Sezatoarea canadiana (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Maru refacere usoara. Mi-am luat portia de ras pe ziua de azi cu tine si Nelia.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, uite aici daca vrei sa studiezi: http://www.uptodate.com/patients/content/topic.do?topicKey=~KvOgHISSBAZMxQ . Despre bagat morcovul , oricum e prea tarziu, faptul e consumat, si oricum sunt ferm convinsa ca si daca faceam 4, tot baieti erau , asa ca am zis ca 2 ajunge, sa fie sanatosi si sa avem noi energia si intelepciunea sa ii crestem cat mai bine.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Si tot de studiat: http://www.uptodate.com/patients/content/topic.do?topicKey=~TDEa14Qu4S2bT . Mult mai usoara ca procedura, numai tre sa insisti la sot

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, nu am stiut ca deja ai facut-o, credeam ca asta urmeaza sa faci. Retrag morcovul...
Multumesc pentru linkuri, le-am salvat, trebuie studiate, dar ma ocup de asta dupa sesiune, adica sesiunile mele... Pprofesorul de la cursul de aseara - un negru amuzant foc, care zici ca e la vreun concert de gospel cind vorbeste si sare ca o maimuta prin clasa de te pufneste risul cind el e mai patruns de explicatiile pe care le da - a spus ca traieste imposibilul: sa fii in acelasi timp si in sesiunea de iarna si in cea de vara. Am toata vara la dispozitie sa studiez problema si sa stii ca am de gind sa discut serios cu Octav, vom cintari ambele situatii si daca e rindul lui sa faca ceva, apoi poate ca e cazul sa o faca. Ar trebui adoptata varianta cu cele mai putine riscuri. Si mi se pare normal sa se implice si barbatul, ca pina acum corpul meu a fost cel sacrificat pentru o placere, adica trei, care ne fericesc... sau innebunesc, pe amindoi, nu?
Denisam, nu stiam ca si tu esti cu trompele legate. Mai astept pareri si de la alte fete.
Ktrinel, si eu am vazut pozele. E atit de dulce fetita ta, zici ca e ireala!
Khristin, nu cred ca te-am felicitat pentru baietelul din burtica! Stiu ca i-am zis unei fete, care are baietel, dar nu cred ca aici, ci la subiectul Tudorei (ca sa vezi ce ramolita sint!), ca nu stiu cum au reusit dom'le unii sa faca pereche din a doua incercare. Ca la noi doar la a treia a iesit baietelul si, crede-ma, ca a fost la plesneala, ca eu nu am reusit niciodata sa ma vad mama de baiat, nu stiu de ce... nici acum nu-mi vine sa cred ca am totusi si un baietel. Asa mi-e drag sa-l imbrac in haine de baietel, iar el e atit de baietel...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nelia, Try, eu am sterilet, am avut si intre Victor si Anca, cand am decis sa o avem pe Anca, l-am scos si gata, am facut domnisoara.
Mie chestia asta mi se potriveste cel mai bine, cu pilule e prea complicat ptr tinerea mea de minte, la fel si cu calcule. Iar celelalte metode sunt prea definitive.

Este din cel clasic, ca este pus in Ro.

A, si noi am ales electrocasnice Maytag si Whirpool (ptr baie), vedeti ca la Maytag au o oferta luna asta, iti dau ceva bani inapoi.

Ktrinel, si eu ti-am admirat minunea, e asa scumpa.

Maru, sanatate, ai povestit f frumos.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sint suparata si nu stie nimeni! Lui nu i-am spus ca si eu am deschis discutia la plesneala si nu cred ca m-a luat in serios. I-am spus lui Octav despre vasectomie vs. legatul trompelor si l-am intrebat al cui e rindul, iar el mi-a raspuns ca lui nu-i este teama ca ramine gravid. Cica: tu vrei sa nu mai faci tu copii sau eu!?! Stiu ca a glumit, cum face el de obicei, nu credea ca vorbesc serios, dar tot nu mi-a convenit: corpul meu e corpul nostru, dar al lui e doar al lui! Biineeee! Lasa, ca discutia nu s-a terminat. Adevarul este ca nici eu nu stiu care e pozitia mea fata de aceasta problema, dar o mai studiez, mai sap si cind o voi afla, i-o voi comunica! Chiar daca eu o voi face, vreau sa fie clar pentru amindoi ca e un sacrificiu pe care il face femeia, pe linga celelalte de pina acum, si, macar intre noi doi, ca parteneri de vaita, trebuie apreciat si respectat ca atare. Ce mare lucru, cind e vorba de noi, daca putem avea ciclul in fiecare luna, putem purta copii in burta facindu-ne cit casa, putem naste si alapta pina ne ajung sinii pe la genunchi... ce mai conteaza acolo si o metoda contraceptiva ca sa nu ne doara capul, nu? Pentru primele sint feriti de natura, ca de, nu pot face nimic ca sa ne ajute, dar contraceptia de ce trebuie sa o suferim tot noi, cind se poate si invers? Cind e vorba de noi, nu e mare lucru, dar cind e vorba de ei, e o tragedie. Ia sa vedem, se duce vreunul din barbatii nostri sa faca vasectomie ca sa ne fereasca, pe noi, femeile lor si mamele copiilor nostri, de alte neplaceri si probleme!?! Dau o bere celui care zice macar in teorie ca da... ar face-o! Si vorbesc serios!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia, daca te intereseaza, iti spun pe PM ce am facut noi.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nelia, hai nu mai fii suparata, nu stii ca cel mai bine e sa ai tu grija de tine si nu altii.
si o zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Nu am mai intrat pe aici de mult si nu am mai purtat cu voi discutii de la intalneala din martie de la Mandarin. A fost o perioada grea pentru mine si inca o sa mai dureze insa imi spun si eu in fiecare zi ca o sa castig la loterie si totul o sa fie bine. In fine, am trimis copilul in Romania impreuna cu mama si acum ma concentrez sa-mi schimb locul de munca. Se pare ca in domeniul meu sunt foarte putine cerinte in ultima perioada iar zona in care stau nu are cerinte mai de loc. Problema a fost si copilul pana acum pentru ca fiind foarte mic doream PT si nu prea se incurca multa lume cu asa ceva. Ori stai ori nu stai. Acum ca baiatul nu este pot sa-mi caut mai usor de lucru insa ori e prea departe de casa ori e ceva care sa nu-mi convina mie. Poate sunt eu prea stresata. Cred ca pana la urma imi deschid propria afacere dar mai dureaza pana la toamna si trebuie sa fac ceva pana atunci.
Voiam sa-i doresc lui Magdone nastere usoara si la voi celelealte toate cele bune.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc frumos Mihaela si multa bafta sa-ti gasesti ceva ce-ti place!

abia astept si eu sa scap ca nu mai pooot, deja sunt o balena de-abia ma misc. Ina, Khristin, voi cum va simtiti comparativ cu prima sarcina. la mine a fost foarte greu, cel putin ultimele 3 luni de groaza. Desi am mers la servici pana in luna a 9-a mi s-a parut un efort, fata de prima sarcina cand eram sprintena ca o caprioara .

Doloress, ce mai face Patrick? stiu de la celalalt subiect ca ii merge bine.

Maru, recuperare usoara si multa sanatate!

Magdone 37+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput