Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Adica mai Vecina sa inteleg ca tu, teoretic in anul 3, te apuci sa "conturezi" o lucreare de prezentat in anul 5? Adica peste 2 ani? Ai luat-o razna? Eu stiu cat esti tu de silitoare dar chiar asa nu credeam.
Oricum felictari celor care au studiat si celor care inca mai studiaza, vezi Bic, Alinus, Leea, si of course Vecina Noki, premianta clasei. Eu nu mai pot sa mai invat acum nici moarta. Slava cerului ca m-am mobilizat si am terminat master-ul inainte sa nasc, ca daca nu, nici pana azi nu il aveam terminat. Oricum si atunci m-am chinuit ca pe perioada sarcinii parca aveam creierii legati, greu pricepeam ceva, de retinut tone de pagini nici nu mai discutam....Asa tarait l-am terminat si nici ca ma mai apuc de studii la viata mea. Nu ma mai duce neuronu'. se pare ca maternitatea in ansamblul ei l-a "ucis iremediabil".
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

miha, in transee, am inteles sa traiti! madam strut scrie pe mine
cat despre doamna eminenta pe nume noki, face facultate in numar de trei ani ( ca si mandea..tot annul doi)si anul ce vine in vara are licenta.foarte bine jucat noki, ce tema ti-ai ales?
ce mai face alex?

joy

cornelia ce mai faceti? ce mai este nou la voi?

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )si Matei Alexandru ( 21 aprilie 2008)
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria, ce mai faceti, cum sunt copii??? Te asteptam cu vesti bune!

Mai, da de Ilenutza mai stiti ceva??? Mi-e dor de ea!

Noki, bafta!

Roxi, va tinem pumnii si voua sa treceti de aceasta perioada mai grea cat mai repede!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Roxi eu stiam ca la ID sunt 4 ani, si daca ai inceput facultatea inainte de modificarile astea cu 3 ani si respectiv 4 ani, faci cum era inainte adica 4 respectiv 5. Oricum fata asta e prea silitoare pentru gustul meu. Eu am inceput sa lucrez la dizertatie pentru facultate cu vreo 3 luni ininte iar la masteru cu o saptamana inainte de termenul de predare, deci nu sunt un exemplu bun de urmat.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Draga Mitza, atrebuie s ama orientez cu vazutul nostru zilnic in parcpentru ca constat deja o influenta negativa din partea-ti. Asa ca daca nu-ti revizuiesti atitudinea intr-una pro-academica, ne luam ramas bun de la fratiorul nostru de lopatica si undita si ne reorientam catre Mimi, ca si ea a fost studioasa anul trecut. Nu cat mine, da' a fost.
Cat despre lucrare, ti-a iexplicat bine coleguta de studiu, aka Roxi: licenta o dau la anul si in total fac 3 ani.

Roxi- se numeste: "Evolutia Sistemului Comercial Multilateral - factori, explicatii si provocari cu care se confrunta". Deci despre GATT/OMC & co. Mie-mi place domeniul.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Raportam si noi de pe frontul de lupta cu virusii:
- a venit doctora sa ne vada acasa - asta chiar mare realizare!
- Cristi e muuult mai bine decat ieri. E drept ca ieri am bagat in el tot ce-am stiut: Claritine sa oprim robinetul - si bine am facut, azi stergem mucii doar o data la 3 minute, ieri o faceam de 3 ori pe minut. Plus inhalatii, picaturi, oscillo, lichide, vit. C... Si tusea deja se mai rupe, clar e pe trecutelea.
- in schimb, la Ana viroza e in plina desfasurare, tuseste si stranuta saracuta, e incarcata... Doctorei i-a fost frica de complicatii, e totusi micuta, asa ca ne-a dat si antibiotic (ospamox).
- de mine ce sa mai zic, sunt racita moarta-coapta, de-abia respir, darmite cand imi mai pun si masca. Tati e si el pe virusatelea de ieri.
Dar suntem optimisti, speram sa trecem cu bine.
Aaaa, si am primit instructiuni sa-i tinem izolati pe copii in continuare, sa nu o expunem pe Ana la inca si mai multi virusi.

Roxi, exact asta mi-am propus si eu pentru anul asta: nu trebuie "decat" sa supravietuim.
Joy, smecher tare Vlad, clar va tine sub papuc.
Cunoastem, cunoastem Facem club anti-tero? Din cate am vazut eu, LAvi avea mare dreptate: ajuta mult sxa ramai "caaalm, caaalm" la toate cele. Si ferm pe pozitie. Si la un moment dat distrasa atentia spre ceva mai constructiv.

Ma opresc aici caci s-a trezit gaza mica si innecata in tuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

fetelor credeam ca voi reusi sa tin pasul cu voi la scris ..dar uite ca sunt si eu in perioada de dinaintea examenelor si a dizertatiei ,fac referate,tb sa invat asa ca ma inscriu si eu pe lista fetelor studioase.

leea ,scriai ca tb sa primesti ceva analize la tiroida...eu zic sa mai astepti putin cu cardio pt ca tiroida poate influenta si pb de "corason".

Tiroida:Rolul ei este sa produca hormoni care influenteaza intregul organism. De aceea, daca tiroida nu functioneaza bine, efectele sunt importante si se resimt la scara mare.

Bolile de tiroida ignorate si netratate dau, pe langa o stare generala foarte proasta, consecinte foarte grave: boli de inima, infertilitate, osteoporoza, etc.

stii ca eu sunt posesoare de una bucata nodul tiroidian pt care fac tratament deci sunt in tema cu pb despre tiroida.

iti urez din suflet insanatosire grabnica.

bic,felicitari pt terninarea scolii...exact asa simt si eu ca orice fac imi rup din timpul pt studiu

sper sa ternim cu bine si salut cu scoala ...si nu ma mai apuc nici eu de altele ca mi-a ajuns.

Mihaelutat-parca si tu aveai ceva bucati de "diamante" inside ...ai facut ceva in privinta lor???

Noki-super tema ti-ai ales si de actualitate...sunt sigura ca va iesi o lucrare de nota 10.

joi,poate ii iese vreun dintisor de aceea e asa agitat Alex,pupam mamica suparata.

va pup ,weekend placut si insorit!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Soanso diamantele sunt la locul lor, doar eu am renuntat la coca cola ca am sesizat ca le deranjeaza si se misca. deocamdata le las sa triasca linistits daca nu ma supara.
Vecina te rog sa ne scuzi ignoranta, dar pentru noi vremea studiului a trecut, am facut suficient in tinerete, acum la bataranete citim doar reviste de scandal si carti de bucate, mai rar. Dar daca vreti la pescuit vorbom in franceza.
Acum serios, la distanta nu se fac 4 ani in loc de 3? Ca ma puneti pe ganduri.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mitzooo, ori te bate vreun gand daca sunt 3 si nu 4 la ID???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Baaai, nu ma sariti cu ridicatul degetelelor!
Eu n-am dat nici macar o palmuta la fundicul lui Nati (nici n-as putea!) in schimb i-am dat Silviei pe la 4 ani cand se cam obraznicise. Regret oricum, gestul.

Are efect de racorire asupra mamei dar asupra copilului... zero barat, din contra.

Roxi pt tuse in principal dar cred ca si la muci ajuta.
Si eu de abia astept sa mergem la Bled, promit poze!

maria sanatate multa muciosilor!

Fug la cratita.

Mergi la inceput