Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

-din Moldova unde inca-i innorat dar speram la o zi frumoasa.Mai ales ca azi vine sora cea mica cu impresii si cadouri din Germania(a fost la o alta sora -cea care e gravi).

Cristina frumoasa fata mai ai.Cum a stiut ea sa ia ce-i mai frumos si de la tine si de la tati.Seamana si cu tine si cu tati.Are feminitate de la tine si blindetzea chipului si lumina in priviri de la tati.Nu-i asa?
Si pozele sunt superbe.ce privelisti...Sunt facute in gradina voastra? pe amindoua.

luna am vazut si adelicioasa(si pe voi ceilalti).Ce mult te-am admirat cind erai gravi(eu nu scriam atunci) in bluza aia frumoasa cu flori galbene sau portocalii. Uite ca au trecut alte noua luni.Si sarcina e frumoasa dar parca acum cind ai minunea linga tine timpul trece mai repede.Ma uitam intr-o seara la poze de-ale lui Vlad cind era mic si la filmuletze.Si mi se facuse un dor de el mic...Prea repede trece timpul.

Andicu eu l-am vazut pe Filip(prin alte parti) mai demult ca-mi era dor de voi.Vreau sa te intreb totusi daca n-a avut roseola caci si Andrei a avut si simptomele erau tot astea-febra mare 3 zile si eruprie pe git, torace si spate.
La rubeola nu se face febra mare.Eu pe internet m-am informat .

Anya ai fete mari si frumoase.

Si vreau sa va multzumesc ca de la voi am invatzat multe mai ales cit de important este sa fii o mama informata corect.Spun asta caci tot intilnesc aici pe forum sau la alte mamici pe care le cunosc tot felul de greseli in cresterea copiilor-mai ales in alimentatie.Si datorita voua eu nu fac aceste greseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetili cochetili!

Nonna 76, cu brigada cum o duci?

Cristina, printesele fac bine multumim. Sunteti niste frumoase! Imi plac multtttttttt pozele. Chiar, unde sunt facute?

Alina.a, eu nu te las pana nu raspunzi. Alinaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ce stiti de CarlaV, tot in briza marii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza, fetele. Cafea? ok, pt toata lumea, din partea casei:)
Care e temperatura sa zic asa "normala" la bebelusi? Stiu ca peste 38 e problema, dar normal cat ar fi? Daca are 37,5 nu e un semn ca e ceva, totusi? poop poop

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

daria are 37.5 dupa o tura de casa de- a busilea, dupa ce plange, cand e agitata sau dupa o basinica.

Alina cred ca e la unguri si are portbagajul plin de lucrusoare pt Elisa si se intorc mai incet. Hi hi

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

na ca m-am intors de la unguri
am si eu barbat acasa ,in sfarsit,si putin timp pt mine si voi....(eli doarme)

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

so....am atatea sa scriu,nici nu stiu de unde sa incep....
felicitari monica si loredana din toata inima! sa aveti o sarcina usoara si sa vina fratiorii sau surioarele sanatosi tun!
am tot vazut poze dar cand sa scriu si io ceva hop eli imi strica programul,dar imi aduc aminte cate ceva: de adelise ca deobicei ff eleganta si cocheta ca mami(cosmin e demential,vei fi o soacra faina asa-i?se anunta cu paruiala la usa ta ai sa vezi).l-am vazut si pe matei cu super tricicleta,simo ai baiat mare si sunteti o familie tare faina.apoi pe cei doi david frumosi foc, al lui gabi si al cristinei,"vrabiuta" lui mi_a(esti tare faina mamico),daria cu parul ei superb,printesele caferei la fel de elegante in orice situatie,lorina cu ochii ei dementiali,filip de care imi era tare dor(andreea ai slabit fff bine si ma bucur ca treci pe la noi,eu te mai "urmaream" pe la aspirante intr-o perioada),ingrid a cristinei_26 o splendoare de fata(cristina tu ai mai slabit asa-i?aaa uitam sa-ti scriu ca i-am luat elisei costum de baie de la unguri bineinteles)si nu in ultimul rand "petele" de care imi era atat de dor,alina sa sti ca arina e dupa chipul si asemanarea ta,ma bucur ca le-am vazut chiar mi-a fost tare dor de voi.deci cu siguranta am uitat sa pomenesc pe cineva rog sa nu va suparati pe mine,dar vorba cameliei "circuitele" ma lasa....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata fetelor

AM o durere de cap de bubuie si cred ca am racit plus maseaua sunt ...Perfecta!

In fine nu asta conteaza

Luna ce pot sa zic .... sunt ROMANI.DAca ii dau o bucatica de paine lui Alex in mana in 20 de sec nu mai e zici ca nu i-am dat sa manance niciodata!Daca ma vad ashtia de la protectia copilului cred ca zic ca infometez copchilu Darr si pastele ii plac la fel de mult ..e 50%-50%

Si Ale doarme uneori intr-o parte si cu capul mai pe spate dar nu am avut niciodata probleme cu refluxul.

Si da trece infiorator de repede timpul!Inainte sa il am pe bebe nu imi dadeam seama ...era altceva...boring mi se parea ca nu am timp de nimic ca tre sa imi fac unghiile machiaju si sa aleg 2 ore cu ce sa ma imbrac!Acu ma imbrac in 2 minute machiaju a zburat demult unghiile nici nu mai vb...Dar vad un omulet mic care creste langa mine si care imi da iuuuuubbbbiiiiiiiiiiiiii si eu lui si imi pocneste inima de fericire si implinire.Hai ca am devenit cam sentimentala...

Cristina ce poze superbe....ce peisaje..ce fetita

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andicu bine ai revenit . Am vazut pozicile si, nici nu trebuie sa mai spun, Filip e un dulce , in unele poze parca e fetita, mai ales ca are si zulufi Ai dreptate, ce repede a trecut timpul, acusica avem copilasi de un anisor si parca mai ieri ne plimbam cu mandrie burtica si numaram zilele pana la nastere (ce AMR-uri colorate mai aveam ). Felicitari pt silueta

Alina, mami de "pete" ce fain ca Arina o striga pe nume pe surioara ei Numai pt bucuria asta si parca as mai vrea un bebe

Simo a mers vraja pt vreme buna, e frumos de dimineata (asa pe geam ca n-am scos nasul afara inca). Matei ce cuvinte frumoase mai spune?

Luna bravo pt Adelicioasa ta ca papa iaurtel naturel Si pt ca tu esti "de vina", simt nevoia sa-ti dau tie raportul (ptiu-ptiu sa nu fie de deochi): Lori mananca singurica f bine, chiar si carnita de pui si banana, para (fara sa le mai fac eu bucati, le musca ea si le molfaie). Am renuntat la tendinta mea de a mentine curatenia in timpul mesei Lorinutei si acum mananca mai bine daca isi baga mainile in iaurt, supa si vede ea ce este in castronel. Cum incerc sa o mai temperez, inchide gurita. Asa ca ma blindez cu prosoape si de bumbac si de hartie si apoi o schimb de haine si o spal si gata masa Am reusit sa-i scot suplimentul de san de la prima masa si sapt asta ii voi scoate si suplimentul de la ora 15-16 (cel de la 12 inca nu i-l scot pt ca mi se betoneaza sanii pana la pranz). Mii de pupici

Vive deci asadar si prin urmare ai dormit asta-noapte?

Cristina sunt superbe pozele , de protaginiste nici nu mai vorbesc

Nonna ai scapat de brigada? Ce bine ca vine sora ta in vizita, cred ca-ti este f dor de ea.

Alina.a pai daca ai ajutor acasa, poate te inscrii la o noua odisee
Hai ca m-am prostit. Vrem pozici cu dodoloata ta, cerere preluata de la Caferuta

Mamii frumos spus ca iti pocneste inima de fericire. Ma incadrez si eu la ce spui tu acolo (doar partial, ca inainte de a ramane insarcinata ma ciondaneam cu sotul ca nu mai aveam timp si de el, deh, serviciul era viata mea )

Trebuie sa anunt si eu mapamondul ca odrasla mea iubita spune "tata" sau "tati" de alaltaieri (am asteptat pana acum sa vad daca nu e o intamplare) cand il vede sau cand vb la tel cu el Si a inceput sa spuna "mama" toata ziua, of ce frumos ma striga

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lavi, esti de milioane!! Ma gandeam sa-ti propun sa te muti la noi , mai o vorba, mai o vraja... .
Da, Davidush a dormit azinoapte - ptiu, ptiu, sa nu fie de deochi - de la 9 fara un sfert seara pana la 9 fara un sfert dimineata, nu-mi venea sa cred . S-a trezit de 2 ori, sa cheme tzitzi, a molfait de 2 ori si a adormit la loc. Se vede ca e odihnit, ca s-a jucat frumos cu jucariile, ne-am iubit fara sa mai maraie si acum ne pregatim de o plimbarica.

Deci, ce zici, te muti la noi?
Si daca nu se poate, macar sa-mi fac un abonament la vraji la distanta , ca vad ca functioneaza .

Felicitari pentru mama si tata/tati .

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Felicitari lui Lori pt mama si tata. Mamico, tu tot ca un cozonac iti simti inima?

Mergi la inceput