Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 14
andreutac spune:
Felicic, ciudat, eu mi-am trimis singura pm si l-am primit, dar hai sa vb pe e-mail dc. vrei. Mailul meu este andreutac@yahoo.com, unde astept un semn de la tine.
Kid, dupa ce am facut anuntul Felicic s-a anuntat prima interesata de programare. Mie mi-e indiferent cine merge la eco, important e sa veniti numai cu vesti bune.
Andreea
18+
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by andreutac
Felicic, ciudat, eu mi-am trimis singura pm si l-am primit, dar hai sa vb pe e-mail dc. vrei. Mailul meu este andreutac@yahoo.com, unde astept un semn de la tine.
Kid, dupa ce am facut anuntul Felicic s-a anuntat prima interesata de programare. Mie mi-e indiferent cine merge la eco, important e sa veniti numai cu vesti bune.
Andreea
18+
multumesc mult, sa mearga Kid2003, am inteles ca-i morfofetala nu? este foarte importanta asa ca eu pot astepta. oricum eu am mai mult nevoie de dr, cred.
Vasile
15+
aluna
foto
musettepink spune:
Fetelor in afara de aceasta morfofetala de trim II se mai face vreuna?daca da la cate saptamani si e musai necesara ma gandesc ce ar putea sa mai imi spuna in trim III deja?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
22+LUCA
POZE
JulyMorning spune:
felicic imi pare tare rau, nu stiu ce sa zic. Sper doar sa fie sperietura mai mult. Daca ai nevoie de ceva, stii unde ma gasesti, is pe aproape.
musette eu am programata morfofetala de trim III, in saptamana 33. Indicatie de la medicul meu. Iti spune mai multe, pt ca bebe e mare-mare si se vede totul si mai bine.
_
Our future determines our past
Fasolica de S23+
clau_geo spune:
din cate stiu se mai pace o ecografi morfoloica si in trim 3 pentru a vedea dezvoltarea normala a lui bb si daca placenta este ok, parca intre 29-34 saptamani, sper sa nu ma insel.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
laureta spune:
Felicic imi pare rau ca ai dureri. Tinem pumni miine la Tutu
andy_galro, hai inca un pic si vine ziua cu echo
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
ilia_99 spune:
buna, fetelor.
musette, mie mi-a spus ca dupa morfo fetala sa mai fac o echo la 32 de sapt. intre ele nu mi-a mai dat altele si nici alte analize, in afara de sumarul de urina, "pe care ar fi bine sa-l fac lunar" - am incheiat citatul. acuma io nu cred ca o sa stau din iunie pina pe la sfirsitul lui august fara sa vad bb-ul, da' mai vedem... eu o sa mai fac inca o echo inainte de nastere, 38-39 de sapt, sa fiu sigura ca e totul ok.
voi cum sunteti, ce faceti?
15+
clau_geo spune:
Si mie mi-a dat sa mai fac o morfologie in trim 3 insa eu am gasit liber in saptamana 29 asa ca m-am programat chiar daca nu e in perioada mentionata pt morfologie de trim.3. Oricum daca o sa pot o sa mai fac una la 36-37 saptamani ca sa ma asigur ca bb e bine.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
kid2003 spune:
Pai stii ce iti propun eu Felicic? Sa vii si tu maine la doctor dupa amiaza si te introduc eu la Tutunaru Pot sa ma laud ca am o relatie destul de buna cu el si sunt sigura ca nu va avea nici o problema sa te consulte.
Iti multumesc mult, mult de tot pentru ca mi-ai cedat programarea, eu am programare la Iosup marti la 12.30, daca o vrei pe aceea.
Oricum maine daca merg la Iosup voi sta la cabinet sa intru si la Tutunaru. Si daca ne intalnim noi doua acolo, te introduc si pe tine cu surle si trambite, ce zici? Te-ar coafa?
Vb pe PM sa schimbam numerele de telefon.
bb2
kid2003 spune:
Andreutac, am trimis datele pe e-mail...te pup si pe tine si pe fetitza!
Eco de trimestrul trei nu mai e morfo...pentru ca e prea mare bebe si nu mai poate fi masurat (e o inghesuiala maxima acolo), dar se face (Iosup zice prin sapt 32) ca sa vada placenta, colul, lichidul, tonusul fetal, chestii din astea. Dar si un ochi bun al ginecologului e ok...nu e musai sa mai mergem la somitati. Sau mergem, dar pana prin sapt 32, ca dupa aia nu prea se mai vede mare lucru, sta saracul bebe cu genunchii in gura!
bb2