Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 8
EvaF spune:
FETELE, IA UITATI O POZA CU BURTICA MEA IERI, la 22S si 3 zile:
http://good-times.webshots.com/photo/2120715640103150651oOuTCb
Ce parere aveti? Mi se pare ca ia avant revolutionar tare de tot.
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
musettepink spune:
Clau si eu am intepaturi si mici dureri in vagin,sunt normale gandeste-te ca printr-o gaura cat o pruna trebuie sa scoti un pepene,se fac niste modificari acolo.Si eu am cauterizare pe col si nu e de la el asa ca stai linistita.
In cartea mea de gravide,care e un fel de Biblie in sarcina pt mine scrie ca la 23 de saptamani intram in luna a 6 a.
Cd curaj si sa fie totul bine!
Laureta vazut poze frumoase rau,unde ai fost in Grecia?
Monica unde au magazin c h i c b e b e?
Eu am avut niste dureri astazi dimineata de la constipatie cred si ma simt tare nasol
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+LUCA
POZE
clau_geo spune:
M-am linistit un pic vazand ca sunteti destule care ati avut intepaturi si au trecut, va pup si sa dea Domnu sa fie bine si la mine.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
JulyMorning spune:
Asa relaxata fusei saptamana asta, ca am uitat sa schimb semnatura de marti
andreutac si onutzu felicitari pt bebelini si la mai multe saptamani!!
A mea a inceput sa miste dimineatza.. ce ma fac, ca dormea linistita pana acu. Deci agitatie totala
Deci am o intrebare, ca uitai de asta. La eco mi-a zis ca bebelina are circulara de cordon simpla, doctorul nu parea ingrijorat, a zis ca totul e ok. Eu stiu ca e prea devreme ca asta sa cauzeze probleme, da' mamicile cu experienta poate ma linistesc si pe mine.
kid foarte faina lista ta, am salvat tot
Si mie imi plac hainutele de la anastefania, da' mi se par un pic cam scumpe. Ieri mi-am luat de la kenvelo o rochita neagra, simpla, cu bretelute si o bluzita cu gluga. Aveau o gramada de bluzite colorate, foarte frumusele, da' mi-a fost lene sa mai stau sa probez. Poate mai trag o raita curand.
Boo parca aseara intrebai. Eu nu nasc cu Herghelegiu, doar ca doctorita mea cu el sunt colegi si colaboreaza, la el m-a trimis sa fac toate eco si amniocenteza. Si o sa nasc la euroclinic, atat. Da si mie pe privat preturile daca poti, te rog. Ai idee daca sunt flexibili? Adica as putea cere un anumit model, dar in alte culori decat cele prezentate pe site?
Nerantula foarte inspirat numele si cu greutate, asa mi se pare
_
Our future determines our past
Fasolica de S23+
anca81 spune:
Piersicutza, multumesc Lasa paranoia si bucura-te de sarcina, toate la timpul lor, il vei simti curand si pe bebe
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by EvaF
FETELE, IA UITATI O POZA CU BURTICA MEA IERI, la 22S si 3 zile:
http://good-times.webshots.com/photo/2120715640103150651oOuTCb
Ce parere aveti? Mi se pare ca ia avant revolutionar tare de tot.
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
Ce frumusel se vede, ptiu sa nu te deochi ca esti dulce foc.
21+
clau_geo spune:
Piersicutza stai linistita, si eu am trecut prin asa ceva cand nu aveam nici un simptom imi faceam griji daca e totul ok si se dezvolta normal, dee cred ca asa suntem toate la prima sarcina. Oricum s-a dovedit ca e cazul sa imi fac probleme doar cand exista.
si stai linistita.
21+
anca81 spune:
Eva, esti extraordinara! Esti atat de frumoasa! Si tenul iti este luminos si curat, eu sunt plina de cearcane si de fel de fel de bubite, inainte aveam o piele curata ca lacrima. Burtica a crescut fata de saptamana trecuta, sarcina ta pare mult mai avansata. Ce bine de bebe Luca ca are loc sa se rostogoleasca in voie! Imi place poza alaturi de sotul tau, sunteti un cuplu frumos
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
JulyMorning spune:
vecinico ce patisi, esti ok? iar eco la iosup?
clau_geo si eu mai am asa, cate o sageata prin vagin Dureaza putin, 3-4 secunde maxim si nici macar in fiecare zi. Dar nu mi-am facut probleme, bebe e ok si eu la fel.
Anca tinem pumnii, sa vii cu vesti minunate
Piersicuta nu cred sa fie femeie insarcinata care sa nu fi avut paranoia ei, manifestata intr-un fel sau altul. Relax, bebe e la locul lui in culcus si pregateste surpriza pentru cand ii va da lu' mami un sut de sa-l tina minte :p
_
Fasolica de S23+
musettepink spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Asa relaxata fusei saptamana asta, ca am uitat sa schimb semnatura de marti
andreutac si onutzu felicitari pt bebelini si la mai multe saptamani!!
A mea a inceput sa miste dimineatza.. ce ma fac, ca dormea linistita pana acu. Deci agitatie totala
Deci am o intrebare, ca uitai de asta. La eco mi-a zis ca bebelina are circulara de cordon simpla, doctorul nu parea ingrijorat, a zis ca totul e ok. Eu stiu ca e prea devreme ca asta sa cauzeze probleme, da' mamicile cu experienta poate ma linistesc si pe mine.
kid foarte faina lista ta, am salvat tot
Si mie imi plac hainutele de la anastefania, da' mi se par un pic cam scumpe. Ieri mi-am luat de la kenvelo o rochita neagra, simpla, cu bretelute si o bluzita cu gluga. Aveau o gramada de bluzite colorate, foarte frumusele, da' mi-a fost lene sa mai stau sa probez. Poate mai trag o raita curand.
Boo parca aseara intrebai. Eu nu nasc cu Herghelegiu, doar ca doctorita mea cu el sunt colegi si colaboreaza, la el m-a trimis sa fac toate eco si amniocenteza. Si o sa nasc la euroclinic, atat. Da si mie pe privat preturile daca poti, te rog. Ai idee daca sunt flexibili? Adica as putea cere un anumit model, dar in alte culori decat cele prezentate pe site?
Nerantula foarte inspirat numele si cu greutate, asa mi se pare
_
Fasolica de S23+
Stai linistita cu circulara de cordon.Si Luca are esarfa de cordon si m-am dus mai mult moarta decat vie la dr sa-l intreb ce facem si mi-a zis ca asta cu sugrumatul copilului cu cordonul e un mit,el in toata cariera lui nu a vazut asa ceva si ca sa-mi imaginez cum ar fii sa ma sugrum cu cea care e atat de alunecos ca nici nu-l poti tine in mana.Eu imi imaginez ca este la fel de alunecos ca si matul pt carnati care aluneca si nu-l poti tine in mana dar sa te sugrumi cu el.Stiu ca ati auzit de cazuri cu copii sugrumati de cordon dar pe mine una m-a linistit total si nu mai imi fac griji.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
22+LUCA
POZE