Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 12
Codruta27 spune:
giulianna, felicitari pentru bebe maricel si in grafic!
Anca, Eva, foarte frumoase burticile si mamicile!
19+ Vlad
Bebe mic
anca81 spune:
Teomaria, Codruta
Laureta, multumesc mult pentru sfat
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
EvaF spune:
Giulianna felicitari!!!
July, I know exactly what you mean by "brasilian"Mie imi iese, cred ca tine de obisnuinta :))) La cosmetica nu m-as face si pentru ca sunt
Laureta, saru'mana!
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
Joy21 spune:
Eva cred ca ai cea mai mare burtica de pe aici! Si frumoasa! Si mamica si burtica! Daca n-ai fi facut ecografie si fi crezut ca Luca mai are un colocatar
ALINA
ANCA
Nushulica,
Cu circulara de cordon m-ati mai linistit si pe mine ca ma tot gandeam la prostii. Si deh, nici n-am avut ce face si am citit mai demult o povestioara pe net de mi-au intrat gargauni in cap.
Si vorbeati luni parca de vise ciudate cu bebe, am avut si eu noaptea trecuta unul. Brrrr...
20+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
anca81 spune:
Brasilian rulz Da' home made ca la cosmetica mi-e cam
Joy21
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra
kid2003 spune:
Andreutac, mai e valabila oferta? Ca m-as duce eu maine la Iosup, eu am programare marti, la ora 12.30, dar m-as duce maine, ca nu mai am rabdare. La fel, cedez programarea mea sau pur si simplu o anunt pe asistenta maine ca nu mai merg marti. A luat cineva programarea? Ca nu mai am rabdare sa citesc restul de pagini! Am vazut ca nu ai PM activat, ti-l poti activa din profilul personal, sau imi poti scrie la adresa extramona@yahoo.com sa vedem cum facem cu schimbarea.
Multumesc! Te pup!
bb2
musettepink spune:
Anca din cate stiu ai voie sa folosesti creme cu factor de protectie dar ai grija la ce creme pt cosuri folosesti.Nu sunt indicate in sarcina cele pt cosuri si cele pt riduri care contin retinol parca.
Laureta da asa este,in Grecia este superb !
Eva acum am vazut si eu pozele,ai o burtica bombata dulce mi una mi se pare ca e de baietel din cate stiu astea de baietei sunt tuguiate.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
22+LUCA
POZE
EvaF spune:
Anca, in ritmul in care imi creste burtica, ma gandesc cu groaza ce ma fac eu cand nu o mai vad pe "dansa"? Ma gandesc deja la un sistem cu oglinzi...Sunt nebuna, nu?
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
maria2004 spune:
Va pup fetelor pe toate si va imbratisez
Nu am mai reusit sa intru pana azi nici macar sa va citesc, de scris nici nu mai zic, pentru ca de luni sunt intr-o agitatie continuua si ajung acasa numai la 10 seara. Il am pe tata internat in spital si operat de marti si sunt intr-o alergatura permanenta intre servici, casa si spital. Dar starea lui este stabila acum si sper sa ne mai linistim si noi.
Am reusit asa in mare sa trec in revista ce ati scris si va spun ca ma bucur enorm pentru toate care ati fost la echo si ati vazut bebeii sanatosi si frumosi, fie ei fetite sau baieteii. Sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucuriiPuapam toate mamicile frumoase si toate burticile.
Anca multa bafta maine la echo...sa vii cu vesti bune si sa ne-o arati si noua pe Carla cea frumoasa
Voiam sa te mai intreb...apropos de hainute de gravida comandate pe net..in cat timp vine comanda si daca ai nesansa sa nu se potriveasca..se mai poate face ceva???De frumoase tare sunt frumoase si ma mananca rau palma sa-mi comand si eu cateva chestii de acolo.
Am vazut poze frumoase cu mamaici frumoase si burtici pe masura...toate sunteti niste frumoase si radiati de fericire
O sa ma mobilizez si eu we asta, sper, si sa pun si eu niste poze cu noi.
Vad ca vorbeati de pilozitate aici...si eu am aceeasi "problema"..ca si Eva si Moonica...si mie de cand sunt insarcinata imi creste f.f. greu..aproape ca nu am ce epila...o fi fetita in loc de baietel..glumesc ca sincer nici eu nu prea cred in babisme de genul asta.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata in continuare..din pacate trebuie sa ma intorc la munca...gata pauza s-a terminat
+20+puiutul Maria (23.12.2004)
anca81 spune:
Eva, eu sunt mai nebuna, mi-am si luat deja o oglinda cu picior care mareste. Sunt foarte pretentioasa cu zona aceea. Si n-as vrea sa distrug cu lama sau cu crema ce am "cultivat" de atatia ani cu epilatorul Am tot auzit ca gravidutele inaintate isi pun sotii sa le faca, dar parca nu prea-mi vine...
Musette, nu folosesc nimic special pentru cosuri, doar o crema hidratanta obisnuita, demachiant normal si apa termala. Nu stiam insa daca SPF-urile sunt acceptate.
Ce are reteaua Orange azi, nu reusesc sa sun pe nimeni si dureaza cam de o ora.
O burtica mititica
22+ Carla Alexandra