Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
g24hit spune:
quote:
Originally posted by Victo
daca tot veni vorba,
iaca-ta-l aci pe al meu mosmondind..
http://good-times.webshots.com/photo/2419763510102838148zmvMNu
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ce dragalas e!
asa sta si Iulia!( asta asa sa mai zic si de bine despre ea....sa nu ma mai tot plang...)
g24hit spune:
eu am culcat fata si am intrat sa vad ce s-a mai scris
Roxana eu am acum o groaza de emotii....nu stiu cum as reactiona in locul tau....e foarte bine ca ai luptat si sper sa lupti in continuare daca tu asa simti.
eu imi astept sotul din delegatie....si o sa-i dau multi pupici sa-i arat cat de mult il iubesc.noi suntem impreuna de 14 ani(casatoriti de 4) si nu am fost despartiti niciodata.l-am neglijat si eu dupa ce am nascut,l-am mai suparat pt ca vorbeam urat cu el ,neintentionat, din cauza oboselii si m-am simtit extrem de vinovata.e atat de bine cand te simti iubit si de aceea trebuie sa stii sa dai si inapoi....mama ce v-am innebunit!!!
RGE spune:
G24HIT..cred ca cel mai greu este sa oferi si sa nu primesti..cum fac eu acum..in general cel mai greu este sa oferi...sa primesti ..cine naiba sau cui nu-i place sa fie iubit...asa cum e enorm de greu sa faci un bine..pe cand sa faci un rau extrem de usor..e mai usor sa te schimbi in rau decat in bine..am invatat acum chestiile astea..si credema fara sa ma laud ca sunt mandra de mine ca stiu sa ofer...ma bucur enorm pt tine si sot...cred ca e ceva extraordinar sa fi cu cineva atata timp..tare imi doresc ca si noi sa ajungem sa avem o astfel de experienta si sa fim un exemplu pt cei din jur..sa avem o casnicie demna de luat exemplu.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Aralia spune:
quote:
Originally posted by g24hit
eu cand scriu va innebunesc....probabil va si intrebati"mai sta mult pe aici"? iar cand lipsesc nu mi se prea simte lipsa....e bine si asa
ENI si IULIA( 13.11.2007)
PARANOIAAAAA
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
ellis spune:
VICTO, tu cam ce crezi ca aam facut?! oare ?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ellis
VICTO, tu cam ce crezi ca aam facut?! oare ?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
hai mah....imi faci pofta.....si barbatu' mi la lucru....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
bb_yasmi spune:
adina multumesc de raspuns. intrebam de papica, pt ca stiu ca prima masa si ultima ar trebui sa fie de laptic...dar dc ii dau lapticul la 10 asta inseamna ca sar peste masa de fructe de la 11......azi de ex i-am dat fructele la 18.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
Victo spune:
ha ha ha..ellis..ma..e si asta un raspuns..ca la noi devin rarisime activitatile de genu'.....da..na..mai exista prezervative..care nu se rup..;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
oana8188 spune:
M-am tot uitat daca sigur am deschis subiectul nostru.
Flecarim noi ce flecarim dar uite in ~10 pagini cata realitate si cate emotii s-au strans; imi pare bine Roxana ca scrii din nou; eu te sustin din tot sufletul! Sa fii "proasta" inseamna sa taci si sa inghiti de dragul copiilor (ca asa ne invata de multe ori generatiile mai vechi si chiar societatea) sau si mai rau, de dragul aparentelor; nu inseamna sa lupti sa fiti din nou o familie adevarata. Pentru asta iti trebuie multa dragoste si curaj si rabdare.
Eu si Alexandra mea va trimitem cate un pt tine si pt puiul tau si sper ca timpul le va aseza pe toate la locul lor.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
Roxxy80 spune:
Si Mateiul meu doarme de la Paste in fiecare noapte de la 22.00 la 6 dimineata (cand bea lapticul) si pe urma pana la 8. Primele zile ma trezeam sa-l controlez, insa acum dorm buba pana la 6 dimineata .
quote:
Originally posted by karina1976
Mie una nu imi vine sa cred ca picea a renuntat la masa de noapte!
De 4 zile se scoala doar la 5.30 dupa laptic.
Eu ma scol sa o mai verific, asa de paranoica ce sunt, insa ea doarme de la 10 seara.
Imi scot parleala de la Paul cand am avut prima noapte dormita la 2 ani si jumatate.
Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!