Sezatoarea canadiana (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, si eu cind am citit mesajul cu abandonul, m-am intrebat ce legatura are grupa sanguina cu releve-ul... Dar cum in ultimul timp, tot aud lucruri si nu vad legatura intre ele, am zis ca o fi existind, dar nu o inteleg eu. Ktrinel, abia acum am inteles, aica tu ei fost clara, la mine e confuzie totala in cap.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Salutare fetelor

am intrat repede o secunda sa ii spun Neliei ca ieri mi-am luat steriletul Mirena de la Jean Coutu si m-a costat 365$ (dar am asigurare privata care acopera 80%). L-am ales pentru ca concentratia de hormoni este minima, se schimba la 5 ani (nu la 2 ca cel mecanic), plus ca mi-e teama de tot ce este mecanic ca se poate deplasa si rezultatele nu se lasa asteptate.
V-am spus ca lucrez in lumea artei? Ei bine, asa oameni nebuni artistii astia... nu am vazut asa ceva nici cand am facut practica la spitalul 9.

Gata, inapoi la munca cu mine.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Buna ziua,la voi!
Stiu ca multe dintre voi aveti job-uri legate de universitati,deci trebuia sa aveti idee cat de cat,cum arata o biblioteca a unei universitati,cum merg treburile p'acolo,care e sistemul,vi se pare bun,aveti idee cam ce studii trebuie sa ai ca sa lucrezi la biblioteca,pe unde se invart salariile?
Multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri!
PS:pompierii aveti idee daca sunt bine platiti?Au nevoie de studii de specialitate ca sa fie angajati?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

ca sa lucrezi in biblioteca iti trebuie acreditare aici, e destul de complicat. Ia universitatile la rand, cauta la cariere, si vezi ce cer pentru bibliotecar

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

scuze, intre timp ai gasit raspunsul cel mai competent

joi m-am operat laparoscopic de fiere. Stiu ca mai e una din fete in situatia mea, nu mai retin daca a facut operatia sau nu...

ne-am prezentat joi la spital, s-au purtat impecabil cu mine, impecabil. Eu sunt o fricoasa extrema, n-am avut nici o problema. Ajunsa la sala de operatie, cand m-am suit pe masa, m-a intrebat chirurgul cum ma cheama. I-am spus ca nu stiu, ca m-am razgandit ca vreau acasa. Ok, a zis calm, trebuie sa stiu cum te cheama ca sa te tai de pe lista. I-am spus cum ma cheama. M-a intrebat ce ar trebui sa imi faca....i-am spus liposuctie si daca tot umbla sa imi scoata si fierea ca ma cam deranjeaza. A zambit, asistentele se tavaleau de ras, celalalt doctor avea ochii cat cepele. Apoi anestezista mi-a zis ca imi pune oxigen pe masca, sa respir adanc, sa ma gandesc la o plaja exotica, la valuri, pescarusi si tot tacamul. Mi-am scos masca si i-am zis ca in vecii vecilor n-am sa calc in Mexic sau Cuba daca pe plaja te asteapta in halate verzi cu cutitele pregatite. Apoi s-a rupt filmul. Seara am fost acasa, am mai multe gauri decat originalul, Victor imi zice perforata.
Prima noapte si ziua urmatoare au trecut mai greu, Victor a stat langa mine. Acum sunt ok, mai uit ca am gaurile neoficiale, ma dor cand ma intorc de pe o parte pe alta.
In rest? ma bucur de zilele de repaos

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Matgravidut, noi avem doar vreo 10k in plus la principal de plata decat voi, insa inteleg acum ca diferenta mare o face perioada de plata. Noi avem pe 25 ani, caci atunci cand am luat noi nu erau variante cu 30-35 (sau nu stiam noi de ele), dar ne-ar fi convenit o perioda mai mare de creditare.

Laurajr, la asta ma refeream si eu cu politistii ca au prestanta (mai important decat look). Cand vine unul de-ala de 1,85, pus la punct, cu statura dreapta si atitudine aia ferma langa masina ta si-ti cere actele la control, pai nu-ti vine frate nici batut sa scoti banu’ din buzunar si sa i-l intinzi. Te simti cel mai mic om sa faci un asemena gest.

Nelia, pai si eu sunt in acelasi impas legat de metoda contraceptiva ca hormonal nu vreau, obiect strain nu vreau. Legat trompe… e « prea » definitiva metoda asta, sincer si iarasi mi-e greu sa o inglobez in viatza mea. Chiar daca teoretic nu mai vrem nici noi copii, practic nu stiu ce-o sa-mi ofere viatza. Daca vreodata situatia lui adrian o va cere, atunci nu ma gandesc de 2 ori sa mai fac un copil (in conditii speciale, de compatibilitate). Adrian acum e bine si speram sa mearga mereu asa bine ca acum. Dupa cum au mers lucrurile in ultimul an, zici ca sansele sa fie o problema sunt f mici, insa eu m-am saturat de sanse, riscuri si statistici cand vine vorba de analizat de ce ti se poate intampla si prefer sa fiu pregatita cum pot mai bine pt orice iti poate oferi viata asta.
Asa ca de-aia caut o metoda nu asa de definitiva precum legatul trompelor, dar nici care sa se puna de-a curmezisul altor convinderi ale mele.
Pe de alta parte, nici nu vreau sa risc sa raman insarcinata intamplator tocmai din cauza riscului pe care l-am avut cu adrian, risc care nu-mi poate deocamdata garanta nimeni ca nu se mai repeta. Nu ma mai pot duce sa termin o viatza infiripata acolo dupa cate am vazut ce zbucium inseamna o viatza si cat de mult pot lupta unii pt ea. Asa ca, pana una alta, la mine calendarul si alte metode de atentie raman in vigoare.
Vis-a-vis de remarca Agatei cu minunile lu’ mama, eu am oaresce neplaceri ori de cate ori primim aprecieri legate de frumusete. Ma deranjeaza enorm sa aud cum Alex primeste laude cat e de frumos si adrian e langa noi acolo si evident pt el nu se spune nimic. Sau apoi vine o lauda fortata si politicoasa si pt adrian, fapt care face situatia si mai nesuferita pt mine. Nu ca ar intelege adrian ceva la varsta asta, insa mai tarziu o sa inteleaga si stiu foarte bine ce balauri pot naste astfel de aprecieri in mintea copiilor. Fara sa mai pun la socoteala cat ma deranjeaza pe mine ca mama.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia si Try .. o sugestie: http://www.unipath.com/Persona.cfm . 100% naturala, numai ca ... singurul dezavantaj care il vad eu e ca daca ai "chef" in zilele fertile, ... fuge sotul la farmacie dupa Durex . In alta ordine de idei, alta solutie e vasectomie la sot si congelat niste sperma in caz de Doamne fereste mai trebuie sa faci alt copil ... oi fi eu defecta la cap, dar eu asa am hotarat: nu mai vreau copii, inchid fabrica si nu mai am dureri de cap ... sper sa nu regret vreodata.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Mergi la inceput

Try, te inteleg perfect, pentru ca si la noi se intimpla la fel, citeodata, nu intotdeauna, dar am observat ca nu-mi sint indiferente complimentele facute unui copil in detrimentul celorlalti, chiar daca persoana care le face poate nu-si da seama. Asa a fost cind s-a nascut Tudora, toata lumea o admira si Agata statea ca un catel linga ea si astepta si ea macar un ce mare te-ai facut! Apoi cind a mai crescut si Tudora, Agata era cea laudata, pentru ca face atitea, iar Tudora se uita nedumerita, ba zicea si ea bravo, Gaca! M-a induiosat intr-o zi, cind vorbeam cu niste musafiri despre activitatile Agatei si la un moment dat, Tudora spune: look, mami! Si ridica ea si un piciorus, m-a si distrat, ca era ca margica facuta de gaina din povestea Punguta cu doi bani, dar m-a si induiosat, micuta voia si ea sa arate ca poate sa faca ceva. Ea e mai putin sportiva, e fricoasa, se sperie si de ce inventeaza ea, nu deseneaza, nu coloreaza, nu o pasioneaza hainele, abia reusesc sa o imbrac cu ceva dragut, si nici nu-i prea place sa fie neaparat admirata, facind cum fac copiii ca sa capteze atentia, e genul de copil care in afara de atentia mamei si a tatalui, a Agatei si a lui bebe, a educatoarei si poate a unei alte persoane mai apropiate, nu prea are nevoie sa fie neaparat bagata in seama (sotul meu e asa)... si nu prea are de ce sa atraga complimente la prima vedere. Eu si Agata ne simtim bine in mijlocul multimii, sa participam la ea si cu cit sintem mai apreciate, in sensul de acceptare si de recunoastere, cu atit excelam in ceea ce facem. Si cind cineva spune woau! Ce mare e Agata si frumoasa si cite stie sa faca... automat, fara sa vreau, in mintea mea, spun: si Tudora stie asta si asta, si e dulce si frumoasa si tandra! De parca toate complimentele pentru Agata ar fi facute automat in detrimentul Tudorei, si nu e asa! Iar daca cineva o lauda pe Tudora, imediat vine inima mea de mama spune: stati, ca nu stiti cum e Agata! Dar am observat ca si atunci cind Agata spune ceva de Tudora sau invers, tot nu-mi convine. Adica stiu ca e fricoasa, dar daca Agata sau tati rid de ea sau spun in cuvinte ceea ce stim cu totii, imediat simt nevoia sa-i iau apararea. Si tot asa... Asa ca, daca va apropiati de mine si sint cu copiii, e musai sa faceti complimente la toti trei, egale ca apreciere, fara fortari vizibile, mai bine le scrieri de acasa pe hirtie, le invatati pe de rost, ajustate de un zimbet... caci altfel, vine mama din mine si mi-i iau si plec acasa! Glumesc si exagerez, bineinteles, dar pentru ca tot ai deschis vorba, am zis sa spun... Culmea este ca nu simt acelasi lucru atunci cind cineva mi-i compara cu alti copii. Acolo nu mai am nici o treaba, cutare stie sa citeasca mai bine, stie sa mearga pe bicicleta, stie sa deseneze, din inima il felicit pe celalalt copil sau pe parinte, pur si simplu nu ma atinge, chiar daca scopul comparatiei e vizibil! Sint foarte obiectiva cind e vorba de alti copii si sint constienta ca altii stiu sa faca lucruri de o mie de ori mai frumoase si mai bune decit copiii mei si atita timp cit comparatia nu e facuta in scopul sa umileasca unul din copiii mei, nu-mi vine nici un gind de genul: dar si al meu... adica nu simt nevoia sa justific de ce al meu nu e ca celalalt. Simt asta doar cind e vorba de copiii mei, de comparatii intre ei! Si eu fac comparatii intre ei, dar doar in scopul de a-i intelege si diferentia mai bine si poate ca de aceea ma deranjeaza altele venite cu alt scop.

Se vede ca astazi mi s-a acrit de scoala! Ca uite-ma, citesc ce citesc, si top! pe DC... Inapoi, la munca, nu la vorba!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Carmen, dar cunosti ce inseamna aia, legat trompele? Care e procedura, care sint efectele secundare? Ca eu habar nu am... E cam acelasi lucru cu vasectomia la barbati? Trebuie sa mai studiez problema, ca pina acum nu m-a interesat. La mine sa zicem ca ar merge, ca eu am 40 de ani si sigur nu mai vreau alti copii, sa fiu eu sanatoasa si ei la fel, sa nu fie nevoie si chiar daca ar fi, nu mai am timp. Dar tu, cu doi baieti, fara macar o fetitza acolo... atit de tinara si frumoasa... eu m-as mai gindi un pic, ca stii cum se intimpla, dragostea vine mincind, ai facut doi, acum Matei e mic si nu-ti dai seama, dar dupa ce mai creste, si vezi ca nu mai ai bebelus... cine stie ce te mai apuca. Asta se cheama a baga morcovul... Hi-hi-hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Khristin- ce renovari facetzi, greu mai dam una de alta la telefon si stam la 10min distantza,poate mai vii intr-o dupa amiaza faina cu Yasmine la noi(caavem3parcuri)sau in parcul in care ne-am vazut-Aquitaine si asa povestim mai multe,iau si eu kids sau doar pe Emma-pupici la
Laura-si eu vreau Tina Turner- e pe 12 noiembrie, dar cred ca fara sotz,ca nu prea e amator,plus ca cineva treb sa culce kids-biletele deja sunt in vinzare, cele mai ieftine s-au dat,mai sunt cu150,dar eu cred ca dau ca imi place mult de ea si nu cred ca va mai concerta.
Try-te inteleg,dar incearca sa nu mai pui la suflet.
Nelia- si eu mi-am legat trompele,dar eu nascind cu cezariana,a fost simplu,doar prima zi a fost putin mai grea,fata de prima data,pt ca era dubla chestia,dar cu painkiller mi-a trecut.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ktrinel-vazut poze,scumpa foc Julia.Pupicei!
Maru-sanatate multa!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput