Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari pt sarcina Loredana! Sarcina usoara!

Catarina felicitari o lasi pe mama sa doarma, iar mi-am bagat nasul la pozele voastre. Nu am gasit atat de multe cat mi-as fi dorit da na...suficient cat sa constat ca esti la fel de frumoasa.

Iris si Karina-duuulci de sa le papi.

Na ca i-am pus si noi ieri cercei fetei. Asta dupa ce saptamana trecuta am fost refuzati pt ca nu aveam certificatul de nastere si carnetul cu vaccinuri la noi, eu in loc sa ma enervez am rasuflat usurata. (aici cica fac gauri doar dupa ce are copilul 8 luni si-i trebe in afara de cetificat de nastere,carnetul de vaccinuri si o scrisoare de la medic.
Dupa o plimbare prin centru, cand Sophie s-a luat de toata lumea de pe strada (care era foarte aglomerata ca doar asa-i normal in buricul targului), inclusiv in Shopping Center-ul unde urma sa-i punem cerceii, mergem la magazinul cu pricina, alegem cerceii si suntem poftiti sa ne asezam pe scaun sa tinem fata. A tinut-o taica-su ca ma-sa era pe picior de fuga. Sophie isi continua show-ul asa ca in scurt timp s-a adunat lumea in jurul nostru s-o admire pe fata iar ea era in extaz impartea zambate,opinii si sfaturi pe limba ei la toata lumea, ba mai si chiuia din cand in cand. Maaamaaaaaaaa ce era in sufletul meu.....I-au facut gaurile 2 fete simultan, dupa galagia ce-o facuse Sophie a amutit uimita de ce-i fac fetele la urechi-pac ii impusca cerceii si pe urma a inceput sa tiiiiipe si sa planga. Eu eram miiiica, ascunsa dupa rafturi cu inima cat un purece. Cum am auzit ca plange am si fugit sa o iau si ghiciti care dintre noi a miorlait mai mult....

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Bunaaaaaaaaaaaaaaa!

Timi, pupam repede, repede mamica plangacioasa ( si frumoasa). Iar pe fetita o felicitam si asteptam sa vedem cerceii. Cred ca e o frumoasa cu ei.

Stefania, multumesc de aprecieri! Eu sunt fotograful sef, cum am mai spus, si din cauza asta imi plac mai mult pozele facute de mine. Dar fetele seamana cu mine.

Andicu
, daca printu-i gata, pun si harta, da' sa stii ca pana ajunge la castel mai sunt "piedici". Hi, hi! Pupici la o familie reusita.

MamiCamelia, multumesc ca ti-ai rapit din timp sa ne dai sfaturi. Nu ma gandeam ca-mi asculti asa repede rugamintea. Le-am citit cu sufletul la gura. As fi de parere sa deschida cineva un locusor pe mail-ul comun, unde sa le pastram bine. Pupici!

Cristina, va pupacim si pe voi. Am vazut filmuletul. M-a impresionat pana la lacrimi. Ma inclin in fata ta si iti repet ca faci lucruri cu adevarat deosebite.

Sunt sigura ca am uitat pe cineva, dar...eu cred ca la mine neuronii sunt in vacanta. Va invidiez pe cele care mai aveti unul activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

haideti la cafeluta
azi dau eu o cafeluta duuuuulce, duuuulce ca am de sarbatorit
Mara are 10 luni ... si se intoarce sotul din delegatie (a lipsit o saptamana) ... astazi facem cheeeeef, cine vine?

Cristina am vazut filmuletul, impresionant

am admirat o multime de copii, care mai de care mai frumosi si mai fotogenici ... sa va traiasca, mamicilor, si sa va bucurati de ei (scriu la general sa nu uit pe cineva )

o zi frumoasa sa aveti

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Ioanaiub, transmite felicitarile noastre Marei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ioanaiub, multumim de cafea!
Buna dimi, srumfarieee!
Fetele, da cineva polivital la strumful/strumfitza din dotare? Daca da, cum masor 0,4 ml? ca in seringa e tare greu...si cate zile dam? poop poop

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Violeta, eu i-am dat lui David Polyvital, dar erau picaturi, ii dadeam 9 picaturi pe zi (mi-am consultat "memoria externa")
Marei i-am dat Visol-Calcium si acum are o pofta de mancare de speriat, sper sa o tina tot asa, mi-e mai mare dragul sa o vad cum mananca, mai ales din cauza ca avem probleme cu David, el nu mananca mai nimic

editeza sa va multumesc pentru urari

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

ca tot e ziua noastra azi, ne rasfatam si noi cu niste poze

Mergi la inceput

Ioanaiub, frumosi copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Andicu roseola si rujeola nu-i acelasi lucru.La noi pe forum am citit ca roseola e f. intilnita la copii intre 6 luni si 2 ani si evolueaza f. bine boala(adica nu e asa grava ca rujeola -Doamne-fereste).

Copilul meu a plecat sa cucereasca lumea.Deocamdata camera lor dar cum vede usa deschisa o zbugheste pe gresie cu o viteza...Tre' sa fiu f. atenta.Nu vrea sa mearga in picioare dar merge catzelus cum zice Vlad si se ridica linga scaun, birou, pat, usa.

cafera brigada merge bine la altii caci la mine n-a ajuns cu vizitele.Astept pe luni.Si am dirigentie si o tema cam naspa.Dar asta e, m-oi pregati miine(azi ma doare capul).

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Nonna, si al meu face la fel. Noi la sufragerie nu avem usa, dar o sa cumpar un covor pe hol, il pun pe gresie sa nu fie rece. Incerc sa nu ii ingradesc explorarea, dar chiar voiam azi sa intreb: de ce e fascinat de gresie? Si e asa shmecher! se opreste in prag, se uita la mine, rade si o zbugheste pe hol.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!

Am postat sfaturile Cameliei pe blogul comun. Am si eu o intrebare, apropo de mers: e bine sa ii incaltam pe strumfi si in casa cand merg cu pantofiori sau doar afara? Citisem pe un site cu incaltaminte ortopedica pt copii ca se recomanda ca la inceputurile mersului sa incaltam copilul chiar si in casa.

Noi am luat sambata Lorinei sandalute ortopedice si merge mai bine cu ele, adica ii este mai stabil piciorusul. Ma bucur ca a fost Alina aici sa ne indrume

Caferuta mai am si eu momente de efuziune, ma pierd repede Dar pe mine ma stie toata lumea ca sunt o pupacioasa

Lunitoo

Cristina chiar e impresionant filmul. Te felicit

Ioanaiub la mai multe lunisoare si ani pt Mara cea zambareata Tare frumoase poze ai facut cu Canon-ul ala.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput