Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Fetelor, cine imi spune si mie cum arata cordonul ombilical 'esarfa'?
19+
Haiduc iubit
andy_galro spune:
eva pupam dulce super burtica
piersicutza chiar nu ai motive de ingrijorare...sa stii ca unele femei abia de la 20 de sapt. incep sa simta pe bebe.....fii fericita ca ai bebe care sa-l iubesti si toate vin la timpul lor....daca te agiti dar faci rau la bebe
Andreea20+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze
JulyMorning spune:
musette sa-ti dea DD sanatate, m-am mai linistit :)
Stiu ca la nastere pe cale naturala pot fi probleme, ca deh... cordonul ala are si el o lungime, nu se intinde la infinit. Si de obicei probleme apar cand e circulara dubla sau tripla. Da' pot sa nu ma gandesc la cordonul meu ombilical ca la un mat de carnat ? Nu e o imagine prea mistoaca :p
_
Our future determines our past
Fasolica de S23+
iepurila spune:
va pup si eu pe ziua de azi.
CD2 ai grija de tine si cu incredere inainte. Sa ne tii la curent.
Felicitari mamicilor care au descoperit deja comorile.
Nusha, tu stii ce aventuri am avut eu cu Socolov? Si ma trimiti in gura lupului? Dar o voi face si pe asta. Pupici pt ajutor
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Codruta27 spune:
Si eu tot ca Alina fac calculul, desi luna poate avea si 5 saptamani. Pana la urma nu este deloc relevant in cate luni suntem, conteaza saptamanile, nu?
Depinde cat de mult vrea bebe sa stea in burtica Eva, nu sunt foarte multe nasterile la 40 de sapt, de aceea nu nasti la 9 luni jumate. Eheee eera si un cantec deocheat pe vremuri: " Dupa 9 luni jumate, iese pruncul din cetate...."
19+ Vlad
Bebe mic
musettepink spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Fetelor, cine imi spune si mie cum arata cordonul ombilical 'esarfa'?
19+
Haiduc iubit
Esarfa este atunci cand bebe si-a pus cordonul dupa gat,cum ar veni un fular pus pe umeri doar nu rasucit in jurul gatului.Cand e rasucit o data in jurul gatului devine circulara de cordon.
July eu ti-am zis de matul de la carnat ca sa-ti imaginezi cum ar fii sa te sugrumi cu ceva asa alunecos ca eu una cand am facut carnati m-am umplut de spume ce repede aluneca matul.Scuze daca nu ti-a sunat bine dar am zis asa ca sa intelegi exact ce am vrut sa spun.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
22+LUCA
POZE
teomaria spune:
Am revenit...si iar n-am avut net
...am citit din urma, am admirat si pozele
Veronicle bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen!!
CD27, multa sanatate si sa revii cu bine din spital
anca81, cam cum ai descrie tu contractiile???E posibil sa am si eu si sa nu ma prind??
Nerantula, felicitari pentru bebe Gruia sanatos si maricel
clau_geo, eu mai simt intepaturi pe dreapta, dar dr. mi-a zis ca mijlocul burtii se intareste cand ai contractii mai mult de 10sec.
ratonelu, sanatate multa mamei tale si fara stres ca-l superi pe bebe
kllemi, din cate stiu cele care au cazariana la prima nastere , la a 2a tot cezariana se recomanda.Fetele care-au trecut prin asta stiu mai bine.Eu am nascut natural
nushulica, felicitari pt. David
iepurila, am vazut ca ti-a dat nr. de tel. nushulica,; programarea se face cam cu 2-3S inainte.Ieri am trecut pe-acolo si intr-adevar e 2mil eco de trimII +CD si poze 100mii(in 3D/4D)
andy_galro
Mami de Alexa, bafta la eco!
andreutac, felicitari pentru !!!
onutzu81,felicitari pentru !!!
Am vazut ca discutati de preturi, de nastere naturala stiti ceva???Eu sunt in plop de-acum 7ani... nu am nici o idee
As avea si eu o intrebare care ma macina , daca stie cineva col mic=col scurt(at) si col permeabil=col (intre)deschis???!!Acu eu ma gandesc si la faptul ca intr-adevar am nascut usor la ambele sarcini pentru ca aveam colul mic(???)La a 2a sarcina in ultima luna aveam colul dilatat de 2 cm si-am mai stat in spital 2S,dr. si moasa mi-au zis ca-ntr-o ora nasc sigur si-asa a fost, m-am dilatat ff. repede.Ooofff , imi fac 1001 de ganduri si-ncerc sa ma incurajez singura ca totul va fi bine!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">20+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
JulyMorning spune:
musette sorry, glumeam, sper ca nu te-ai suparat. Doar m-a amuzat teribil comparatia si ma intrebam daca o iesi bebelina ahtiata dupa carnati daca ii povestesc despre cordonul ombilical - carnacior
_
Our future determines our past
Fasolica de S23+
monica_dicut spune:
Eva tu chiar il faci Ghita Muresan mama??? Glumesc, sper ca nu te superi. Oricum, frumoasa burtica si mamica.
andreutac felicitari pt Inca o posibila nora
onutzu felicitari pt fotbalist
anca, si eu sunt plina de bubite si arat ca naiba de cand sunt insarcinata. Mi se usuca fata rau, desi am incercat 100 de creme. PLus cosuri, herpesuri si alte cele. EU nu prea aveam asa ceva. MAi ales herpesuri. DAr.. orice pt bebe
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
musettepink spune:
JulY stai linistita ca nu m-am suparat.Uite acu mi s-a facut si pofta de carnati de casa....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
22+LUCA
POZE