Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis mama, da ce facusi de stai cu emotii?:):)

fetelor care alaptati, v-a venit CM? ca eu ma tot gandesc..6 luni..nu e mult totusi? nu mi-e de altceva decat de sarcina..ca mi-e bine asa, nu ma plang...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Salutare si de la noi

Victo
si eu alaptez si nimic inca... dar eu zic URAAAAA !!!!!

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Geta se vedeeee

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

AM REUSITTTT?
URAAAAAA
MULTUMESC PT MESAJ

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Noi nu am inceput inca diversificarea si ne regasim mai putin in ceea ce scrieti voi.... dar astazi am intrat sa va mai citesc un pic.

Roxana
nu pot sa-ti spun ca ma rog la Dumnezeu sa gasesti resurse sa daruiesti iubire si sa "culegi" iubire asa cum inima ta merita. Si de asemenea sa poti sa ierti si sa mergi mai departe, sa te concentrezi pe partile bune si mai ales pe copilul tau minunat.

Multi si mai intra sa ne povestesti despre voi ca ne esti tare draga

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Geta super!!!!Tare dragut bebikul.I-l tot aratam la Bea,dar prefera telenovela Marina.
Vezi,acolo unde ai selectat melodiile,sa mai selectezi tot aceeasi sau altele,ca sa acopere cele 15 minute de filmulet.aaa,interesanta melodie.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Ank83

nahhhh cine va pus sa intrebati de mine???? Ca sunt ... ca un scai acum, nu mai scapati de mine si postez aici non stop ... daca va plictisesc spuneti HOOOOO femeie si inteleg

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

nu te preocupa bre ca si eu's la fel..nu ma pot abtine..sunt ca alcoolisti daca beau un pahar ..da' de ce n'as bea toata sticla si uite asa nu mai fac nik altceva..aparte fiimea ca ea e pe primul plan..da in rest imi las casa de izbeliste..uite ce fac drogurile astea din mine...oare de unde atata dependenta?

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxana, cred ca iti este podul plin de pareri de rau, dar sincer, imi pare rau ca ai trecut prin asta, mi s-a intamplat si mie, stiu cat doare, am iertat si am trecut peste. E ok, acum, dar am ramas cu un ghimpe, ierti dar nu uiti, plus ca sunt suspicioasa, eu, care nu sunt geloasa de felul meu. Dar mi-am ascultat corazonul. Nu-mi pare rau.
Ank, chiar ma gandeam la tine aseara, dar mi-am zis ca poate v-ati luat o vacanta mai prelungita.
Petro, o iubesc pe Silviuta ta. Parca ar semana cu fii-mea.
Irina, mamica de gemeni, stiu ca era in Ro, poate nu s-a intors inca.
Victo, eu stiu ca e ok, daca nu vine ciclul.
Da' stiu ca ma speriati cu bb2. Si asa mi se pare ca-mi misca ceva in burta...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor va multumesc din suflet pt sprijinul si vorbele frumoase..am ajuns la concluzia ca divortul este varianta simpla..dar oare apoi viata noastra era mai buna?..niciodata zic eu ..nici eu nici el nu am mai fi fost fericiti.Cel mai greu a fost sa vad un om matur, perfect, intelept care a fost slab..iar apoi a urmat durerea cea mare cand el a inceput sa fie constient de ce a facut si acum realizez ca durerea lui a fost si este mult mai mare ca a mea..atatea luni de zile a dormit pe jos ca un caine..nu se mai regasea pe sine...si-a gasit alinarea in bautura ca sa nu-si puna streangul de gat...mi-a fost foarte greu sa-l ridic cat de cat...acum munceste mult si zilele cand isi aduce aminte si bea sunt din ce in ce mai rare..e groaznic si dureros..imi dau seama ca eu am fost mult mai tare si mai puternica decat el..sau poate suferinta celui care greseste este mai mare decat a celuilalt..la asta nu ma gandisem..imi este rusine acum sa spun ca in timpul sarcinii mi-am cumparat biblia dar nu am citit niciodata din ea..mi-e rusine sa spun ca la necaz am cautat-o dar poate e bine si mai tarziu decat niciodata..pt mine acum biblia este cartea cartilor si va sfatuiesc sa cititi cand aveti putin timp din ea...ti se spune exact cum sa traiesti si ce sa faci..pe mine m-a facut mult mai inteleapta..am invatat ca indiferent ce ai face daca Dumnezeu vrea sa te testeze tot te pune in multe situatii dificile..eu ma bucur ca am trecut testul lui..mai bine acum, in primul an de casnicie..o experienta ca asta ne face sa ne traim altfel viata, sa ne bucuram si sa valorificam lucrurile marunte..daca inainte cand primeam tone de flori fara motiv intrebam cu ce ocazie, acum ma bucur cand noaptea imi pot tine sotul in brate, fara sa astept sa fiu luata si eu..dar daruind intr-o buna zi o sa primesc, sunt sigura de asta pt ca El a fost singurul meu sprijin si singura alinare cand suferind si cu greutati imi cadeau lacrimile pe fata copilului meu si nu era nimeni langa noi..sotul se suia in masina baut si conducea de nebun cerandu-i probabil lui Dumnezeu sa-l ia la El pt ce a facut...macar asa am scapat de gelozia mea extrema..poate si asta a fost unul dintre motivele pt care s-a intamplat ce s-a intamplat...ne-am dus in fata Domnului sa ne juram credinta dar tot am continuat sa fiu geloasa cand de fapt trebuia sa am incredere in El...sunt multe de spus si ma rog la Dumnezeu ca nici o femeie sa nu treaca prin ce am trecut eu..dar daca totusi se intampla sper sa fiu un exemplu pt multe...
..noi am inceput diversificarea dar ursuletul meu are personalitatea lui si nu accepta foarte usor altceva decat lapte..are zile cand dimineata papa piure de fructe dar altceva nu..rabdare...are mami destula ca a trecut prin multe....

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Offf,mai fetelor,vad ca tot mai multe sunteti in situatia asta,chiar se poate intampla asa ceva???Se poate intampla cand 2 oameni se iubesc????Offf,ma speriati!!!Eu nu stiu ce as face in situatia asta...suntem de 10 ani impreuna,de la 16 ani,in clasa 10-a ne-am cunoscut...iar in a 12-a ne-am despartit pentru 3 saptamani,el a zis ca s-a saturat de mine,ca vrea ceva nou...si si-a gasit una de 14 ani,mica si urata,cu par scurt si zburlit si cu strunga cat un dinte in fata.Ii ziceam zburlistrunga.In fine,dupa ce am bocit,m-am facut ca nu-mi pasa,ma imbracam in fuste scurte,ma aranjam...eram colegi de banca...si domnul s-a intors la mine...si de atunci au trecut 8 ani...si totul e frumos...Bine,eram copii,nu se compara cu ce ar fi acuma...dar asa,ca fapt divers,stiu ca atunci am suferit foarte mult...chiar daca eram niste adolescenti...si a fost vorba doar de sarut cu zburlistrunga aia,nu de culcat...zicea ca nici saruta nu stia...oricum,Doamne fereste de asa ceva....
Offf fetelor,oare de ce merg barbatii la altele???Si intotdeauna la niste femei mai inferioare decat noi...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo

ce fac fetele?? vad ca au "revenit" multe fete!!

ank, pupici la burtica!! noi vb pe mess!!

roxule, cuscra...ce pot sa iti zic....nu am trecut prin asta pana acuma, dar cred ca mi-ar sfasia sufletul....cel mai important: daca mai e iubire luptati pt voi, pt familia pe care ati intemeiat-o!! noi am mai vb pe mess dar nu ai spus nimik niciodata!! daca vrei sa vb stii cum sa ma gasesti!! si acuma sa iti spun un secret... care de fapt nu mai e secret... noi am trecut prin ceva asemanator dar inainte sa fim casatoriti si din cauza mea.....si vreau sa iti spun ca pt faptul ca m a iertat il iubesc inzecit de mult!! asa mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat, trecand peste greseala mea.... si nu l-as mai face sa sufere pt nimic in lume, il iubesc mai mult decat orice!! daca ar fi sa aleg intre el si viata mea l-as alege pe el!! deci eu pot spune ca acea "greseala" urata noua ne-a adus o dragoste imensa!! m a facut sa fiu mai indragostita ca niciodata...sa simt fluturasi in stomac!! gata ca m-am lungit!! probabil peste cateva zile voi sterge mesajul....

adina ce bine ca ai mai dat si tu un semn!! chiar vroiam sa intreb si eu de tine!!!

si acuma sa va spun de iasmi a mea: aseara sa culcat la 20.45 si a dormit pana azi dimi la 10.30 cand am trezit-o eu...ca imi era frica!!! trebuia sa o las in pace???

eu am inceput sa merg la solar....ma pregatesc de mers la mare!! de abia astept!!! si cea mai mare bucurie o voi avea peste 3 saptamani cand ajunge mami meu!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput