Sezatoarea canadiana (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, mersi; barbatu-meu a concluzionat ca la 40 m-a expirat garantia se pare , si incep sa se strice piese :)), sper sa nu aiba dreptate....

oricum pentru moralul meu cred ca facem si noi o escapalda in USA la cumparaturi la Burlington weekendul asta

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Laurajr, e mica lumea, poate ne intalnim pe-acolo...

carmen77, drum bun, distractie placuta!

oanagabriela, mi-ai taiat macaroana, tocmai intram sa va cer prognoza meteo pt weekend la mtl, in speranta ca reportajele de la fata locului vor spune ceva mai optimist. Haha, cand am venit din Vegas, dadeam pe dinafara de cate am cumparat. Culmea, nimic pt mine.

Ana, eu de vre-un an tot asa fac... cand mi se aduna mai multe pe lista de cumparaturi, tzushti o tura la Buffalo. Si mai ales la copii, care vor numai chestii cu eticheta, ca deh, sa nu rada altii de ei, si cum astia de vand chestii cu eticheta te jumulesc pe chestia asta, imi iese benzina din 1, 2 articole.

lorelaim, distractie si drum bun!

Simonna, Dana, verificati posta!

Pa!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

mQQm, de cind am scris eu prognoza s-a inbunatatit , deci acum pentru Montreal anunta pentru simbata poate averse dar numai dupa-masa. Deci plimbare placuta!

Uite un site pentru prognoza vremii la Montreal, pe care ma uit eu de obicei:

http://www.meteomedia.com/weather/caqc0363

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Buna ,fetelor!

mQQm, chiar ne gandeam si noi sa mergem pana la Buffalo pt o singura zi (luni), dar nu avem probleme la border cand ne intoarcem?
n-am mai fost pana acum in State si as vrea totusi sa ne folosim de viza asta pe care am dat ceva bani... mai ales ca eu as vrea sa-mi iau Zune ( un fel de IPod) , si deja depasesc toate limitele ...

Long-weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Carmen, vacanta placuta

Oana si eu mi-am propos sa invat sa merg pe bicicleta, desi ar trebui mai inainte sa invat , imi tot spun ca mai am un an - doi pana mai creste soricelul

Ana, si pe noi ne bate gandul sa mergem la Burlington; din cate stiu eu nu trebuie pasaport ptr trecerea granitei pe terestru, sau ma insel ?

Eu am venit cam dezamagita acasa, de vre-o sapt tot caut un loc intr-o alta gradinita ( am vazut pe putin 5), mai aproape de noua locuinta, si aud doar "lista de asteptare" Domunle' astia s-au vorbit cu totii si au convenit ca singurul raspuns valabil doar asta poate fi. Azi am fost in 2 locuri si am mai sunat la un al treilea, inevitabil acelasi raspuns. Este drept ca am incecat doar la CPE si la Montessori; as incerca si la o gradi privata doar mai mare, ca am eu piticii mei cu siguranta copilului, dar unde? ca deja incep sa epuizez lista. Si care este raspunsul miraculos care mi-ar aduce un loc dupa inevitabila fraza?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

oanagabriela, mersi de vestile bune, acuma facem

jessie, eu de cate ori vin discutia e ceva de genul: de unde veniti?... din buffalo. ati cumparat ceva?... da, ceva... ce? niste haine copiilor... have a nice day! you, too!

De unde stiu ei cu ce ai iesit si ce ai cumparat? Ei se leaga de alcool, tigari.

Si eu am luat iPod, initial m-am uitat la zune, da mi s-au parut badarane rau.

Din perlele lu' fie-mea: mami ma doare bulandru'. Io:. Pana la urma m-am prins... era un regionalism: bulanu'!

Fiu-meu e iara la un majorat, e ocupaaat, nici de msn nu mai are timp (nu cu mine, cu pretenii din canada!!!)

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Am vrut sa intreb ceva dar am uitat - as vrea sa-i cumpar soricelului colanti, din aceia scurti care se poarta pe sub fusta, unde gasesc?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumim pt laudele referitoare la poze ...nu-i spun nimic Juliei sa nu si-o ia in cap.

am citit cu interes tema saptamanii...si temele ce au mai decurs din ea. mai rumeg...

ica, eu la GAP am vazut asa ceva...

carmen77 frumos rau e Mark!! si expresiv! drum bun in romania!

toata lumea merge in state in weekendul asta?? asa ma bate si pe mine un gand...dar va las pe voi intai

try, esti soferita in devenire? bafta! eu tot nu ma decid....

apropo de bicicleta, ce bine ca nu sunt singura ...poate facem un curs in grup....dar se mai poate invata la varsta asta??

sa stiti ca sunt vedeta ...zilele trecute in pauza de pranz m-am dus la Simmons cu o colega si cineva m-a privit insistent ...apoi a zis : ..ma scuzati, scrieti pe forumul desprecopii, nu-i asa ?? ..m-am prezentat, dar persoana a zis ca nu scrie, doar ne citeste .....Loredana, daca ne citesti, ia o floare de aici ca ..you made my day...yesterday...ca azi mi-a facut-o alta , o negresa care m-a intrebat daca am copilarit (??) in Franta ...sigur , in aia "a cote" de sibiu ......no, deci asa cu celebritatea...

un weekend lung si insorit, indiferent de destinatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen si Lorelai, vacante placute sa aveti cu soare si relache Si eu de-abia astept vacanta, mai sint doar 5 saptamani de munca, si apoi cica intru in pauza pt. vreun an .....ehheeeee

Ica, vis-a-vis de colanti, eu i-am luat fiemii din Zellers dar cred ca gasesti si la Sears.

Jessie, eu nu cred sa ai probleme la granita, nici pe noi nu ne-au controlat cand am fost.

Try, succes la sofat, e vorba doar de self-confidence aici...eu practic sportul asta de vreo 6 ani aproape in Canada, si in momentul de fata chiar nu cred ca ne-am descurca daca nu am conduce amandoi cu scoli, activitati de cateva ori pe saptamana, si cu al doilea cupchil pe drum

Denisam, distractie la cottage....sa prindeti vreme buna

Ina, sper ca esti bine, am vazut ca n-ai mai intrat pe aici recent....te asteptam sa ne spui cum stai cu moralul

Celelalte ontarience cum o sarbatoriti pe regina? vichend placut sa aveti

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

carmen, vacanta placuta in Romania! Sper sa nu veniti mai obositi decat ati plecat, cum e regula poate ca in 5 saptamani o sa gasiti si timp sa va odihniti.

Khristin, chiar ma gandeam ce bine s-a nimerit bebele (asa l-ati planificat?), o sa stai acasa taman pana incepe scoala in septembrie la anul, nu?

Ktrinel, pai numai tu sa cunosti pe toata lumea? Ia sa te mai stie si pe tine altii

Si daca nu gresesc, si cred ca nu gresesc, Simonna se pregateste de chef cu ocazia zilei lui Atomix...
Sa iti traiasca si infloreasca in continuare delfinul! Si sa aveti parte de distractii, voie buna si aventuri cat puteti (voi, parintii) duce!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput