Sezatoarea canadiana (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

oana, La multi ani Antoniei!!

maru, refacere rapida.

nelia, cum ai mama draga asa rabdare cu toti si cu toate! o floricica de la mine .

simonna, sunat la lanci breic dar tu umblai brambura sau te conversai cu madamele in bucatarie. te incerc si miine. mi-a placut ca tanti de la centrala mi-a raspuns in engleza.

doamnelor, raportez ca am rezolvat problema cu sirma de sutien papata de washer. am desfacut animalul si am extras sirma. masina maerge perfect acum, sirma e ruginita si strimba, nu ne pasa. alt sutien e $20, nenea instalatorul sau alta masina de spalat nu vreau sa ma gindesc cit ar fi costat.

try, eu am exact problema inversa pe care o ai tu re. aprecierile oamenilor din jur in ce priveste copiii. as vrea ca Maya si Livia sa fie vazute ca indivizi nu ca un "package". tot ce aud se refera la amindoua desi ele sint foarte diferite si se vad clar diferentele intre ele. eu incerc sa nu ma refer la ele cu "fetele sau gemenele". le folosesc numele fiecareia, spun ce a facut/n-a facut fiecare individual incercind sa scot in evidenta diferentele intre ele, fara prea mult succes. cred ca trebuie sa ma documentez mai mult, poate sint eu pe invers.

carmen, visul meu e sa munceasca sotul si eu sa stau cu copii. si visul lui tot asta e, adica sa muncesc eu si sa stea el cu copiii. intre timp, muncim amindoi si jucam la loto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:

carmen, visul meu e sa munceasca sotul si eu sa stau cu copii. si visul lui tot asta e, adica sa muncesc eu si sa stea el cu copiii. intre timp, muncim amindoi si jucam la loto.

LOL si iar LOL. Noi nici macar nu jucam la loto. Acuma sincer si cu mana pe inima, cate dintre noi cu copii mici nu ar prefera sa stea acasa si sa isi creasca micutii ? (pe Ira nu o luam in calcul ). Insa ... de multe ori faci ceea ce trebuie sa faci, nu le poti avea pe toate, si daca vrei un anumit confort pentru tine si copiii tai, e destul de nasol sa traiesti dintr-un singur venit.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu va scriu de la facultate, micutul meu e de la 2 cu mine, bine, ca a fost si tati vreo doua ore si l-a plimbat, dar s-a dus la fete. Am fost la un curs de religie sikhisma, in templu, apoi la unul de deviere de la norme... si uite asa am ajuns la norme. Lua-le-ar... daca n-ar fi totul normat si inregistrat in societatile astea si daca nu am fi etichetati dupa acestea, cred ca ne-ar fi mai bine.

Vasectomie vs. trompe - discutie deschisa. Eu am zis aseara, nu am ales momentul potrivit, degeaba mi-a picat mie fata, am zis dimineata, i-am dat material de lectura si l-am anuntat ca urmeaza o discutie serioasa despre raportul barbat-femeie de la noi din casa. Eu sint sigura ca eu voi pune sterilet pina la urma, dar principial vreau sa fim egali: adica vreau sa-mi spuna saru-mina femeie, o faci tu, desi as putea la fel de bine sa o fac si eu. Altfel, sotul meu iese din stereotipul masculin romanesc, poate ca si de aceea m-a surprins gluma lui de aseara. E jooos palaria! Eu tot bere dau celor care se duc singuri si de bunavoie la vasectomie, in locul nevestei... ca e mai ieftina berea, nu ma joc cu cocktailuri si figuri. Sotul meu nu vrea sa sa stea cu copiii, vrea sa munceasca el si sa stau eu, ca e constient ca cel putin la virsta asta pot face mai multe pentru ei. Dar nu s-a dat in laturi de la parental si e ocupa de ei fff bine, desi ai fi zis ca nu se descurca la prima vedere. Si da, sint de acord cu Carmen: noi ii lasam sa priveasca lucrurile asa, ii incurajam chiar. La noi sarcinile sint f bine impartite, in mod egal, singura problema este ca pina eu am facut lucruri de o anumita natura, el de alta, adica eu copii si casa, el servici si restul, dar incet-incet incepem sa impartim sarcinile in mod chiar egal, in sensul ca incep si eu sa ma integrez si implic profesional in viata de aici. Daca gasesc la anul un servici cel putin ca al lui ca bani, atunci facem schimb, copiii sint mai mari si se poate, el la studii si eu la munca. Cred ca baza intr-o relatie, intr-o familie sint comunicarea si deschiderea spre a gasi impreuna solutii, care sa se potriveasca pe cit posibil tuturor membrilor unei familii.

Gata, ma duc acasa la fete...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

serviciul meu e cel mai potrivit pentru a face bebe, part time, bine platit...credeti ca e felul lui Doamne Doamne de a ne impinge spre un bebe?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ha,ha...si eu imi ziceam ca numai al meu gindeste asa. Am deschis discutia de citeva ori si mi-a retezat-o clar "de corpul meu nu se atinge nimeni" Eu m-am infuriat si tot mie mi-am facut rau.

Dar, recunosc si eu ca am un prieten in Toronto care si-a "ascultat" sotia si si-a facut. (asta chiar de curind).

Oricum mult succes Nelia, dar vezi ca si cu depresia asta post natala sa nu te superi si mai mult si sa-ti faci rau. Copilasii au nevoie de tine, chiar si citeva ore alea pe zi.

Maru, o fi vreun semn... da-i bataie, ce mai astepti? Casa ti-ai luat, dorinta aveti.. preia stafeta de la Khristin.

Editez: LA MULTI ANI PRINTESEI CU GENE MINUNATE ANTONIA.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc pentru felicitari ! Are mama o fata de 8 ani deja ! Am serbat-o in familie, cu tort si cadouri. Peste 2 saptamini se va sarbatori cu prietenii si colegii de scoala, la Fort Agrignon. Am sarit week-end-ul lung care vine, pentru ca ni s-a intimplat in alti ani ca unii copii sa nu poata veni (fiid plecati pe la iarba verde, etc).

Nelia, de la mine multe pentru pozitia fata de metodele anticonceptionale. Chiar la intilnirea noastra de saptamina trecuta ziceam fetelor ca eu mi-am dorit baiat dintr-un singur motiv, pentru ca o fata/femeie are prea multe de indurat/suportat si ca in principiu viata este mai usoara pentru un barbat. Acum poate ca pina creste Antonia, se mai schimba lucrurile si societatea va evolua. Macar sa speram ...Eu ma preferat pilulele, pentru ca aveam un ciclu oribil (lung si greu) si dadeam in mod regulat in anemie. Deci mie mi-a fost f.bine asa, plus ca am scapat de griji cu mersul la piscina, in concediu etc, ca iau pilulele fara pauza

Carmen, si eu gindesc ca tine, as sta acasa fara nici o ezitare, dar vrem totusi sa ne pastram si un anumit nivel de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI Antonia! .

Noi umblam prin parcuri dupa amiaza ca e super frumos in sfarsit afara , am pus poze noi din parc aici .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Antonia , sa ai parte de o petrecere frumoasa si de multe bucurii!
oanagabriela, sa-ti traiasca si sa infloreasca!
Ce cadouri a primit Antonia? Ca sunt in pana si se apropie si la noi...

carmen, ce frumoase sunt pozele, iar copiii minunati! Dar cel mic... blond? Pe cine mosteneste?

maru, recuperare rapida iti doresc, sper ca esti mai bine deja. Eu zic ca daca te bate gandul... si vad ca te cam bate...

mi_ro, mult succes in caz ca iti deschizi propria afacere! Cum e fara sa ai copilul acasa?

Magdone, ce putin mai ai! Tin pumnii sa mearga totul ca pe roate! Baietelul ce zice?

Fetelor, eu nu pot sa iau in calcul nici legarea trompelor si nici vasectomia. Cel putin nu acum. Eu, desi nu imi mai doresc copii, prefer sa simt in continuare ca as avea posibilitatea, decat sa fac ceva ireversibil. Si daca eu n-as face asta, n-as putea sa i-o cer nici lui.

Ce ma enerveaza reclama de la Pampers!!!!!!!!!!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Magdone, eu pana acum m-am simtit ok, nu pot sa ma plang si culmea parca sint mai energica acum decat la prima sarcina . Am inteles ca ar conta si sexul copiilor la treaba asta, fetitele sint un pic mai solicitante si mai demanding inca din burtica, ca sa nu mai spun dupa... la noi cel putin asa a fost . Dar eu totusi mai am o luna pana la ultimele 3 asa ca nu ma pot pronunta in deplina obiectivitate....in schimb numar AMR zilelor de scoala pana in iunie cand intru in vacanta

Nelia, merci de felicitari , noi nu am marsat asa tare pe sexul copiilor, a fost ce a vrut Dumnezeu, fara calcule si calendare cum am mai auzit la alte cupluri , pur si simplu asa a fost sa fie...cat despre vasectomie, cred ca are implicatii serioase, mai ales ca procedura in RO este relativ noua, iar barbatii nu sint tocmai educati in sensul asta, ca sa nu mai vorbesc de conotatiile sociale si istorice....asa ca nu fi prea surprinsa, sotul tau a reactionat normal dupa normele culturii noastre. Si eu stiu cateva cazuri in care barbatii au recurs la procedura, adevarat nu romani insa , se pare ca atat conceptia cat si contraceptia par sa fie responsabilitatile femeii in ziua de azi

Oana, la multi ani fericiti domnisoarei tale superbissime

Lorelaim, multumim de intrebare mon bébé creste pe zi ce trece, cam astea au fost toate ecografiile din ON....in rest mai faci extra doar daca ai probleme sau daca vrei te duci eventual la vreun cabinet particular...in rest mergem la appointmenturile cu doctorul...

Maru, chiar asa...ce sa mai astepti??? Numai tu stii raspunsul ...noi mergem la Celine Dion in august, parca tu intrebai?!

Va pup pe toate,

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza canadience dragi
Imi cer scuze ca nu am mai "trecut" de mult pe-aici... da'i prunca acasa si nu mai am timp nici sa respir :-)
Laura, Oana, Mqqm - multzumesc frumos de urari si incurajari - Gabisor NU a dat INCA nici un semn ca ar "vrea" sa faca varicela... Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa nici nu avem "surpriza" asta in Tunis... ca, cu toata asigurarea medicala, NU vreau sa ajung pe la medici!
Oana - La Multzi Ani cu sanatate si noroc printzesei frumoase Antonia!
Roxana - vazut filmuletzele cu Isa - super-dulce puiutza mica! ce bucalata e - itzi vine s-o tzuci si s-o "zmotocesti" de cum o vezi! sa va traiasca sanatoasa si norocoasa!
Ktrinel - vazut poze - frumoasa domnisoara ai! sa va traiasca multzi ani fericitzi si sa va bucuratzi de ea!
Kristin - sarcina usoara in continuare Atzi ales deja nume pt fecior? Ce planuri avetzi pt vacantza? ce mai face gugutza sportiva Yasmine?
Maru - multa sanatate itzi doresc! (ai primit cele trei e-mail-uri de la mine cu doc pt int pt prietena ta Rocsana?)
Magda - itzi doresc o nastere usoara si o refacere rapida! si bb Olivia-Viviane sa fie sanatoasa si mancacioasa si... super-cumintzica (cum e Lisandru al Neliei :-))
Monica - ce mai face "matzu' mic" :-) "miauna" si cere laptic :-)? tu tot de gandesti ca tre' sa mergi la servici? sincer - ia-o-ncet si profita LA MAXIM de tot TIMPUL pe care-l ai acum cu Andrea-Bianca pt ca momentele acestea trec incredibil de repede si apoi o sa simtzi ca ai "pierdut" iremediabil ceva pretzios! Undeva am citit (parafrazez ca nu-mi mai aduc aminte citatul exact) "permitem tuturor sa ne jefuiasca de ceea ce e cel mai pretzios in viatza noastra si pe care nu-l vom mai putea recupera inapoi niciodata: TIMPUL nostru". Sa vezi ce fain iteractzionezi cu bobocutza dupa 5-6 luni! Sa vezi ce-o sa mai "trancanitzi" impreuna si o sa va gugulitzi.
Try - ce-mi place cum scri!
Ana - cum te simtzi? apropo de zodie :-) sunt Balantza... usor... ne-echilibrata (suna mai frumos decat dez-echilibrata :-))... dar - cel mai imp - sunt MAIMUTZA! (de pamant - cu picioarele pe pamant :-)) De unde sunt eu atat de structurata... ca ordonata nici poveste (doar in visele frumoase ale mamei as putea fii... ordonata :-)) - intotdeauna mi-a placut matematica, am facut lic de mate-fiz si fac de mate-info :-) si de cand am invatzat eu scheme logice cu IF si CASE le-am aplicat in f multe situatzii (pe vremea cand eram in Tim si lucram la cabinet de av - le-am folo in intocmirea contractelor de firma si contractelor comerciale, cand am facut Quality Management Syst le-am folo in intocmirea procedurilor de lucru; in recruiting le-am folo in crearea proced de recrutare si plasare, in descrierea job-urilor si cerintzelor catre client, etc :-)) Tre' sa recunosc mie schemele logice mi-au simplificat mult viatza profesionala (le-am adaptat la multe cazuri concrete din munca mea in div situatzii):-)
Denisa - unde sunt pozele cu "carliontzasii" tai? Am facut "marche-arriere" si nu le-am gasit :-( le mai pui odata te rog frumos? sa-i vad si eu pe Ema si Alex :-)
Lorelai (d'Ottawa) - cum merge cu ceaiul de sunatoare? Eu am primit pachet de la mama - cu ceai de sunatoare la pliculetze) si de 2 zile beau cate 3 cani/zii... si dooooooooooooorm... pe mine :-) Nu are gust rau de loc :-) da' zici ca-i somnifer :-)
Pt subiectul deschis de Nelia - o sa incep mesaj nou :-)

Lorelai

http://community.webshots.com/user/UndevaCandva

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput