Sezatoarea canadiana (91)
Raspunsuri - Pagina 6
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by carmen77
Oana, foarte frumoase pozele, iar de model nu mai zic , cred ca tati deja sta cu pusca langa usa . Ceva prieteni inca nu are? . Intreb, ca ma distram de fetita unor prieteni, care are numai 7 anisori ... deja i-a declarat lu taica-su ca ea are un "iubit" .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
Carmen, ti-am simtit lipsa la intilnire, sa speram ca data viitoare nu mai apare nimic neprevazut.
Multumim de aprecieri. Antonia este inca in faza in care nu o intereseaza baietii si nici nu pare ca are vreun curtezan. Eu imi aduc aminte ca la virsta ei imi placea deja de un baietel .
Dar despre tata, ai perfecta dreptate, vai de capul celui care va indrazni sa-i faca curte, va avea multe de indurat...Deja planifica sa-si cumpare o bazuka, ca nimeni sa nu apropie de "fata lui".
Ica 1975 spune:
Multumesc de urari. Astep sa ne povestiti de la intalnire ... cum fuse?
Denisa scumpici micutii tai.
Noi
Ce faci te si face.
Donia spune:
He, he, Carmen, a mea, la nici 7, e deja la al doilea logodnic... Singura diferenta e ca primul stia, stiau si cuscrii . La al doilea e dragoste secreta, dar eu cred ca e putin impartasita, ca il vad pe ala micu' cum zambeste si cum se fastaceste cand vorbeste cu Roxana... da-i drept ca-i si frumusel, o inteleg.
Denisa, sunt absolut minunati copiii! Imi place ca si Alex se joaca cu printese, asa si Cristi, cred ca asta-i soarta fratiorilor mai mici
oanagabriela, chiar, ce gene extraordinare are Antonia! Wow, te pierzi in ochii ei.
Dar m-au dat gata si freziile, le iubesc, am primit si eu de la sot de ziua mea, comandate special, ca in magazine am vazut o singura data in 4 ani.
mQQm, dupa cate vad din pozele tale, merita sa investesti intr-o excursie la Las Vegas... ai si ceva din Paris, ceva din Vatican, a little bit of Venezia in the night, pe ici, pe colo mai aduce si cu Casa Poporului...le-ai bifat pe toate dintr-un foc
Gata, ma cheama filmul. Se mai uita cineva la Battlestar Galactica?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CriPOD spune:
Si? Cum v-ati distrat?
Noh sa vedeti cat dureaza pana fac io click. Oricum mai tarziu decat niciodata.
Tocmai am realizat ca Simonna (or who) a intrebat candva de un loc de plaja. Asa-i? Ca io acum am compilat doar. Simonna (or somebody), aici in ON poti merge in principal la wasaga beach, e mai "statiune" asa, cu "plaja" si "faleza", poti cauta "ceva" de inchiriat acolo. E cel mai "aproape" de mare. Te rog sa observi ghilimelele! Da-i cam tziganie, si eu nu m-as prea duce. Ok, poate in timpul saptamanii e mai bine, eu am fost in weekend numai. Altfel, sunt www.ontarioparks.com/" target="_blank">parcurile provinciale. Multe au plaje superbe, apa faina, sunt minunate. Si ieftine. Dar e un catch: cortul si rezervarea. Rezervarea poti s-o faci pe site-ul dat de mine (acuma sa nu fie prea tarziu), cu cortul te descurci. Si daca prinzi ceva la Sauble Beach sau la The Pinery, te calc si eu.
Donia, adevaru-i ca cea mai ieftina excursie in Europa e pana la Vegas. And you get your money worth!
Denisam, papushele! Dupa ce vazui poza cu Alex si sticla aia, cred ca la tine merge fiu-meu la vara! Mi-a placut cum il pupa cretzulina pe cap pe bebel.
Acu' stiu si eu ce-i leusteanu, mersi ca ma simteam de-a dreptul ignoranta pe-aici...
Am vazut o tziganca cu carton cersind la intersectia din zona, la semafor. Nu era de-aia cu fuste. Era de-aia cu rochie peste pantaloni. Data viitoare cred ca ma vedeti la stiri, nu raspund...
Fiu-meu a mers la scoala, in seara asta l-a invitat o fata de la scoala la majorat. Sunt intr-a 11-a, da io nu bag mana-n foc ca el le-a spus ca are doar 16 ani...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
columbiana spune:
intilnirea a fost misto, relaxanta (pai cum altfel) si-acum asteptam vara, cu o iesire in parc la gratarele cu formatie largita, adica puradei+tatici de paza la ei :-)
Oana, acum am vazut pozele, vaai ce dsoara faina poti avea!!!!
ma duc in urma sa-i vad pe cretulicii Denisei.
doamnele cu barbatii sarbatoriti, sa va traiasca, sa ramina tineri intotdeauna (cum erau cind s-au insurat:))
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
oanagabriela spune:
Un scurt reportaj: dupa parerea mea eroul intilnirii a fost Lisandru, eu i-am zis "cumintenia pamintului", este absolut "ireal" ca bebelus: intr-un restaurant plin ochi de lume, cu o galagie ca la balamuc, el a stat cuminte ca o papusa, relaxat si in largul lui, ba ne si zimbea de cite ori ii vorbeam. Absolut incredibil, m-am topit de dragul lui , in plus pe linga faptul ca este asa cuminte, este frumos foc, cind te priveste cu ochisorii lui mari si negrii, te da gata. Ar fi trebuit sa o vedeti pe Nelia, este infloritoare, (cu toata oboseala celor 3 "joburi" la timp plin pe care le are: de studenta, mama si sotie ), pur si simplu radiaza fericire cind vorbeste de copiii ei.
La sfirsit am vazut-o si pe printesa Isabela, o frumusete de fetita, fina si delicata asa cum ii sta bine unei domnisoare , dar putin intimidata de lumea multa si de galagia din jur si pe Seba, dar pe el doar asa, in treacat
In rest sintem deja o gasca "cu vechime", parca ne cunoastem de o viata si a fost super sa stam la taclale intre "fete", fara copiii si barbatii aferenti Important a fost sa facem primii pasi, acum drumul l-am invatat si sint sigura ca vom recidiva. Urmatorul challange va fii organizarea unui pick-nick, la iarba verde, in speranta ca venirea lui Lorelai la Montreal ne va mobiliza.
Deci pe curind si un sfirsit de saptamina insorit si relaxantat la toata lumea
Pentru Donia: la Montreal se gasesc frezii, dar doar in anumite locuri si desi sint suberbe si tin si 2 saptamini (infloresc in continuare si se deschid si bobocii) nu toate au miros . Sotul imi zice ca se uita vinzatorii la el cam special, ca ia buchetele si le miroase pe rind pina gaseste unele care au miros
pitilache spune:
Buna dimineata!
Ce intalnire frumoasa, dar asa cum spunea si Oana, parca ne stim de cand lumea si pamantul, a fost o atmosfera tare frumoasa. Eu m-am simtit fff bine, ca printre prieteni. Si intr-adevar Lisandru este o frumusete de baietel, cuminte si vesel!!! Pacat ca nu a avut nimeni aparatul foto de data asta, sa imortalizam momentul.
Si eu de abia astept sa ne vedem peste 3 saptamani si cu reprezentanta din Ottawa.
Un week-end excelent va urez!!
Si cu intarziere la multi ani pentru sotul Danei si al Icai! Sa va traisca si sa fie sanatosi. Donia, cge si Bebitzu sa stapaniti sanatosi casele!
Si Khristin felicitari pentru pereche!
Ina ce mai face bebe fdin burtica? Cum te mai simti?
Lorelaim, o raza de soare de la Montreal! O sa caut sa mai pun poze cu Isabella, nu am mai avut timp sa le descarc, dar daca vrei, uite inca o data aici filmuletul care l-am mai pus pentru Simo.
nelia spune:
Multumesc! Imi creste inima cind mi-l laudati pe Lisandru si, daca de obicei, mai aveam si pareri contra despre copiii mei, ca-i stiam mai bine, de data asta sint din toata inima de acord cu ce se spune despre el. Dupa ce ati plecat, am stat afara de vorba cu Bebitzu, iar puiul meu mic si dulce a dormit pina acasa, si acasa in continuare pina pe la 5 dimineata. Asa ceva... Insa cu radierea despre care va vorbea Oana, eu zic sa nu o credeti, ca nu e chiar asa, desi ea a fost draguta ca a scris, ca sa ma incurajeze. Ca ma simt tare darimata, fizic, culmea este ca nu psihic, desi as avea toate motivele sa fiu si asa. Dar fizic... ma simt la pamint, arat rau, ma dor toate alea, m-am mai si tuns eu ca nu am timp sa ajung la coafor si imi cade ingrozitor (da' asta rezolv astazi, ca ma duc la tuns!)... adica vreau sa spun ca maternitatea isi cere pretul ei! Mie mi-a placut Simonna, rid de una singura cind imi aduc aminte, cica: pai, arati mai bine ca data trecuta! Va dati seama daca acum ma simt si arat asa, cum aratam data trecuta!?! AIci vine capu' ala care se rostogoleste de ris...
Una peste alta, intilnirea a fost relaxanta, am vorbit mai mult ca data trecuta, tot pe rind, ca era galagie, am mincat, bine, am vorbit... despre copii! Ce mai, frumos si mai vreau!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Daca va spun ca m-am intors din drum si am luat aparatul de fotografiat, aparat care a sta frumusel in carut pina inapoi acasa... ma bateti tare!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
OlgaTarziu spune:
[Donia eu cumpar frezii de la Sobeys si Longos. Saptmana trecuta erau in sale la Longos. Miros superb.