Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Hello,
Mai sunteti?
Ma sfatuiti?
Parola?Unde?Cui?

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6040720
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

na....ca sunt tot aici....

dar plec sa gatesc ceva, sa calc si sa pun la spalat....as vrea sa si aspir dar nu cred ca mai reusesc....o sa las aspiratorul pt sot sa nu se plictiseasca(maine ca azi va veni obosit de la drum-din delegatie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

si vroiam si eu sa ma laud...doar atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mykidutza

Hello,
Mai sunteti?
Ma sfatuiti?
Parola?Unde?Cui?

eu nu ma pricep.

Mergi la inceput

acum chiar plec...paaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by mykidutza

Hello,
Mai sunteti?
Ma sfatuiti?
Parola?Unde?Cui?

Chiar la sfarsit,dupa ce ai terminat tot,iti da 3 linkuri,nu stiu daca ai ajuns acolo.Si il copiezi pe ala din mijloc si ala il pui.

Roxana imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,cand am citit tocmai duceam furculita la gura,si pur si simplu n-am mai putut sa mananc.Dar cred ca esti satula de pareri de rau...Ce sa zic,eu acuma intr-o noapte am visat ca sotul ma inseala.Si dupa ce m-am trezit,n-am fost buna de nimic si eram tare suparata.Cred ca ti-a fost foarte greu,si ca iti este si acuma,si ca no sa uiti prea curand.Nu stiu ce as face in situatia ta.Nimeni nu zice ca esti proasa,sau stiu eu ce.Proasta ai fii daca ai ierta si a 2-a oara si a treia si a 100-oara,asa cum a facut soacramea,care a tot iertat de 100 de ori si a divortat pana la urma dupa 27 de ani,desi stia ca socrul are o relatie de 10 ani cu o femeie.Ea se poate numi proasta,nu tu.Nici una din noi nu stim ce vom face daca Doamne fereste vom fi in situatia ta,si deci nu suntem in masura sa te judecam.
Dar scuza-ma ca te intreb,daca vrei imi raspunzi daca nu nu,dar de ce s-a culcat cu acea femeie???Ce explicatie a dat??
Offf,sper sa fiti din nou fericiti si sa va iubiti la fel de mult ca inainte si sa va bucurati de ursuletul acela scump scump.
Daca vrei sa mai povestim,adresa mea de mes,e ramon_ramonel@yahoo.com(intre ramon si ramonel e liniuta jos)

Acuma sa revenim la papa.Nici Bea nu papa mult laptic,cam asa,vreo 500-600...cateodata mai papa pireu de legume sau fructe,dar de exemplu azi nu a vrut deloc...Si ei ii place mult banana amestecata cu para.I-a placut intr-o vreme si marul cu afine de la hipp,papa si un borcanas,dar acum...il papa ma-sa...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by g24hit

neata

eu sunt cam trista....
Iulia nu mananca iarasi face nazuri....ooofff
mananca tot ca la 4 luni(cantitativ);pana acum 3 zile imi manca pireu de fructe(intre40 si 100g)si apoi si suculet si acum nu vrea deloc,strange din buze si eventual isi baga degetele si le suge moment in care eu ii mai indes cate putin in gurita .....Legume deloc,doar supa strecurata...i-am bagat legumele in sticluta si i-am facut supa mai groasa dar asa nu o bea.....oare cum sa fac?
in supa am fiert morcov,patrunjel,telina,cartof.

voi ce fructe le mai dati?pana acum i-am dat mar,para,portocala+/-cereale....

sunt tare necajita....lapte bea intre 400-600ml/24ore

a avut si zile mai bune si m-am mai linistit dar acum iarasi.....

ENI si IULIA( 13.11.2007)

eu i-am mai dat si caisa; azi am facut compot din fructe, le-am mixat cu cereale si asa a papat; si i-am dat si 2 lgt de iaurt dupa si mai vroia; de maine introduc iautul, ca sa mai alternez cu fructele de dimineata ca nici a mea nu vroia fructe; o sa-i pun si fructe in iaurt si poate in timp le papa; Alessia papa piure de legume f bine, eu nu ii dau zeama; incearca doar cartof+morcov+laptic poate o pacalesti.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA...nu m-am gandit la ursulet cand am vrut sa-mi iert sotul, sincer m-am gandit numai la mine...chiar il iubesc..
RAMO...are rost sa intreb?...am intrebat la suparare si mi s-au spus multe motive..orice ar fi in situatia asta ar gasit n motive..si eu as fi gasit daca eram in locul lui..ce ar putea sa spuna?..ca uitat de Dumnezeu ca mi-a jurat credinta in biserica?...ce ar putea sa spuna ca a fost slab?...sau ca s-a speriat ca vine copilul si si-a adus aminte de libertatea lui?..ce rost are?..toate astea nu ma fac decat pe mine sa sufar...poate intr-o zi am pus mai multa sare la mancare...chestia e ca a facut-o....problema nu asta era treceam peste destul de usor..insa scrisorile ei ca asa am aflat se refera la iubire, la dragoste nu doar la sex...asta m-a durut mai tare ..poate a fost doar o vrajeala specifica, tipic masculin sa agate sau poate intr-un moment de vulnerabilitate aia i s-a parut altfel si a cedat..habar nu am si sincer nu vreau sa ma mai gandesc.
VA MULTUMESC LA TOATE CA SUNTETI ALATURI DE MINE!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

m-au sunat cei de la mykids pt comanda facuta... sunt la fel de promti pana acum ca cei de la bebelusultau. De abea astept sa primesc scutecele ...hihihi

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by RGE

Buna ziua fetelor, mi s-a transmis ca ati intrebat de mine..va multumesc mult...da este adevarat ca va citesc din umbra ca sa zic asa..am avut o jumatate de an oribila..cea mai oribila perioada din viata mea...am fost la un pas de divort cand aveam cea mai mare nevoie de liniste ca sa ma refac dupa sarcina, nastere si sa-mi cresc copilul asa cum trebuie...am incercat de multe ori sa vin si sa va povestesc, simteam nevoia ca voi cele langa care am stat 9 luni din viata si care m-ati cunoscut foarte bine sa fiti alaturi de mine insa de cate ori incercam sa scriu cate ceva nu prea am mai fost bagata in seama din pacate...de cate ori intrebati de mine ma bucuram, intram si scriam dar din pacate "neauzita"..va citesc in continuare cu drag..nu am cum sa uit ca non-stop 9 luni am plans, am ras, la durere , la suferinta, la bucurie am fost toate aici..eu va pup pe toate, va multumesc din suflet celor care si-au adus aminte de ursulet..suntem bine si va dorim si voua din suflet numai bine!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

sa stii ca nu esti singura cu "probleme" in cuplu, uneori nu ma mai recunosc, si nici pe el, suntem fff obositi amandoi, eu as avea mai mare nevoie de sprijinul lui, dar cineva trebuie sa aduc si bani in casa, astept mereu sfarsitul de saptamana ca sa ne linistim; este in primul rand din cauza stressului, oboselii si pt ca vrem sa fim cele mai bune mamici; dar trebuie sa fim aproape si de sotii nostri ca a nu se simta nici ei exclusi; poate si de noi va avea grija cineva...pupici

mie chiar mi-era dor de voi; ce face George?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput