Sezatoarea canadiana (91)
Raspunsuri - Pagina 19
helbi spune:
quote:
Originally posted by mimitete
helbi, hai ca am intrebat-o pe fiimea care are 11 ani ce le-ar place prietenilor ei si raspunsul a fost categoric: jocuri pt diferitele console (Wii, Nintendo DS, PSP2, PSP3, XBox,etc...). Nu pre ate ajuta pt ca ar trebui sa stii ce consola au si ce jocuri au deja, deci e cam complicat. Stiu si eu, poate ceva specific care se gaseste numai in Germania. Ca si cadou pt ea e si mai greu, depinde de cit de apropiate sinteti, poate ceva din argint, o bratara, cercei? Eu am aceeasi dilema caci la vara vom vizita prieteni f apropiati in Franta si Belgia si sint in pana de idei.
Mult succes si vacanta placuta.
Mihaela
"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."
Merci mult de rasp. Intr-adevar cu jocurile e dificil ca nu stiu ce console au si nici ce jocuri le-ar place. Fata mea are si WII si Nintendo, insa ea prefera jocurile pt fetite, asa ca nu ma pot lua dupa gusturile ei. Nici nu vreau sa-i intreb pe parinti ca stiu isgur ca rasp. va fin "nu le lua nimic":-(((((
Ceva specific Germaniei iar n-am idee:-( Acum, toate magazinele sunt pline cu echipamente de fotbal si eu am cautat cu Romania, si nesimtitii astia au scos cu toate tarile participante la campionatul de fotbal, mai putin cu RO. Mi se parea parca mai ok un echipament cu RO, dat fiind ca ei sunt si cetateni romani, vin din vacanta din RO dupa 8 ani de cind n-au mai fost acolo............oare, ar purta si un echipament cu Germania ?! (sunt seturi cu tricou, sort, sosete si cape)
columbiana spune:
Andreia, prietenei tale i-ai mai putea lua un album cu Europa (castele, etc), echipamentul de fotbal cred ca merge (chiar zilele astea am vazut un baietel cu equipament de Romania pe el, pe aici)
Mihaela, sanatate lui Mark;
noi am hoinarit doua zile, a fost superb-simbata prin Vermont si ieri la Mont Tremblant, unde baietii au facut carting, am participat la turneu de minigolf, Tudor s-a catarat, am mincat pe o terasa, a fost chiar superb;
azi impachetam si aruncam pentru ca ploaia ne tine in casa; de-acum pina pe 1 iulie cu sportul asta ne ocupam
Ica, vreau sa te intreb daca nu esti interesata de manualele ICCA pentru control si de colectia de legi de la fiscalitate (ambele editie 2004), ti le dau daca vrei, daca nu le arunc la recuperabile ca eu examene de ordin nu am de gind sa mai dau vreodata.
Simonna, ia zi tu pe cine ati sarbatorit in weekendul asta (sau sarbatoriti we urmator?): matale, colegul sau flacaul, sa va facem urarile de rigoare; sa fiti sanatosi oricum!!!!!!!
zi buna,
Ana
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Podeanu spune:
Ploua cu galeata si e un frig de-ti intra in oase. Dar tot e bine ca e liber si putem sa dormim,nu?
Mihaela imi poti da si mie mai multe detalii de las Vegas, unde ai stat, ce spectacole ai vazut? Planuim si noi o mica vacanta in 2 doar, in saptamina in care imi trimit copiii in tabara. Am ales ceva hoteluri care ne-ar place dar mai vreau inca opinii. ca spectacole as vrea David Copperfield si eventual Cirque du Solei, ca the big O" nu e in saptamina in care mergem noi. Merci anticipat si pupici de raspuns.
Simonna, sa-ti traiasca baiatul, si vin-o si tu mai des pe aici. De cind ai schimbat jobul, ne-ai cam parasit/neglijat.
Diana2002 parca nici tu n-ai mai scris de multa vreme. Idem si ptr Roxana (pitilache).
Noi n-am facut mare lucru in acest weekend , decit ca ne-am odihnit si m-am vazut cu o prietena tare draga.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
khristin spune:
Fetelor, iaca a trecut si weekendul lung, noi ne-am luat la revedere de la niste prieteni care s-au intors in RO dupa 7 ani, ne-am socializat cu finii nostri, si azi am avut un fel de gathering cu niste fetite de la gradinita.
Mimitete, pai eu inca asa mai sper , ca fiimea a fost ultra-ultra energica, nu ne-a dormit legat toata noaptea pana pe la vreo 3 ani, abia de cand am ramas eu insarcinata am reusit s-o determinam sa doarma in camera ei ....asa ca inca mai sper si eu ca in zicala aia, ca al doilea sa fie mai linistit.
Podeanu, noi in LV am stat la Mirage, pozitie ultra-centrala pe strip, exact langa Belagio, dar am reusit sa le vedem cam pe toate din zona. Despre showuri, noi ne luasem bilete la Celine Dion, dar pt. ca a anulat spectacolul in ultimul moment am mers la Cirque du Soleil. Ne-a atras atentia Zumanity, dar toate biletele fusesera vandute, verifica site-ul sa-ti faci o impresie: http://www.zumanity.com/en/underthecovers/goodies.asp Oricum daca tot ajungi acolo, si esti doar cu sotul nu rata Marele Canyon, se merita
Nu mai stiu cine spunea...care erau biberoanele safe de pe piata la ora actuala? Nu-mi vine sa cred ca o luam iar de la capat
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Denisam spune:
Heloo,
SImona-LA MULTZI ANI PT ATOMIX-sa fie sanatos si norocos!
Khristin-mersi,dar ne-a cam plouat si pestele nu trage pe ploaie,iar copiii super mofturosi dar veseli si,te sun azi-maine sa vb cum ne vedem.
Ana,Doina-sa va fie de bine cmparaturile,si eu sper sa merg la shopping la vecini dupa 18iunie cand vine mama-care sper sa ii preia pe strumfi la capitolul mese.
Pupam pe toata lumea, sa va relaxatzi si merg sa descarc poze!.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Simonna spune:
Mesdames, me voila, am aparut, iubesc weekendurile lungi!
Mi-am vazut prieteni dragi si tare bine-a fost, am facut si lectii calm si cu rabdare, am facut turism in Montreal, tare rar mergem si mie orasul asta imi place tare mult...
Sarumina de urari, tuturor, including private ones :)
Donia, La multi ani Roxanei,
Parpalak, La multi ani lui Paul!
De aniversat aniverseaza saptamina viitoare, ca unii din invitati erau plecati saptamina asta si a refuzat sa se aniverseze fara aceia... Si acasa, dom'le, acasa ne petrecem, n-a vrut nici la bowling, nici la Funtropolis, nicaieri... numa' si numa acasa, cred ca vrea sa le rupa gura prietenilor cu jocurile lui pe computer. SI le-a cerut tuturor carti pokemon sau carduri cadou la Future Shop, ca stie el ce joc ii trebuie!
Nelia, am doua chextii pe ordinea de zi cu tine :):
Vasectomie si alte mijloace de contraceptie... Stiu si eu barbati romani care au acceptat vasectomia ca pe o pe o solutie pentru ca asa a fost decizia cuplului. Si m-am efortat de l-am sunat pe unul pe care l-am intrebat cum a acceptat si daca a meritat... si el mi-a spus ca cea mai sigura metoda de contraceptie, in afara de vasectomie, este ABSTINENTA. Pe linga care vasectomia e parfum...
Numarul doi, te rog eu frumos, pe bune, mai cu grija cind scrii despre mame care nu stau cu copiii lor si ajung #8220;sa nu-i cunoasca cu adevarat#8221;! Am citit din urma si pe undeva ai explicat cum mergi tu mai mult ca pina acum la facultate si lasi fetele acasa si ele dorm cind revii tu si pe urma simti ca nu e bine ca nu stai cu ele suficient si bla bla bla, de unde rezulta ca uite-asa ajunge o mama sa nu-si cunoasca copiii cu adevarat ca-si mai vede si de ale ei nu sta numai de fundul lor.
Nu ma duc in urma sa caut citatul si sa fac copy paste, n-am timp si chef, dar ma enervez de cite ori imi aduc aminte de paragraful ala si l-am citit acum citeva zile. Sint sigura ca n-ai vrut sa insulti pe nimeni dar, oi fi eu la PMS, pe mine m-a deranjat generalizarea cu mamele care nu sint cu copiii si pe urma, iac-asa, nu-i cunosc #8220;cu adevarat#8221;.
Nu vreau sa comentez in continuare, nici justificari nu vreau, tu stii ca eu te respect pentru capacitatea de a te uita pe tine in favoarea copiilor tai, te rog doar sa fii un pic mai atenta, stii bine ca subiectul asta cu mame care stau acasa versus mame care nu stau e delicat tare.
Cu drag,
Simonna
mimitete spune:
Dana,
Eu am fost cu serviciu la Las Vegas asa ca impresiile mele nu valoreaza prea mult ca eu am iesit cu clientii la restaurant in fiecare seara, nu eram de capul meu.
Eu am stat la Mandalay Bay care e un hotel f mare la inceputul stripului. Hotelul este f luxos dar probabil ca asa sint toate, nu stiu. Are o piscina f mare cu valuri, cica celebra. Piscina are plaja cu nisip pe linga. Mai e si un lazy river din ala unde te plimi cu un colac si de duce curentul. Masini de joc sint peste tot inclusiv la aeroport, in taxiu si la spital...
Eu nu am vazut nici un spectacol dar colegii mei cu copii mari si-au adus nevestele/sotii asa ca au mai stat citeva zile. La Mandalay Bay era Mamma Mia care e cica bun. Am mai auzit de bine de Love care e despre Beatles si bineinteles Cirque du Soleil care are 4 spectacole. Zummanity este destul de controversat cu conotatii sexuale fara perdea dar eu nu l-am vazut asa ca nu ma pronunt. Eu m-as fi dus la Cher sau la Bette Midler (amindoua la Caesar Palace) sau la un spectacol de comedie.
O saptamina buna,
nelia spune:
Simona, eram trista si acum sint si mai trista! Am zis ca nu scriu, ca nu are rost, nu-s intr-o pasa buna si poate ca si eu tot din cauza hormonilor trec printr-o stare asemanatoare cu a ta si am zis ca totusi sa scriu, ca sa stii ca nu am avut nici un gind de a te supara tocmai pe tine, imi esti prea draga ca sa fac asta. Dar da-mi voie sa ma supar sau sa zimbesc macar amar ca te-a deranjat bla-bla-ul (!?) trait si spus de mine. Imi pare rau, pentru ca de data asta chiar nu am generalizat (decit poate la nivel de societate) si m-am gindit doar la mine cind am spus ce am spus, pentru ca pentru mine asta inseamna iesirea de acasa si ruperea de copii, de primii doi, pe care toate ati facut-o la un moment dat si nu cred ca v-a venit usor. Din cite imi aduc eu aminte ce scriai la subiectul lui Radu, desi voiai sa te duci de acasa, tot iti parea rau ca o faci si exact in sensul de care vorbeam eu, ca pierzi anumite momente din viata lui. Si nu cred ca e vreo mama care sa simta altfel in prima perioada a acestei despartiri de copii. Radu e mare, ale mele sint mici, deci e normal sa vina momentul despartirii si la noi. Mi-a fost greu cind am ramas acasa, rupta de orice (contrar aparentelor, sint foarte activa cind e vorba de profesia sau de lucrurile facute pentru mine, a fost doar o pauza, mai lunga, dar tot pauza se cheama). Cred ca am si spus lucru asta, daca nu l-am spus il spun acum, imi cer scuze daca s-a inteles altceva. Tocmai asta voiam sa spun, ca din pacate, vine o zi cind ne ducem de linga ei, de voie-de nevoie, ca nu avem incotro si eu traiesc acum din plin inceputul acestei perioade si nu-mi place... da' o sa ma obisnuiesc, tocmai pentru ca nu am incotro. Am tras si inca mai trag cit pot la maxim timpul de stat cu ei...
Crede-ma ca, in general, vorbesc pentru toata lumea, dar de data asta a fost clar pentru mine, pentru ca eu cred ca sint singura de pe aici care acum face pentru prima data acest lucru si inca la un fel de timp partial, va urma si timpul plin si asta ma ingrijoreaza, am vazut cum e. Si la capitolul generalizare, da, cred ca societatea, prin faptul ca ne obliga sa muncim atitea ore ca sa cistigam un trai decent, nu ne ofera posibilitatea de a sta cu si linga copiii nostri si sa-i cunoastem asa cum trebuie. Dar asta e dreptul meu si s-o cred si sa o spun, daca ar fi dupa mine, ad face timpul de lucru de maxim 6 ore pe zi, restul sa ramina al familiei si nu sint nici singura si nici ultima care gindeste asa. Asta am crezut dintotdeauna, cu atit mai mult acum cind vad concret cit de bine ar fi sa mergem 6 ore pe zi la servici, apoi sa ne ocupam de copii, de familie si de noi. Nu faceam comparatie intre nimeni si nimic, erau doar niste constatari facute si care vin din ceea ce simt acum, pentru ca ma rup incet-incet de fete si vad spre ce ma indrept.
Daca rindurile mele te-au deranjat atit de tare incit sa te enervezi si dupa citeva zile, atunci imi pare sincer rau, dar atunci asta inseamna ca nu mai am ce scrie, pentru ca prin asta trec acum si nu ma pot ascunde de ceea se simt... Sint stresurile mele, asa cum fiecare dintre noi le are pe ale lui: casa, servici, copii, scoala etc. Mai revin cind reusesc sa ma desprind de ceea ce traiesc acum, ca sa nu mai deranjeze pe nimeni.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Ica 1975 spune:
Ana, merci, ptr teorie contabila- unde se folos manualul ICCA - am impartit cu cineva costul unui CD si-am inteles ca se tot re-actualizeaza, trebuie deci in fiecare an sa-mi cumpar CD cu mise a jour, iar fiscalitate cred ca o sa-mi iau anul viitor, pana atunci apar si acolo noutati in lege, tu de asta vorbesti nu-i asa? Si pana ajung eu la ordin cu viteza melcului in coma cred c-o sa tot cumpar CD-uri si legi
Kristine, eu zic ca o sa fie frumos acest nou inceput.
Noi
Ce faci te si face.
OlgaTarziu spune:
TAXE LA VAMA- Am gasit asta. http://www.cbsa-asfc.gc.ca/new-neuf/advisory-avis/2007-09-28-eng.html
Da toate informatiile cu ce poti aduce, cat si cate ore...travel.
VASECTOMIE-
doctorii spun ca e reversibila. In ce procent? http://www.bchealthguide.org/kbase/topic/detail/surgical/hw7265/detail.htm
Eu prsonal nu m-as gandi sa-i cer sotului meu asa ceva. Suntem inca tineri si pe mine ma poate izbi o masina pe strada maine, nu? Si atunci daca la un moment dat el se recasatoreste si vrea copil? Si sa presupunem ca da gres cu re-reparatul. Asta o spun ca om cu sistem digestiv bolnav si care are interdictie 100% la anticonceptionale. Mai sunt injectiile la 3 luni dar te joci ruleta ruseasca -hormonal risti enorm. La noi prezervativul functoneaza si inca prea bine