Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 10
EvaF spune:
Clau, Anca, Andy, Moni, multumesc!
Anca, eu am pistrui, nu au legatura cu sarcina, ii am dintotdeauna pe nas si pometi, asta ca sa vezi ca ...nah...am si eu ceva pe fata!
Cearcane vad ca nu prea mai am acum, taman pe dos, aveam inainte de sarcina!
La mine a mai aparut o schimbare ciudata. Imi creste mai greu parul, ma epilez mai rar pentru ca imi creste fff incet si e fff subtire. Ciudat, stiam ca trebuia sa fie invers, sa creasca pilozitatea! Nu?
Si pentru tine, Anca, eco maine:
ANCA
CARLA ALEXANDRA
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
onutzu81 spune:
Multumim july
si piersicutza au dreptate fetele, stai linistita ca bebele e bine in burtica si creste, prinde putere sa-i dea suturi lui mami mai tarziu !
18+
atat mai avem
creste minunica
poze
andreutac spune:
Felicic, cred ca este activat PM-ul, oricum eu ti-am trimis datele mele. Sper sa ajunga. Daca nu, ne descurcam noi cumva. Pupici
Andreea
18+
freshanana spune:
eu cand am auzit la carnati imediat m-am gdit ca as manca niste liliputi la gratar.
cred ca o sa fac diseara
cu piure de cartofi sau cart prajiti cu telemea
yummy
23+
puiutz
pui
anca81 spune:
JulyMorning multumesc.
Teomaria, sunt contractii atunci cand se intareste foarte tare burtica, in totalitatea sau doar intr-o parte. Ale mele le resimt mai mult in partea dreapta. Dureaza cam 30 - 45 de secunde si daca apesi burtica in momentul contractiei, doare. Eu am cam 20-30/zi
Monica, herpes nu am, n-am avut niciodata, in schimb m-am umplut de cosuri si fel de fel de bubite. Aveam ten uscat de dinainte, incearca crema hidratanta de la Ivtherm, parca Crema Hidratanta Multiperformanta ii zice, o gasesti in farmacii. Asta folosesc acum si parca, parca e mai bine.
Eva, multumesc Hehehe, eu ma epilez cam o data pe saptamana, dar nu neaparat pentru ca-mi creste mai des. Ma plicti acasa si am timp sa ma bibilesc toate ziulica. Iar cearcanele sunt iarasi "cadou" de la Carla, inainte nu le aveam atat de pronuntate. Zici ca muncesc 12 ore/zi Iar pistrui, acus vine vara si ma umplu Voi ce stiti de cremele cu SPF ridicat, merg in sarcina? Ca daca nu-mi dau vara pe fata/gat/decolteu cu asa ceva ma umplu de alunite si punctulete maronii.
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
monica_dicut spune:
Eva, daca ne luam dupa babisme, cica ai avea fata
Colega mea de servciu (are 40 de ani si 2 fete) ma intreaba de la inceputul sarcinii cum imi creste parul. Pentru ca i-a spus ei o cosmeticiana batrana ca atunci cand ai fata creste parul mai greu si mai putin. La ea zice ca s-a potrivit. Acum, si eu la fel am patit, parca nu mia creste asa mult si asa repede.
Asta asa ca fapt divers, eu nu cred totusi. Explicatia cica ar fi hormonii masculini si feminini pe care-i emana bebe.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
JulyMorning spune:
Asta cu epilatul mai putin e valabil si la mine. Sa va zic ca de genunchi pana la inghinal nu m-am mai epilat de 2,5 luni ca n-am ce?? E doar un puf care nu se vede, ca io-s si blonda. Nici mie nu-mi vine sa cred. Inghinal a ramas jale ca de obicei, dar in rest parca e mai putin. Si ultima oara cand am fost sa ma epilez (cu ceara), acum 10 zile, am zis ca ma urc pe pereti. E prima oara cand ma doare si m-au trecut toate transpiratiile
_
Our future determines our past
Fasolica de S23+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Eva, daca ne luam dupa babisme, cica ai avea fata
Colega mea de servciu (are 40 de ani si 2 fete) ma intreaba de la inceputul sarcinii cum imi creste parul. Pentru ca i-a spus ei o cosmeticiana batrana ca atunci cand ai fata creste parul mai greu si mai putin. La ea zice ca s-a potrivit. Acum, si eu la fel am patit, parca nu mia creste asa mult si asa repede.
Asta asa ca fapt divers, eu nu cred totusi. Explicatia cica ar fi hormonii masculini si feminini pe care-i emana bebe.
Da, Moni, clar e vorba de hormoni.
Uite ca eu am baiat si nu am pilozitate si nici burta tuguiata si joasa. A mea pleaca de sub sani si e rotunda. Doar o vezi cum e...Babismele astea au fost complet anihilate de progresele medicinei
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
_giulianna_ spune:
vorbaretelor!
Ma intrat sa va mai dam ceva vesti, suntem bine, am crescut...
Ieri am fost in vizita pe la nenea Iosup...ca de obicei...totul normal
Avem 561 de grame, miscam dar nici prea prea nici foarte foarte...inimioara bate cu 144b/min, pliul nucal e de 2.7 mm (o fi bine???) lichid amniotic AFI 15,99, placenta anterioara grosime maxima 24,9 mm si grad 2 de maturitate...
Hmm...ce sa mai spun...ne-a spus nene Iosup ca suntem sanatosi si bine crescuti...asta-i cel mai important!
Am salvat si eu listutele voastre...foarte utile! Multumesc si eu fetelor!
Va pupam si va dorim sa cresteti mari!
23+ cu Eduard