Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Mai, eu eram pudica sefa cred. Mi-era asa nasol sa ma duc sa ma fac pana la genunchi... da' am gasit o cosmeticiana care m-a pacalit ca sa zic asa. M-am dus si m-a intrebat cum vreau sa ma fac.. io am zis inghinal, da' nu de tot, doar asa mai adanc. Prima oara m-a lasat exact cum am vrut eu, urmatoarele dati a inceput sa ma pacaleasca: ba ca nu m-a luat egal, ca mai trebe un pic in stanga, un pic pe dreapta... pana n-a mai ramas nimic
Acu am schimbat cosmeticiana si vad ca mi-a trecut orice jena... am avut asa, vreo 5 minute prima oara, apoi ma craceam pe acolo de nu aveam treaba

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by EvaF

Anca, in ritmul in care imi creste burtica, ma gandesc cu groaza ce ma fac eu cand nu o mai vad pe "dansa"? Ma gandesc deja la un sistem cu oglinzi...Sunt nebuna, nu?

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Atunci se foloseste tati din dotare. Eu nu l am pus niciodata la prima sarcina dar nu se stie ...

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Maria si ii doresc tatalui tau multa sanatate. Referitor la hainele comandata on line, se pot trimite inapoi daca nu sunt bune si poti solicita o alta marime sau returnarea banilor.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Maria imi pare rau de tatal tau dar cu speranta se rezolva totul.

cat despre hainute stiu ca se pot returna in termen de cateva zile daca nu iti vin, insa te costa si returnarea.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eva, pai sa stii ca nu o sa o mai vezi pe dansa Dar nu-i bai, poate indeplini sotul sarcinile de epilare etc (sau cosmeticiana de ai un sot mai milos asa cum e al meu si care nu a vrut sa puna mana pe epilator cand eram cu 2 zile inainte sa nasc). Am chemat cosmeticiana acasa si nu mai eu stiu ce pozitii acrobatice am facut pentru ca totul sa fie curat si sa nu fie nevoite alea la spital sa ma rada cu lama, brrr! Un model nou de Braun ma tenteaza si pe mine, ultimul achizitionat are deja vreo 4 ani...

Si eu sunt de parere ca putem considera debutul lunii a sasea in saptamana 23. Dar atentie, nu inseamna ca am facut 6 luni ci ca am implinit 5 luni si intram intr-a sasea. Mai am putin, saptamana viitoare intru si eu intr-a sasea. Oricum sistemul cu saptamanile mi se pare mai bun, macar nu te confuzeaza atat. Si inca sunt de parere ca nu trebuie sa ne schimbam nr de saptamani dupa eco, adica chit ca eco zice ca am 24 de saptamani eu stiu ca am 22 + 2 zile, deci sunt in sapt 23. Mai incolo bebe poate stagna un pic in dezvoltare si atunci ce fac ? Dau inapoi saptamanile? Cam deprimant!

Andreutac, astept un semn de la tine....M-ar coafa f tare sa fac maine eco morfo sa scap de o grija, ca marti cand am eu programare e fix in mijlocul programului de serviciu (la 12.30) si e cam incomod!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Offff fetelor cred ca sunt singura de pe aici care inca nu am aflat ce comoara ascunde burtica mea ....parca pana acum nu ma "manca" asa de tare ...dar acum...cred ca se apropie si la mine 16 mai (ziua cu eco) si poate de aia .....

Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vecinico: nu. nu sunt ok, am avut dureri ingrozitoare in partea stanga toata noaptea, nu am dormi mai deloc, nu stiu de ce, nu au trecut cu no-spa si vreau sa ma duc la eco la Iosup sa ma introduca el la Tutunaru, ca mi-e teama sa mai stau asa, fara doctor.

fetele, citesc din urma si revin, andreutac eu Am PM activat si nu am primit nimic daca vrei da-mi nr de telefon

Vasile
15+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andy stai linistita ca nu esti singura, nici eu nu stiu, doar ca pp dr care ma are in grija ca este fata dar nu e sigur pana la morfologie care este pe 23 abia.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by felicic76

vecinico: nu. nu sunt ok, am avut dureri ingrozitoare in partea stanga toata noaptea, nu am dormi mai deloc, nu stiu de ce, nu au trecut cu no-spa si vreau sa ma duc la eco la Iosup sa ma introduca el la Tutunaru, ca mi-e teama sa mai stau asa, fara doctor.

fetele, citesc din urma si revin, andreutac eu Am PM activat si nu am primit nimic daca vrei da-mi nr de telefon

Vasile
15+

aluna
foto

acum am vazut ca vrea Kid programarea. Ia-o tu KId2003, este mai importanta ecografia ta, eu incerc sa ma primesca Tutunaru maine daca nu-mi trec durerile

Vasile
15+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Andy stai linistita ca nu esti singura, nici eu nu stiu, doar ca pp dr care ma are in grija ca este fata dar nu e sigur pana la morfologie care este pe 23 abia.

21+

Clau asa este...dar parca poti sa-i comanzi la "rabdare" sa nu ma mai chinuie??? mai avem un pic de asteptat........

Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput