Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Cafeluta e gata

Vive i-am spus si sotului de oferta ta si a ramas la abonament, ca nu-si muta el cuibul Sincer ma bucur tare mult ca Davidelo a reusit sa doarma asa de bine, asa ai reusit sa-ti revii si tu. Si dupa cum vad eu intrasei intr-un cerc vicios: D nu era odihnit si era, deci, nervos mai tot timpul, si nici nu putea adormi la timp pt ca era prea agitat. Dar sa speram ca se rezolva de acum cu programul de somnic si iti vei recapata dulceata de baietel zambitor

Caferuto ce matinala esti tu azi Da, inimioara mea tot creste cu fiecare cuvant si fiecare zambet al scumpetei mele. Se pare ca a fost construita cu agent de crestere bun Ti-am vazut comorile de fete, chiar sunt ca niste flori , delicate si cuminti

Ashera ce tatic implicat are Chris Am vazut pozici cu un barbatel ochesel

Alina.a subscriu la ce spunea Cafera despre mama ta Poza asta e tare induiosatoare

Nonna tinem pumnii sa iasa bine lectia de dirigentie

Mia e dulce tare pasaroiul tau pt cele 9 lunisoare ale lui MIhaita

Stefania felicitari pt programul de somn al fetitei tale

Iulia si pt cele 9 lunisoare si pt progrese! Sa ne scrii mai des si sa vii si cu poze, musai

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la noi!

Nu ca nu m-as fi trezit la 06.00 cand da Iepurasul trezirea, dar abia acum a adormit si am si eu timp de forumeala un pic.

La multe lunisoare sanatoase si frumoase pt puii de Mi_a si I_ulia!!!

Hmm, fericitele care merg pe la plaja si au vreme caldaa!!! eu care stau la malul marii sunt ofticata cand ma uit la tv la vreme! ca de obicei, primavara, la Cta e cel mai frig, adica 17 grade maxim! macar azi e soare!

Cafera, ai 2 printese superbe! dai vreuna la baiat frumusel, educat, instarit si cu casa la malul marii??

Stefania, felicitari pt somnul neintrerupt al Strumfitei! cum ai reusit?

Eu sunt teleghidata de vreo 2 sapt. Filip se trezeste in continuare de 4-5-6 ori/noapte, doarme maxim 9 ore si trezirea finala e in jur de 06.00! i-am pus si draperii in geamuri, ca erau prea subtiri jaluzele si la 06 era o lumina ca la pranz!i-am dat si Chamomilla pt dintisori(homeopat de la dr), am ajuns sa-i dau Calma Baby ( sirop de plante, naturist) sa vedem daca are efect. Am tot intrebat si n-are efecte secundare, n-are chimicale, e 100% natural, dar , la unii functioneaza, la altii nu. o sa vedem, ca io nu mai pot! ziua sunt chiauna, n-am chef de nimic, ma tarasc pur si simplu, si cum stau cu el singura mai toata ziua, si el vrea numai in picioare sau de manuta...

Si inca ceva: eu sunt cam disperata cu cazaturile! Filip a cazut de vreo 3-4 ori pana acum, de vreo 2 ori a dat cu capul de parchet, nu de f sus, dar a plans tare mitititelul! aveti idee, e f periculos? ar trebui sa fac ceva?? acum ca se ridica singur, tot cade si o sa mai cada, oricat l-as feri si as vrea sa stiu cand e cazul sa ma sperii.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Intru special sa-i spun Oanei Ghinetz ca m-au induiosat pozele cu fratiorii imbracati in acelasi costumas.Daca as fi fost sanatoasa 100% as mai fi facut si eu cu siguranta inca un puisor, chiar daca l-as fi crescut tot singura! Stefan e identic tatal sau! Ce mai face micul adolescent?
Cafera,multumim si va pupam! Eu sunt la baza invatatoare. Chiar daca am terminat o facultate si nu mai lucrez in invatamant, tot invatatoare ma simt. Si maine m-as intoarce la scoala, daca as putea.
I ulia, Lavi,Andicu, Stefania, multumim pentru urari!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata.

Mi_a, lui Mihaita, sa creasca mare si frumos si voios . Mi-a placut poza in care el chiar am crezut ca e fetita. Are niste trasaturi....
Nu te-am uitat cu ce m-ai rugat, ti-am trimis PM .

Lavi, pacat ca nu vreti sa va mutati la noi. Oricum, e bun si abonamentul . Si se pare ca are efect pe mai multe zile, ca a dormit si azi-noapte binisor. A avut o repriza de plans pe la 4 jumate, l-am luat un pic in brate, am deschis fereastra ca mie mi se parea cam cald la el, ne-am uitat pe geam la masini (Doamne, ce aglomeratie la ora aia infernala!) si gata, in 5 minute dormeam la loc. Asa mai zic si eu .

Gata, s-a terminat somnul de frumusete, deja il aud cum vorbeste pe limba lui. Ma duc sa vad cu cine se cearta .

Zi frumoasa sa aveti .

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lavi, fetele mele iti trimit pupici. Si Lorinutei.

Andicu, daca tot ai facut cererea, ti-o pastrezi pana la varsta optima? Eu cu placere accept, mai ales cand e vorba de asa un baietel.
Sa stii ca daca Filip era mai "cumintel" nu mai slabeai fara dieta. Asa ca bucura-te pentru ca esti tare frumoasa.
Despre cazaturi, eu inca nu sunt in bransa (doamneeeeeeee, de s-ar mai amana) fetele vorbeau de masarea locului cu gel de arnica. Iar CarlaV, vorbea despre granule homeopate arnica ch ????? (nu mai stiu, dar poate ne ajuta stiutoarele).

Mergi la inceput

mamiCamelia, de mult vroiam sa te intreb ce exercitii ne recomanzi sa facem cu bebeii nostii? Stiu ca nu esti straina de subiect si ar fi binevenite niste sfaturi.
Pupici pentru baietel temerar. I-am vazut pozele, iar cea in care e incurcatura m-a amuzat teribil.

Mergi la inceput

Pandaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Am fost si noi la o plimbarica prin Botanica si intr- vizita scurta, acum suntem acasa pt somnic si papa si, daca e frumos, o luam iar din loc

Caferuto noi doua pupam duuuulce inzecit 3 fete frumoase si destepte

Vive deci e buna vraja, pot sa o patentez

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Lavi, cu draga inima accept pupaturile inzecite, dar te-ai gandit ce-or zice atatea forumiste vazandu-ne in astfel de situatiune?

Mergi la inceput

Karliiiiiiiii, unde esti? Vezi ca ma pupa Lavi, de numa-numa. Si tu, nimic?

Mergi la inceput