Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 15
clau_geo spune:
Kid ai dreptate, nu prea merita sa mai mergi la somitati daca ginecologul e bun insa sti si tu cum e cu linistea fiecarei mame :) suntem un pic paranoice cand vine vorba de puiutii nostrii, nu?
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
freshanana spune:
voi vreti s spuneti ca din sapt 24 pana in sapt 32 nu se mai face niciun eco ?
adik 2 luni sa nu vad pe bb...:-((
nasoool
23+
puiutz
pui
EvaF spune:
Codruta, Joy, Musette, sunteti niste dragute cu mine
Maria, sanatate multa tatalui tau!
Laureta, mi-a placut ideea cu "tati din dotare", cum zici tu. Sa va zic faza, fetele. Zilele trecute mi-am facut pedichiura, singura imi fac manichiura, pedichiura, ma vopsesc si ma epilez, de tuns si coafat nu pot si merg la coafor. Si mi-a iesit bine, dar deja cu ridicatul piciorelor cat sa tai cuticule si sa dau cu oja a fost greu, respiram greu, m-am chinuit, ce sa mai,mai mult decat de obicei. Sotzul meu lesina de ras pe langa mine cat oftam si cum ma vedea asa cu burtoi si cu picioarele in aer. Si i-am zis "baby, ce ma fac? peste cateva saptamani nu o sa imi mai vad picioarele si nici nu le mai pot ridica sa imi fac pedichura." Si el"lasa, baby, ca te fac eu dar sa nu te miri ca las degetzele prin casa si iti dau cu oja pana la glezne". Asa ca nu m-as lasa pe mana lui. De epilat...nici atat. Imi pun oglinda.
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
piolica spune:
Salutare la toate fetele!
mama, dar ce ati mai scris de ieri seara pina acum.
Nushulica, sa nu-mi spui ca mai seman cu cineva (auzi, si din Iasi) ca-l iau la fugarit pe tata. Glumesc!!! Adevarul e ca eu seman foarte tare cu o prietena de-a mea, de fapt cea mai buna prietena a mea. toata lumea ne crede surori, iar cu sora mea nu seman deloc. si nici ea nu seamana cu sora ei. asa ca si eu si ea ne-am iscodit tatii o vreme! ea e din Galati, eu sint din Ploiesti. prietena ta din Iasi. mama ce nebunie. saracul tata, si el care e un dulce si un nevinovat...
Veronicle, bine ai venit. sa ai o sarcin usoara si o odisee frumoasa.
Nerantula, felicitari pentru bebe...normal de 10 ori!
CD27, tinem pumnii sa fie bine.
Laureta, bine ai revenit. ce poze frumoase ai. si ce burtik! mama, ce pofta mi-ai facut cu crevetii aia din poze....
anca, tu chiar crezi ca bebelusul tau are atita forta sa se rostogoleasca si sa ramina intepenit in lateralele de la patut? nu-ti mai face atitea griji
zimbetmic, merci pentru corespondenta la marimi. si pe mine ma interesa, dar nu am intrebat pina acum.
Mami de Alexa, bafta la eco!
Andreautac, felicitari pentru bebelina frumoasa. hehehe, inca o fetita!
onutzu, felicitari pentru baby-boy! bravo. hehehe, inca un baietel si ajungem unde eram mai devreme.
giuliana, felicitari pentru bebe misctor nici prea prea, nici foarte foarte.
felicic, ai grija de tine. ce nasol sa ai dureri, sper ca totul sa fie bine.
mama, Eva, ce burtik ti-ai tras! si al meu a inceput sa creasca destul de vertiginos, insa vad ca tu il ai cel mai mare de pe aici. la mai mare!
cum a fost la Novotel? ati stat pe terasa? eu am fost saptamina tercuta cu o prietena si era terasa inchisa, asa ca am stat in interior.
eu m-am simtit foarte rau aseara, aveam niste arsuri pe esofag de simteam ca mor. cred ca am mincat cam mult si ma simteam ca un sac de cartofi, abia mai puteam sa respir, plus ca bebelina facea triplu salt la greu...
la un moment dat chiar vroiam sa ma duc la baie si sa-mi bag degetele pe git sa vomit, numai sa mai fac putin spatiu acolo.
m-am asezat in pat de la 8.30, cred ca la ceva timp dupa asta am adormit. acum este ok, insa presimt ca daca o sa maninc iar o sa am arsuri, plus senzatia aia de umpluta ca un cirnat. brrr!!!!
22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
clau_geo spune:
Freshanana cred ca se mai merge oricum la dr dar nu o sa faci 3d ci doar 2d la controlul obisnuit, asa ca nu te speria ca nu-l mai vezi pe
21+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by piolica
eu m-am simtit foarte rau aseara, aveam niste arsuri pe esofag de simteam ca mor. cred ca am mincat cam mult si ma simteam ca un sac de cartofi, abia mai puteam sa respir, plus ca bebelina facea triplu salt la greu...
la un moment dat chiar vroiam sa ma duc la baie si sa-mi bag degetele pe git sa vomit, numai sa mai fac putin spatiu acolo.
m-am asezat in pat de la 8.30, cred ca la ceva timp dupa asta am adormit. acum este ok, insa presimt ca daca o sa maninc iar o sa am arsuri, plus senzatia aia de umpluta ca un cirnat. brrr!!!!
Mai Piolica, ce coincidenta. Si eu am avut arsuri aseara, rau de tot. Prima oara de cand sunt si, de fapt, prima oara de cand ma stiu. Ma ardea pur si simplu, esofagul meu era in flacari. Groaznic. si nu am mancat decat salata de rosii cu branza si ceva muschiuletz de porc si inghetata, nimic prajit. Sper sa nu se mai repete niciodata.
Nu-mi mai spune si tu ca am cea mai mare burtica de pe aici, ca stiu, m-am uitat si la alte odisei la mamici sa le vad burtici in aceeasi perioada de sarcina, si tot eu parca sunt campioana. Am vazut mamici care s-au marit in solduri, coapse, si burtica pare mai normala, eu nu prea m-am marit pe nicaieri, sunt normala ca inainte, numai in burta pun si ceva pe sani, si nu stiu cum o sa arat in S30. Sper sa nu fiu cu o burta enorma. Creste si daca nu mananc, serios, creste si cu aer. Deja incep sa simt o mica jena la coccis si coloana, simt ca burta solicita mult coloana. ooooooooffff!
22+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
Eva si eu sunt la fel ca tine, am arsuri de la te miri ce desi nu mananc prajeli sau gras.
Cat despre burtica stai linistita ca eu cred ca in curand te iau la marime ca se pare ca de cand stau la pat ma ingras cu orice: apa, aer si abia apoi mancare:))
21+
laureta spune:
Da si pe mine Iosup m a chemat la 32 de sapt.
Eva
piolica pt arsuri e bun Renni care merge in sarcina. Sau un pic de laptic. Vomitatul nu prea rezolva problema ca acidul ala irita tot din cale
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Codruta27 spune:
Fetelooor, bebilor le creste parutul, de aici si arsurile!!! Alinuza cea sadica ar spune: "Get used to it!"
19+ Vlad
Bebe mic
andreeaUK spune:
Buna ziua fetelor si burticile!!
Nu am mai intrat sa scriu pe forum de foarte mult timp, am fost plecata si am avut multa treaba, dar v-am citit aproape mereu. Sunteti foarte harnicute si scrieti mult, fapt pentru care cred ca mi-au scapat cateva capitole!!
Vreau sa va spun felicitari tuturor care at-i aflat ce ascundeti in burtica si ca m-am bucurat de fiecare data alaturi de voi cand at-i venit cu vesti bune de la doctor. Va doresc in continuare sanatate!!
Eu am fost ieri la eco morfo si am aflat si eu in final ce comori ascund in burtica. Mi s-a spus ca am un baietel si o fetita. Nu puteam sa cred, suntem foarte fericiti si sper sa ramana asa pana la final, k saraca dna doctor s-a chinuit fff mult pana a vazut sexul fetitei, a zis k era o mare aglomeratie acolo. Deja nu prea mai au loc scumpii de ei.
Sper sa devin si eu mai activa pe forum de acum inainte si vreau sa va multumesc pentru ajutorul care imi il ati dat cu sfaturi fara sa va dati seama.
Va pup pe toate
Andreea 22+