Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Asta cu epilatul mai putin e valabil si la mine. Sa va zic ca de genunchi pana la inghinal nu m-am mai epilat de 2,5 luni ca n-am ce?? E doar un puf care nu se vede, ca io-s si blonda. Nici mie nu-mi vine sa cred. Inghinal a ramas jale ca de obicei, dar in rest parca e mai putin. Si ultima oara cand am fost sa ma epilez (cu ceara), acum 10 zile, am zis ca ma urc pe pereti. E prima oara cand ma doare si m-au trecut toate transpiratiile
Eu ma epilez de ani de zile singura cu epilatorul. Nu ma mai doare deloc, cred ca nervii sunt slabiti. Ceara nu prea o suport, mai ales vara, nici calda (grrrrrr!) nici rece!
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
anca81 spune:
Alooo, fetele, burta mea cum e? Joasa sau tuguiata? Ca nu-mi dau seama la cat de mica e!
Monica, daca te iei dupa babisme, inseamna ca si tu ai fata. Mie asa mi-au spus atotstiutoarele de la birou, daca ai fata patata/cosuri/alti croncobauri - faci fetita.
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
Piersicutza spune:
anca81, clau_geo,JulyMorning, andy_galro, onutzu81 va multumesc din suflet pentru vorbele linistitoare. Ce bine e sa avem cu cine discuta astfel de subiecte si sa te mai si bage cineva in seama.
M-am mai gandit ca daca e asa de cuminte si nu simt nimic, o fi fetitza si asta chiar ar fi marea bucurie.
Ieri colegii mi-au spus ca e prima zi cand se observa ca am ceva burtica. Si de cand le-am spus, au tot asteptat sa vada ceva
Acum port intentionat haine mai de graviduta ca nu mai vreau sa ascund nimic.
17+
Piersicutza
anca81 spune:
Eva, si eu la fel, DOAR cu epilatorul, all over. Apropos, ai vazut noul model de la Braun, mie imi cam face cu ochiul.
Giulianna, felicitari pentru bebe Eduard! Sa va traiasca si sa creasca mare
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
EvaF spune:
Anca, acum am vazut si eu ca ai poze noi. Pai mi se pare ca burtica ta cam seamana cu a mea, doar ca a mea e gogonata rau!!!
Ce imi plac pantalonii tai!!! Si nu mi se pare ca ai nimic pe fata, cred ca exagerezi!
Maine o sa vii tot cu o Carla, nu? Ca Luca deja e setat de mine ca maine vedem poze cu printzesa.
A propos de epilator, eu am tot Braun, modelul clasic galben, sunt fff multumita, dar poate ar trebui sa il mai schimb si eu, nu m-am uitat dupa modele noi.
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
laureta spune:
Khristin , super ca faci masaj. Mie mi se pare ca n am timp deloc pt mine de la o vreme. E super dulce pitica ta se vede ca il va indragi pe fratior
Monicule deja i ai facut zestrea la print
Anca nu iti fa griji cu lateralele cand bebe se rasuceste e deja mare si nu se mai sufoca. Ele sunt bune ca il protejeaza sa nu dea cu caputul de pat. Eu la Inisa le am folosit si sunt foarte bune.
Bafta mine la echo
Alina bafta la echo
andreautac felicitari pt fetitza
onutzu felicitari pt baietel
Eva arati excelent si ai o burtica frumoasa, si voi doi sunteti asa de potriviti
Musette eu am fost la sora mea in Grecia in Pireus, ea sta chiar langa mare. Poze cu burtica la plaja sunt facute la vreo 60 de km de Pireus . Este superb oricum oriunde in Grecia. Sunt indragostita de tara asta.
July cordonul simplu nu e nici o problema la varsta asta, in 10 min poate sa il dea deoparte, stai linistita.
Teomaria eu u zic sa nu faci efort si sa stai linistita stie doctorul ce face.
Giulianna felicitari pt bebelica grasunel
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
teomaria spune:
anca81,sa dea DD sa fie bine!!
_giulianna_, felicitari pt. bebe in grafic!
Nerantula,am vazut un caz la emisiunea "Prima zi" in care cordonul era in "esarfa" si explica dr. ca e la fel ca pamblica de la concursurile de "Miss";asa am inteles eu
laureta- ti-am admirat fetita, e dulce foc
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">20+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
JulyMorning spune:
Eva si eu m-am facut ani buni cu epilatorul singura, intr-o zi am hotarat sa ma duc la cosmetica, pt variatie si asa am ramas. Avantajul era ca m-am putut face brazilian la cosmetica (if you know what I mean ), cu epilatorul nu-mi iesea figura. Dar ultima oara m-a durut cam nasol. Plus ca am stat in niste figuri de pozitii, ca pe burta nu mai puteam sta. Vedem data viitoare cum o fi.
giulianna ce dolofan ascunzi tu acolo . Sa creasca mare!
Piersicutza nici eu n-am simtit cam nimic pana in 20 de sapt aproximativ si atunci ceva destul de vag, nu eram sigura ca e bebelina. Depinde de multe: conformatia ta, muschii abdominali, cum e asezata placenta, cat de mult se misca bebe... nu-ti face probleme, o sa vina o vreme cand o sa vrem sa mai stea locului sa dormim si noi
_
Our future determines our past
Fasolica de S23+
clau_geo spune:
Giuliana, felicitari pt bebe sanatos.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:
quote:Da, Eva, tot cu Carla ... nu vreau sa renunt in nici un chip la bebe Luca
Originally posted by EvaF
Anca, acum am vazut si eu ca ai poze noi. Pai mi se pare ca burtica ta cam seamana cu a mea, doar ca a mea e gogonata rau!!!
Ce imi plac pantalonii tai!!! Si nu mi se pare ca ai nimic pe fata, cred ca exagerezi!
Maine o sa vii tot cu o Carla, nu? Ca Luca deja e setat de mine ca maine vedem poze cu printzesa.
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
Hmmm, pantalonii si mie imi plac de mor si sunt foarte comozi ... doar ca nu-i mai pot incheia, am tras doar fermoarul si am legat snurul. Imi era groaza ieri pe strada sa nu-mi ridice vantul bluzita si sa ma fac de ras
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra