Sezatoarea canadiana (91)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Si mie mi-a placut la intalneala, si intr-adevar vedeta serii a fost Lisandru, care a fost un bebelush model.
Nu plansete, numai zambete la toata lumea.
Simonna, ti-am trimis un PM.
Multumesc frumos.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
ce liniste-i pe aici, toata lumea chefuieste de ziua Mamei, numai eu am serbat-o cu stomatologul?
m-am autocadorisit azi cu o pereche de sandale de la Globo; cind am ajuns acasa am vazut ca erau Made in Romania
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
CriPOD spune:
Ana, you can run, but you can't hide! Nici nu-i rau daca ti-au ramas bani de sandale dupa dentist...
La mine azi a fost ziua mamei, aia individuala, pe bune. Maine, la aia generala, astept si eu, sa vad, ce...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
columbiana spune:
Cristina, sanatate si LA MULTI ANI mamei tale!
moama ce weekend pustiu pe sezatoare...toate canadiencele au disparut...mey, toate chefuirati ?. io am gatit toata ziua..mamei, noroc cu vinul rosu cu care am stropit barbecue, mi-a mai dat chef de viata
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
nelia spune:
Fetele, hai sa va intreb si pe voi despre ce ma arde pe mine. Miine am RV la ginecolog si am reteta pentru sterilet. Cind i-am cerut-o am zis ca vreau unul normal, de cupru, nu Mirena, din cel cu hormoni. El mi-a dat-o fara sa comenteze daca e bun sau nu, am vrut sa-l intreb dar am uitat pe moment si astazi m-am dus la farmacie ca sa-l cumpar. Acolo am dat peste o romanca, tinara si draguta, m-a intreba de ce vreau Nova T si nu Mirena. Ii spun ca ma cam sperie cel cu hormoni, am citit despre el atunci cind mi l-a recomandat Ziegler, obstreticianul si am zis ca mai bine nu ma complic, e si scump, imi pun acum normal si dupa aceea vad eu. Imi spune la pretul la Nova T, 160 de dolari fara acoperire. Apoi imi face o estimare pe calculator pentru Mirena, costa 365$ dar e acoperit de cartea Soleil si atunci eu trebuie sa mai platesc doar 75 de dolari. M-am mirat, pentru ca eu credeam ca cel de cupru e acoperit si fiind si mai ieftin, poate ca ies la vreo 100-120, cind colo e invers. Acum va intreb si pe voi, aveti, daca da, de care, ce ati face in locul meu, de care v-ati pune? Dupa ce culc toate maimuticile din casa, ma voi uita si pe net, sa vad ce gasesc despre amindoua. Astept un raspun, RV-ul e miine dimineata, la 9.20, poate ca totusi mai intra careva si cititi.
Altfel, astazi de ziua mamei, am fost la coafor si m-am tuns. Am dat peste un tip, supeprofesionist, m-a tuns tare bine (parul meu e greu de tuns scurt, ca e des si ondulat si nu sta nici daca-l bati). Tunsoara a iesit ca in revista, diferenta e intre fata tipei de acolo si a mea, dar asta e alta poveste. Ma simt atit de bine, e scurt de tot si parca m-am calmat deoadata, ca tare ma mai enervau latele alea, mai ales pentru ca imi cadea rau. Poate se mai regenereaza acum, dar oricum, fiind scurt, macar nu mai vad cum cade. Apoi am vrut sa mergem in parc, dar ne-au enervat fetele care au facut in toate felurile prin magazin si ne-am intors acasa. Acum s-a dus tati sa le culce, sper ca si reuseste, ca eu m-am cam suparat pe ele, au fost chiar obraznicute, au sarit calul si asta nu-mi place. Copilul e obraznic, ca e copil, dar si obraznicia asta are limite... cind se depasesc, gata, ma obraznicesc si eu! Acum imi pare rau ca m-am suparat si le-am certat, ma duc sa le pup de noapte buna.
O saptamina buna la toata lumea!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
oanagabriela spune:
Nelia, am trecut eu pe aici sa vad ce mai faceti, in timp ce tati culca odorul.. Din pacate eu nu prea am ce sa-ti spun de sterilet, ca eu am luat pilule. Parca Dana povestea odata de sterilet.
Ana, nici noi n-am facut mare lucru de ziua mamei, fiindca Antonia a avut repetitie la spectacolul de balet, de la ora 10h30 la 15h00, asa ca, intre dusul si adusul ei, am fost pe la magazine . Pe dupa-masa am fost sa jucam putin tenis si pe urma ne-am dus in parc sa ne intilnim cu copiii lui Cristina. La intoarcere, de oboseala, copila mea s-a impiedicat si si-a julit ambii genunchii, asa ca ziua s-a terminat "en beauté", printre plinsete si suspine, plasturi si alte marafeturi. Pacat, fiindca ziua incepuse tare bine, cu cadourile facute de ea pentru ziua mamei
CriPOD spune:
Nelia, nu stiu nimic.
Ana, mersi! Si tie.
Oana, imi pare rau de julituri. Eu eram meseriasa la de-alea.
Ce vroiam sa zic... Daca n-aveti timp sau bani sa mergeti la Vegas, mergeti sa vedeti filmul "what happens in Vegas", daca inca n-ati fost. Puteam si eu sa astept. Eu n-am ras asa la un film de la "meet the parents", ok, nu chiar asa. Dar e fain. El-ul meu a cerut la casa bilete la "Las Vegas" , cand l-am auzit n-am mai putut de ras de cum s-a uitat aia la el. Si l-a corectat (cred ca s-a gandit... bey hombre eu vand bilete la film aici, nu la avion).
Este weekend lung lunea viitoare, asa-i? Ceva spectacole sau evenimente speciale in Montreal sau Ottawa? Parca m-as duce undeva, undeva...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
matgravidut spune:
Am vazut ca se discutara neste subiecte interesante...
Appliances... noi am luat de la Sears. Contrar sfaturilor tuturor prietenilor nostri, noi le-am luat stainless steel si nu am nici o problema cu curatatul...
Soba si frigoriferul sunt Maytag, Dishwasher - Kenmore si washer and dryer Whirpool (germane).
Dishwasher-ul este visul meu... este stainless steel la exterior si plastis la interior... merge cu pastile si curata tot. E bine sa iei o masina care are Quick rinse (o clatire rapida ... ca sa nu faci tu treaba asta) si un Light Wash daca nu sunt murdare...
Casa - am luat cu credit, ca daca avem banii sa o platesc toata imi luam casa de vacanta in Austria.
Am dat 25% downpayment si avem mortgage sub chirie. Adica aveam chirie 950 si avem Mortgage 810. Am mers cu interest variabil.
Kristin... apropos de vila in Romania... noi vroiam sa ne facem la un moment dat casa in Romania. Dar ne-am dat seama ca izmenele pe calator nu sunt bune... si ca daca nu esti in tara nu prea te poti baza pe nimeni. In plus ... ne costa numai fundatia acoperita cu o placa... 20000 euro. Asa ca deocamdata am oprit orice plan... si ne concentram pe casa de aici, mai ales ca eu sunt in mat leave, iar banii sunt cam de KK.
Fetele... ma streaza si pe mine o cheshtie.
Vreau sa merg in Dominicana cu bebelusha... in decembrie (cand va avea 10luni). Se poate? se accepta copii asa mici? Le da patut separat? cum e cu mancarea pentru bebe. Stiti hoteluri la care ii accepta asa mici?
Noi am vrea sa mergem la Punta Cana, dar si Puerto Plata ar fi ok cu toate ca am mai fost. Alte statiuni, chiar si in Mexic stiti? In Cuba parca nu as vrea sa merg...
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
matgravidut spune:
Meeeiii a trecut ziua mamei si nu mi-a spus si mie nimeni La multi ani, femeie". Probabil ca am destui ani . E primul meu Mother's day iar fie-mea a fost mai bazaita ca niciodata. Am fost la Awenda Park si a cam batut vantul.... poate de aiai era bazaita...
Am schimbat pampersul pe bancheta din spate... iar husband-ul mi-a zis... "No, ce facem noi pe bancheta din spate acu 2 ani si ce faci tu acum... "
Ce sa mai zic... Fus-ai lele tinerica. Lasa ca imi revin eu si fizic si moral si o sa le intrec pe pipitzele astea de la mall de isi fataie marimea 0 prin fata mea...
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi