Strumfi de iulie-august 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
cafera spune:
Mamii, cel mai bine mergi la stomatolog. Decat sa iei medicamente care ar putea trece prin laptic, mai bine iti face un tratament care nu te afecteaza in ceea ce priveste alapatul. Ti-o spun cu toata convingerea, intrucat eu am ramas insarcinata cu Ilinca si eram in plin santier dentar. Nu si-a mai continuat treaba stomatologul, dar saptamanal mergeam si imi facea ceva de mentinere, adica sa nu ma doara, dar nici sa afecteze bebe. La fel si cat am alaptat.
Cand am intrebat ce ma fac daca ma doare, mi-a zis sa stau linistita ca acum sunt metode care pot fi folosite la femei gravide sau care alapteaza, singura conditie, sa dau fuga imediat ce apare vre-o jena.
Sper ca te-am convins: fugi la dentist! Pupici!
Stiu ca acolo e foarte scump si ca ai fi preferat sa rezolvi probl in tara, dar...
cafera spune:
Si totusi...
Alina.a, ai patit ceva? Ce e cu tine? Eu astept poze cu gogosica ta frumoasa, cu gradina ta de poveste si cu tine zambitoare.
mamii spune:
cafera m-ai prins !In 2 luni si jumatate vin in tara la nunta fratelui meu si as fi preferat sa ashtept pana atunci caci am mai multi dinti de rezolvat si pe care nu i-am rezolvat in sarcina decat ceea ce a fost urgent!Intradevar costa enorm aici sa iti faci ceva la dinti nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea de a-mi face ceva aici!Am un dentist f bun in tara si sa ma duc aici la altcineva care sa imi ia mai mult de un sac de bani nu imi convine.Plus ca eu aici nu am nici un fel de act deci ash plati integral totul nici nu vreau sa shtiu suma ash putea sa imi cumpar o mashina la mana a 2 a lejer asa...NO WAY!
Tu te simti mai bine??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
lorinaoo1 spune:
Hello! Multumim pt cafea, Anto Ce-ti mai fac puiutii? Sper ca nu mai au probleme.
Anya atata am asteptat pozele de la voi si acum mi se par atat de putine. Dar stiu ca inveti si nu ai asa de mult timp cu doua printese duuulci tare Se intelege ca mi-au placut tare pozicile, am admirat-o pe Anya cu zulufii in prim-plan, apoi ganditoare, pe Arina cu rochita aia maron si in tinuta de vara... sunt mortale amandoua Esti o mama supernorocoasa
Vive ce mai face Davidelo? Papa frumos si doarme ca un prunc? Tu ce-ai mai mesterit frumos?
Nikole bravo lui Albastrel ca e mai mancacios si felicitari pt progrese. Despre asparagus habar n-am, adica nu stiu de la ce varsta e indicat.
Luna pai parca ati mai cheltuit o data bugetul de distractii zilele trecute Imi place ca va organizati financiar, e o idee.
Lachi din ce descriai tu in postarea ta anterioara, am dedus care e si cum Eu tot timpul am fost fascinata de gemeni si chiar am avut momente cand as fi vrut sa avem gemeni, dar cum nu aveam antecedente in familie si chiar si Lori s-a lasat rugata... nu am avut sanse. Inteleg ca e greu, dar presupun ca esti vrajita de ele, dupa cum reiese si din modul in care povestesti despre ele. Iris nu mi se pare chiar atat de grasuta si asta pt ca e destul de lunguta la 80 cm. Lori are 11kg la 75 de cm si tot ii dau cereale, pt ca stiu ca are nevoie, mai ales de fierul cu care sunt imbunatatite. Si apoi doua masuri in bibe nu mi se pare mult.
Mamii mai bine trateaza cu rabdare pana vii in Romanica, parerea mea. Stiu ca e aiurea durerea de dinti, dar...
Caferuto
Chiar, strigam catalogul: Alina.aaaaa, Cristinaaaa, Iuliaaaa, Irinushaaaaa, Andicuuuuu, Andutzyyyyyy, Asheraaaa, Karliiiiiiiiiiiiii, Gabiiiii, Clauuuuu
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2
cafera spune:
Mamii, atunci roaga-te la D-zeu sa-ti treaca. Ma rog si eu pt tine, pt ca stiu cat de rau este. Eu sunt persoana care merg regulat la dentist si mereu am cate ceva. Dar mi-am facut o albire profesionala, recunosc, acum vre-o zece ani si tanti dentista cred ca a experimentat pe mine, ca de atunci am o sensibilitate.
Sa-ti dai si cu dentinox sau calgel pe gingia dintelui dureros. Iti mai amorteste.
Pupici! Mersi ca te-ai gandit la mine.
mamii spune:
eu recunosc am probleme dintodeauna!adik din generala cand ne ducea dirignta in cls a 5 a cu forta la dentistul shcolii care mi-a distrus o masea si de la ea s-au distrus putin cate putin si celelalte iar apoi problemele au stagnat si eu am uitat.Si m-a luat un dinte in primele luni de sarcina cand mi l-a 'rezolvat' pe viu am zis ca mor dar a trecut si acu m-a luat nenorocirea asta!ASta e astept sa vin in tara si voi sta sa imi rezolv tot
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
cafera spune:
Iti in pumnii, mamii, sa dai gata maseaua. Sa fii viteaza, sa nu o lasi sa-si faca de cap. Ai auzit?
Ma corectez: mersi=merci. Hi, hi!
nikole spune:
Ma tin de doua capitole sa-i urez si eu Monicai, o sarcina usoara, si un bebe perfect!
La fel si Loredanei,care vad ca i s-a alaturat...ei, cine urmeaza?am un sentiment ca se va mari grupul:)
Fetelor, sarcina usoara si multa sanatate!
Noi tocmai am ajuns in casa, Albastrel a adormit afara flamand, astept sa se trezeasca si sa pape...i-am facut linte cu spanac, sa vedem cu cat respect va trata munca depusa de mami!
Mi-e dor si mie de Alina, Andicu, Karli, Jadi...
Mamii, zau ca-ti tin pumnii sa treaca durerea aia de masea, cred ca e crunta fir-ar ea de durere, eu una prefer sa mai nasc odat' decat sa ma doara vreo masea....
Lavi, am vazut-o si pe printesica ta,am inebunit, e atat de frumoasaaaa, are niste ochisori...incredibili!
Poza Asta
e de coperta!
Cand ma uit la pozele ei, ma gandesc ce frumos ar fi sa am si eu o fetitza, desi de cand ma stiu mi-am dorit numai baieti...uite ce face strumfita ta din mine....
ma pregatesc de munci, va pup...
monicabo spune:
Anya, Merci pt raspunsuri
Nikole, merci! Pai ar fi frumos sa se mareasca grupul de . Sa facem adunare mare de copii. Unele din fete deja din la al doilea (sau chiar al treilea copil). Mi se pare dragut ca multe provin de la sept oct 2005 cu primul copil si s-au regasit aici.
Vivela, ce mai faci, ce mai face D?
Loredana, cum esti cum te simti, in cate sapt esti? Eu in 13+ o sa trec in 14+
mamii, sanatate multa
Cafera, Lorina[/b], [b]Luna
Auziti, luminati-ma si pe mine, care anume este Parcul IOR? Este altul decat National (cel cu stadionul) sau Titan? Eu stau departe de zona respectiva si nu prea cunosc.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 13+