechi. Asta s-a dovedit tratament eficient si suficient. Daca nu se infecteaza, mixtura mentolata mai usuca si mai reduce nevoia de scarpinare.
miha2006 spune:
HELLO,HELLO,
intru si eu in super fuga sa va salut,pupicesc si imbratisez pe toate si toti si sa va spun ca luni dimineata "aterizez" in BUCURESTI pentru cel putin 4 zile. Eu tocmai mi-am schimbat locul de munca, acum am venit de la Brasov dupa o luna de training si mai urmeaza o saptamana sau doua la Buc si apoi sper ca e gata.
Maine dimineata fug la PETRO, duminica seara arunc ceva haine intr-o valiza si iar plec... m-am saturat, singurul lucru de care ma bucur ca vin in Buc sunteti voi.
SO' cine are chef,timp, pofta si vrea sa ma vada si live aveti nr meu te tel in contul comun.Sper sa puteti organiza ceva pe fuga, mi-ar place sa cunosc cat mai multe din voi.
Am net la servici dar stiti ca nu pot sa deschid DC-ul cel putin nu acum asa ca nu am sa va mai pot citi, singura modalitate de a da de mine e telefonul.Am sa stau la Rin Grand Hotel, am citit pe net ca e pe undeva pe sos. Vitan Barzesti foarte aproape de Unirii, macar pe cele din zona sa va vad 5 minute.
sa va spun ceva si de Iulia,... e bine, e la buni de o luna, fug la ea in fiecare wik, am scapat definitiv de pampers acum vreo 4 luni, vrea sa-i aduca mami, da la Brasov " un joc cu omida", va da-ti seama ca n-am gasit asa ca am improvizat ceva, am inscris-o din toamna la camin sper sa se adapteze sa ne reintregim familia.
VA PUP DULCE PE TOTI
MIHAELA
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)