Strumfi de iulie-august 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
cafera spune:
Alina, daca tot te-ai intors fa bine si pune niste poze, ca mor de dor de vazut obrojori de Elisa.
olguttza spune:
neatza!
Andicu, bine-ai revenit! mumos foc bebe Filip.
Cristina, Ingrid e asa delicata...si se "asorteaza" atat de bine cu peisajele alea...super!! (btw, Olga mea e Cristiana )
Lavi, felicitari pentru "tata/tati"! si la noi tot pe principiul asta se merge, adica io sunt "mama", iar tata e "tati".
Vivela, ce bine ca macar voi mai dati pe brazda cu somnu...deja urla invidia-n mine.
Mamii, pui paie pe foc. asa mi-e si mie un dor de bebe mic...da las' ca vine vara si ne punem pe treaba serios.
multumim pt. vizionarea juli!
acu, viu si io c-o-ntrebare: sambata viitoare mergem la un motz, fetita unor prieteni care au de toate. ce sa luam noi pt. domnishorica de 1 an??? petrecerea nu-i la local, ci la ei in curte. dati-mi niste idei, pls, ca de 2 saptamani imi macin neuronu si tot degeaba.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
nikole spune:
Andicuuuuuutzzzzz bine ai revenit!
Luna , multam fain de link, imi este f util!
Se pare ca reteta data de Luna cea cu mazare, orez, peste/pui, are succes la strumfi, azi Albastrel a papat 200 gr!
Acum plec la munca, va pup
Ashera spune:
Buna dimineatza si de la noi
Alina, ma bucur ca ai revenit. Imi faceam si eu probleme ca nu mai zici nimic, mai ales ca stiam ca ai plecat in Ungaria
Mamii, multumesc de raspuns
Lavi, felicitari ptr ta-ta Si Chris a spu ptr prima data tata saptamana trecuta, si sotul a plans 2 ore de bucurie . Mama spunea de cateva luni si sotul suferea cumplit
Cristina, foarte frumoasa Ingrid
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
mamii spune:
ashera cu placere
olguta cam nasol cu cadourile astea la cei care au deja 'totul'!Ceva simbolic shtiu eu depinde de buget.
cafera d c nu mai esti asa guraliva??
nikole pupam albastrel mancacios
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
X-ray spune:
am vazut si poze cu doi flacai adorabili alex al lui mamii la malul marii si pe albastrel de care imi era atat de dor.nikole asa ma bucur ca sunteti bine,dar draga mea trebuie sa mai faceti si o "albastrea" faceti niste copii asa de frumosi.mai sti ceva de samadhi?
si cu intarziere si mi de scuze LA MULTI ANI LUNA!sa fi fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi!
si olgutei cea julita.
daca vreti poze le puteti vedea aici
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Ashera spune:
Alina, foarte foarte frumoase pozele Eli e o dulce
Mami de
Chris (08.08.07)
X-ray spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Alina, foarte foarte frumoase pozele Eli e o dulce
Mami de
Chris (08.08.07)
merci frumos.vezi ca azi te sun sa povestim,acum ii astept pe unii sa-mi faca un proiect la mobila...
...nu v-am scris sunt in constructii,acum se cladeste camera elisei si in curand se muta santierul la baie
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
cafera spune:
Am vazut un frumos de Chris si o scumpa de Elisa. Doua comentarii: Ashera a pus prea putine poze pt foamea mea, iar Alina mult prea melancolica pentru peisajul ala de poveste si pt ce printesa are ea.