Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nonna76 multumim pentru cafeaua de la nemti. Iti multumesc si pentru complimentele aduse Ingridutei. Ca si tine cred si eu, a luat ce a fost mai frumos de la amandoi fetita mea. In ceea ce priveste pozele, jumate sunt facute in gradina, cealalta jumate la fotograf.
Pupici tie si la cei doi printisori frumosi foc ~ care stiu sa se joace impruna frumos.
Cafera multumim de complimete. Ma bucur ca is bine printesele frumoase. Multumim pentru pozele noi, superbe printesele tale
Alina.a multumim draga noastra. Bine ai revenit printre noi! Vrem sa vedem poze cu costumul de baie de la unguri. In legatura cu slabitul, nu am reusit inca sa mai slabesc, dar mananc tot ce vad, din pacate.
Mamii multumim. Chiar ma gandeam la cata iubire imi poate da fetita mea. Ce mult s-a schimbat viata mea ~IN BINE. Exact cum ziceai si tu.
Mi_a superbe pozele cu Mihai. La multi ani din partea noastra cu ocazia impliniri a celor 9 lunisoare.
Luna1 la multi ani dragaaaa!!!!
Cred ca mergem la ZOO azi
La muti ani de ziua mamei!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Am si eu o rugamintica la voi, vreau sa-i schimb salteluta lui Denis si nu stiu de care ; cu iarba de mare, cocos sau ortopedica? Ce ma sfatuiti sa iau ? Cand am cumparat patutul i-am luat si saltea Brevi, dar este moale si transpira , am desfacut-o sa vad din ce este confectionata si are numai burete. Azi am fost in Ikea si nu mi-a placut nici una...
Va multumes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am uitat sa va spun ca de ieri printesele au castel. Am facut si poze si o sa pun mai pe seara sau maine. Acum asteptam printii. Vad ca primul e Filip din Regatul Marilor. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

luna intru repede de pe tel sa iti urez si eu la multi ani sanatosi si voiosi. Nu am intrat sa verific data nasterii insa simt eu ca chiar chefuiesti acolo cu o bere doua. Uuuuuuiiiiiiiiuuuuuuuiiiiiuuuuu]

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Eles, eu nu stiu cat de buna e salteaua ortopedica, dar dintre cea din iarba de mare si cea de cocos, am luat de cocos si sunt f multumita. Am citit de pe la alte mamici ca cea din iarba de mare in timp ia forma corpului si capata si un miros statut. Asta de cocos are aerisire buna si e anti-acarieni, cica.

Cafera,multumesc de raspuns si de complimente!Bine ca stiu acum ca e si produs homeopat, sa vb cu dr mea sa-mi recomande! Asteptam poze cu castelul, sa invete Fat_Frumos drumul!

Cristina, am vazut pozele cu Ingrid! ai o minunatie de fata, felicitari! e bebe de revista, ce mai!

Voi v-ati gandit la triciclete? alea care au si inel in jurul mijlocului, sa nu cada bebeii? ma intrebam ce marca e mai buna, ca tare i-a lui lui Filip pt vara asta!

ps. Pe mine sa ma iertati, am mult de recuperat si o sa admir strumfii pe rand, cum apuc, dar sunt convinsa ca sunt cei mai frumos copii de pe DC !

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu superbe pozele voastre cu Filip si Emilia. Masa de paste a fost tare frumos decorata. Pupici la printisorul tau frumos foc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Buna mamici.Ca de obicei am parte de cafeaua de la voi noaptea.
ANDICU Filip e superb...s-a luat cu fata pana la urma?

Luca doarme bine de vreo 2 nopti. Se trezeste doar o data. Poate suntem pe drumul cel bun.
Despre exercitii pt bobocei ar fi multe de spus dar incep cu cateva sfaturi utile, apoi promit ca va descriu si miscari benefice de facut cu ei.
1. Incaltamintea: nu e obligatoriu sa aiba talpa tare...medicii nu mai recomanda. Trebuie sa respecte perfect nr piciorusului copilului. Talpa tare si modelele care imbraca glezna sunt recomandate doar copiilor cu usoare probleme de adaptare a mersului…. Oricum in cazul asta se consulta pediatru sau ortopedul.
2. Masajul : daca bebe nu merge inca si nu sta mult in picioare se face ca la bebelusi, apoi, dupa dobandirea mersului se schimba sensul masajului : de la periferie spre cap, in sensul circulatiei venoase. Asta mai ales la membrele inferioare… de la talpi spre solduri.
3. Jocul de-a « utza- utza » e foarte indicat. Se tine copilul fie de maini, fie de picioare cu capul in jos, fie de-o mana si piciorul omolateral, … ori, daca participa si tati, unul de maini, celalalt de picioare, si se leagana copilul, usor. Stimuleaza circulatia in cartilagele de crestere a oaselor, in ligamente, tendoane…. Lui Luca ii place la nebunie. Binenteles faceti pauze, nu leganati 5 minute, ci in reprize, mai scurte.
4. Daca bebe sare cand il tineti in brate, si nu s-a format inca mersul…. Incurajati asta. Il ajuta pe bebe sa-si simta picioarele, talpile, muschii… de fapt e prima forma de exercitiu pe care natural o cere dezvoltarea lui ca un semn ca se pregateste pt o alta etapa.
5. Joaca in cada cu apa e excelenta pt dezv motricitatii generale si chiar are efecte imunitare si de troficizare de necontestat. Foarte indicata la copiii cu sechele de rahitism.
6. Leganarea pe minge…. Daca aveti o minge mare, sau un rulou pe care se poate aseza bebe culcat pe burta, pe spate sau in orice alta pozitie. Il tineti de picioare sau umeri si- leganati stg dr sau inainte inapoi…. Dezvolta echilibrul si reflexele de redresare.
Gata ca m-am intins… mai spun data viitoare.
Daca aveti dubii, intrebari referitoare la dezvoltarea fizica a strunfilor va raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

A, da. Era sa uit

PANDAAAAAAAAAAAA!... in caz ca a ragusit cafera...

Mergi la inceput

mamiCamelia multumim pentru informatii.
Eu incerc sa fac filmuletul www.youtube.com/watch?v=oihgj7og0N8" target="_blank">acesta. Cred ca acesta este rezultatul final.

www.youtube.com/watch?v=oihgj7og0N8" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara!

LA MUUUULTI ANI LUNA, sa fi iubita si rasfatata de cei dragi. Mi se parea mie ca se aud chiote si zarva mare...de la voi era deci... V-am vazut pozele, sunteti toti 4 niste draguti.

Nikole eu i-am dat asparagus la fiica-mea, nu vad de ce sa nu-i dau (probabil ca stii ca sunt sanse sa schimbe mirosul pa pipi)

Pupam fetele frumoase din Arad, chiar imi faceam griji ce-i cu voi de nu mai dati nici un semn. Eli e o dulceata de fetita

Uauuuu ce de copii frumosi am vazut Chris de Ashera, Arina si Anya, Olguta draga de ea cu nasucul julit. Ingrid dulce si eleganta-mamica ei la fel.

Cafera ce mutrita dulce are Ilinca in poza "Cred ca m-au prins ca le-am jumulit" (e frumoasa in toate pozele da asta e prefetata mea), de "Zana florilor" ce sa mai zic... Da tu de ce nu esti in poze?

Mihai de mi_a si Filip de andiciu sunt frumosi ca niste fetite.

Ghinetz sunt foarte chipesi baietii tai, felicitari pt ideea de-a le face poza in acelasi costum.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput