Sezatoarea canadiana (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

carmen, oricum se vede ca seamana cu tata! Sa stii ca am un fin care e brunet rau acum, dar era atat de blond cand era mic! Si fratele lui la fel. Deci mai sunt sanse.

lorelaim, vacanta placuta, te asteptam inapoi cu o caruta de poze.

Ana, draga de tine! Iti tin pumnii sa te simti bine cat mai rapid! Mai, si eu le-am tras la inceputul anului, din una intr-alta am trecut... sa stii ca se termina totusi odata si-odata!

oanagabriela, parca mi-ai deschis ochii cu cadourile multumesc pentru raspuns! Am fost in pana totala de inspiratie... parca a crescut si nu se mai potriveste ce ii cumparam pana acum.

Ieri m-am enervat ca am fost la Toys'R'Us si n-am gasit nimic decent pentru ea. Si-a ales un set de crescut cristale, dar dupa ce ca era 40 de dolari, ii mai si curgeau componentele din cutie... pai asta-i magazin serios? Mai cautam si o tricicleta mai solida pentru Cristi si din 4 modele nu m-a convins nimic... asa ca ne-am hotarat sa mergem sambata in SUA la cumparaturi pentru copii.
Ce spun daca ma intreaba la granita de motivul vizitei? Ca merg al shopping? Sau la cascat gura... la plimbare? Ce se spune in ocazii din astea?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Carmen77, da m-ai pus pe ganduri..,cu mesajul privat pt Nelia …adica voi ce-ati facut pt contraceptie ? Ce e asa secret ?

Nelia
, si mie mi se pare o chestie extraordinara ca un barbat sa faca vasectomie, ei o asociaza cu o castrare sau o o chestie care le va lua dom'le din barbatie, cred ca de aia sunt asa reticenti ! In general, se gandesc la modul egoist, chiar daca ne iubesc, ca e treaba noastra sa nu ramanem insarcinate . Eu am ramas greu, nu prea m-am ferit dar acum realizez ca mi-am pus steriletul dupa a2a nastere fara macar sa arunc o pastila la sotul sa vad cum reactioneaza .

Mi-Ro, success si sper sa-ti rezolvi problemele . Ce varsta are baietelul tau?

Try, am privit fotografiile baieteilor tai si sunt la fel de dragalasi, poate ca mai slabuti( las ca-I bine, semn ca au energie-n ei, nu gluma-asa sunt si ai mei)deci ca nu inteleg adica de ce doar unul e laudat ??? Nu se poate asta ! In fiecare copil gasesti ceva frumos, in fizic sau in actiunile sale, nu exista copil caruia sa nu-I gasesti o lauda . Iar cand te adresezi la fratiori, e musai sa-I bagi pe amandoi in seama !

Nelia
, te inteleg tare bine, si eu am impresia ca trec printr-o depresie (latenta ii zic eu, ) care parca s-a acutizat de cand am nascut baiatul si am inceput serviciul asta nou .
Nu mai stiu ce mananca copiii mei, cum adorm, ce obiceiuri au..noroc ca mama mea sta cu ei si-mi zice zilnic ce si cum se-ntampla…dar tare frustrata si vinovata ma simt ca nu pot sta cu ei mai mult . Din pacate financiar nu ne permitem sa stau acasa iar part-time in ce stiu eu sa fac nu sunt job-uri . Sper in timp sa se resolve lucrurile, probabil asta va fi eternal dilemma a mamelor : stat acasa ori serviciu .

Lorelaim, dar ce vacanta pe cinste va asteapta…Tunisia, Italia…sincer, va invidiez! Va doresc sa aveti parte doar de soare si voie buna. PS: Lasa-ti mucii acasa, daaa??? Ca va duceti acolo sa va bucurati de soare nu sa bolitzi…

Denisam, petrecere frumoasa la cottage, sa aveti parte de zile insorite. Frumosi copiii, de-ti vine sa-I mananci !

Noi ( adica doar eu si sotul si niste prieteni) plecam vineri la Ottawa si de acolo la Mont Tremblant la un castel cica, eu sper sa nu dormim prin vreo parcare, ca rezervarea e facuta de niste prieteni cam aerieni !
Deci va doresc we placut la toata lumea, cat mai mult soare si veselie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sal'tare
sorry ca ma bag si eu p-acilea. .da am vazut o stire care poate ca vi se pare interesanta.. daca era mai aproape veneam io.. :)

http://www.rgnpress.ro/Diverse/Se-cauta-romani-actori-colaboratori-in-Toronto.html

toate cele bune!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Mamici de Toronto si imprejurimi , am nevoie de premergator dinala cu roti cum erau in RO , aici sunt interzise si nu gasesc sa cumpar.Am vazut la cineva acasa ,nu stiu de unde l-a adus deci posibil si altii sa aiba.Cunosc teoria premergatorului , obect controversat si mult comentat dar cu toate astea imi trebuie ca altfel o iau razna .Daca aveti, sau stiti pe cineva care are dati-mi de stire va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana, multa sanatate si de la mine...De multe ori starea de sanatate este influentata negativ si si de starea psihica...Asa ca iti trimit o sa-ti lumineze ziua.
Legat de sarcina, asa a fost si la noi, primii 10+ ani am tot incercat sa facem copii , deci nici vorba de mijloace de contraceptie... Am inceput sa iau pilule dupa ce am avut-o pe Antonia, de teama ce tocmai in ceasul al 12-lea am devenit fertila si nu ma mai opresc

Donia, eu am constatat din iarna ca nu o mai intereseaza jucariile. Am fost cu ea in Winners si i-am spus sa-si aleaga ceva (drept recompensa) si in final si-a cumparat o carte . Asa ca am abandonat magazinele de jucarii si luam cadouri mai de copii mari. Problema este ca era mai usor cu jucariile Hainute de vara i-am tot luat, asa ca de ziua ei nu am adaugat nimic, ca si asa vara este scurta aici si nu ajunge sa le poarte.

Denisam, petrecere frumoasa si sa aveti vreme buna Aici anunta simbata ploaie, asa ca nu stiu ce planuri sa fac

mQQm, apropo de preturi in state, am vorbit cu o prietena quebecoaza care a fost de curind 10 zile pina in Florida si mi-a spus ca si-a cumparat o gramada de lucruri super de marca (haine si pantofi) la niste preturi ridicule...Dar parca nu m-as duce pina acolo doar pentru a face cumparaturi.

Carmen, sint superbi baietii tai

Eu am mai facut un pas inainte in lumea minunata a sporturilor: mi-am cumparat bicicleta ca sa merg cu copila impreuna Nici nu imi aduc aminte cind am mers ultima oara pe bicicleta, dar este oricum in secolul trecut Asa ca avem program aproape zilnic de jucat tenis si mers cu bicicleta. In curind va voi anunta ca m-am inscris la Marathonul de la New York

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Susur, in SUA ... majoritatea asa fac, merg in Burlington (ma rog, cei din Quebec, ca e cel mai aproape), si isi cumpara. Sau ...mai sunt "intreprinzatorii" locali care fac acelasi lucru (le cumpara din SUA) si le vand aici la de 3 ori pretul lor. Uite aici ... loco : http://montreal.kijiji.ca/c-buy-and-sell-baby-items-Marchette-pour-Bebe-A-qui-la-chance-W0QQAdIdZ51758968 .

Oana, multumim de complimente! . Si mie mi se par frumosi, dar nah, is ai mei , nu sunt obiectiva. Insa m-a mai oprit lumea pe strada sa imi sugereze sa il duc pe Marc la o firma de promovare a bebelusilor , dar nu fac asta din 2 motive: unu, nu vreau sa fac bani de pe urma copiilor, daca o vrea sa faca el bani din asta cand o fi mare, e treaba lui .. si 2: ii face poze profi si taica-su .. ca are cu ce, asa ca amintiri are oricum. Succes la noul sport! Asta e una din rezolutiile mele cand ma intorc din Romania: sa reinvat sa merg pe bicicleta, ca sotul e mare expert, si a luat trailer din ala in care punem copiii, si pana acum s-a plimbat doar el cu ei, si as vrea sa merg si io cu ei .. evident.

Fetelor, noi duminica plecam spre RO .. 5 saptamani, deci o sa absentez o perioada, ma rog, o sa mai intru si din Ro, dar mai rar .. ca sper ca o sa fiu ocupata ...lol.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmen, vacanta placuta in Ro.
Mergeti undeva la mare ?

Si noi abia asteptam vacanta in Ro, de fapt unica mea vacanta pe anul asta. Dar va fi peste 2 luni.
Pana atunci avem o mutare de facut.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cristina, da, mergem si la mare vreo 5 zile, la Eforie Nord, am rezolvat cu cazarea tot prin forum , conditii super si pret rezonabil.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Drum bun Carmen si asteptam impresiile de peste ocean.

Distractie placuta-n long weekendul asta fetelor, desi vremea e cam de kko. Eu ma duc la cursurile de driving (alea 25), poate m-oi alege si eu cu carnet in cincinalul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
Multzumesc frumos pt urari - asemenea va doresc si voua - o vara frumoasa si calda, cu mult soare afara dar mai ales in suflet :-)
Va tzuck si fug sa fac bagaje... ca asa sunt eu - las pe ultima suta de metrii totul... Pana acum am sat cu prunca pe-afara si... am facut poze... in loc sa pregatesc valizutzele... Noroc ca mergem la mare si iau stritul necesar :-)
Promit ca ma stradui sa raspund pe e-mail tuturor celor care mi-au scris - mii de scuze ca nu am apucat pana acum!

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput