Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
ellis spune:
ADINA, am consultat alt medic si mi-a confirmat tot ce mi*a zis fina mea(am incredere, stie ce spune), dr asta stia de schema cu 10 pic de vigantol pt 2 sapt, dar a zis ca nu e chiar asa grev si ii dau 5 pic+ Ca, Fe+ vitam C. merci
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
RGE spune:
ELLIS..te pup si multumesc
George e bine multumesc lui Dumnezeu..are 2 dintisori..e un copil perfect, usor de crescut si care rade tot timpul..asta m-a ajutat enorm ..ma uit la el si parca orice suferinta si suparare trece altfel..e un copil minunat..o mine de la Dumnezeu care merita orice sarcificiu din partea mea....si el este unul din motivele pt care am luptat pt iubirea mea..intr-o buna zi probabil daruind mult o sa primesc si eu ce merit.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ellis spune:
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by Roxxy80
Ce mai face graviduta noastra preferata? Cum te mai simti? Creste burtica?
Raulito ce face?
Uite un de la mine si de la Matei pentru voi trei.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
ce bine ca sunt singura graviduta de aici si nu se supara nimeni .
Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito
STAI ASA, CA ERA SA FIU SI EU! INCA SUNT IN INTARZIERE, DAR CU UN TEST NEGATIV!
POVESTEA NASTERII
mykidutza spune:
Chiar la sfarsit,dupa ce ai terminat tot,iti da 3 linkuri,nu stiu daca ai ajuns acolo.Si il copiezi pe ala din mijloc si ala il pui.
Sper ca e ok acum.
Mercic Ramo si pupici printesei...muuuuuuuuuuuultiiiiiii
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
ancadragoman spune:
Geta se vedeeee
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Vasari spune:
Roxana, imi pare rau sa aud asta... si eu intelesesem exact opusul, ca totul e ok acum, am crezut ca esti obosita. Baieteii tai ar trebui sa te rasfete zilnic, doar au o mamica si o sotie super!
Acum ca am citit tot ce ai scris nu stiu ce sa mai spun, nu reusesc sa ma pun in locul tau, parca m-a luat tremuratul. Si eu m-am gandit de multe ori ce as face daca as afla ca sotul meu ar avea o aventura si nu cred ca as putea totusi sa renunt la el. Il iubesc enorm. Cred ca tine si de personalitatea si de intelepciunea fiecaruia... Eu va doresc numai bine.
Adina, ca de obicei, a stiut cum sa raspunda cel mai bine.
Adina, ce bine ca mai dai un semn de viata. :) Ma bucur ca sunteti bine. Va doresc spor la ce intreprindeti acum.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
ROXANA, ACUM AM CITIT CE AI SCRIS SI PLANG PENTRU DUREREA TA. NICI NU STIU CE SA MAI SPUN...ASA A FOST SI RELATIA NOASTRA PE TIMPUL SARCINII, FFF BUNA, VOI STITI CA EU AM AVUT PROBLEME MARI CU SARCINA, ACUM NU AM AJUNS LA CE AI PATIT TU, DAR SIMT CA E FOARTE GREU SA TRECI PRIN ASTA.
SI NU ESTI PROASTA, SAU NU STIU CUM AI ZIS TU, ESTI O FEMEIE CARE IUBESTE, CARE IUBESTE UN BARBAT, UN COPIL SI TOT CE INSEAMNA EI IMPREUNA. MAI CUNOSC O PERSOANA CARE TRECAND PRINTR-O SITUATIE ASEMANATOARE, DAR MULT MAI GREA- IN SENSUL CA EL A TRAIT CU ACEA PERSOANA 3 ANI, A LUPTAT ENORM PENTRU EL...SI ACUM SUNT IMPREUNA SI FERICITI SI VOR AVEA AL DOILEA BEBE..DECI SE POATE.
EU SUNT O FEMEIE PUTERNICA SI AM DURITATEA MEA, POATE CA SOTUL STIE CA EU NU AS TRECE PESTE ASA CEVA, DAR IN SUFLETUL MEU EU STIU ALTCEVA. NU VEI UITA NICIODATA, DAR MERITATI O SANSA PENTRU CA VA IUBITI.
NU STIU CE SI CUM AM SCRIS, SPER SA SE INTELEAGA, SUNT SUB IMPERIUL EMOTIILOR.
MA BUCUR CA L-AI REGASIT PE DUMNEZEU, EL VA VA AJUTA SA MERGETI MAI DEPARTE SI SA FITI ACELASI CUPLU MINUNAT! FRUNTEA SUS, ESTI O FEMEIE TARE!
POVESTEA NASTERII
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI BEBIKA!
LA MAI MULTE LUNITE pentru Bea de Ramonella!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Uitasem ceva important.Prima lingurita a fost delicioasa!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Aralia
http://videos.howstuffworks.com/reuters/6386-strange-ritual-drop-my-baby-video.htm
Obiceiuri si obiceiuri...Noroc mare ca la noi doar se boteaza in cristelnita...
Doamne fereste...