Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Codrutza nu te supara pe mine, da' asta e un babism
Eu am arsuri intermitente, ce-i drept, inca de prin luna a 3-a.. si atunci sigur nu se punea problema de crescut par. Si pana la urma ce legatura are parul din sacul amniotic cu stomacul sau esofagul ? :p

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Oauuuu super tare AndreeaUK, felicitarii multe multe amandurora si tie si sotului ca sunteti niste fericiti, o sa aveti un minunat cuplu sa fiti sanatosi.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andreea felicitari pt fetitza si baietel, super

Chestia cu parul nu o cred, e doar relaxarea muschiilor in perioada asta si atat. Au fost mamici cu arsuri groaznice si au facut bebei cheliosi de tot

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Codruta, e un mit chestia asta cu parul bb-ului si arsurile, respectiv refluxul. NU are nici o legatura una cu alta.

AndreeaUK, felicitari pentru gemeni. Un baietel si o fetita, wow minunat ! Sa intri mai des si sa ne spui ce mai faci, cred ca esti singura mamica cu gemeni de pe odiseea noastra

Fetelor am gasit o chestie misto pe net www.3dpregnancy.com/calendar/22-weeks-pregnant.html" target="_blank">aici, arata niste imagini 3D ale bebelusului in fiecare saptamana de sarcina. Si sunt si chestii interesante despre evolutia bb-ului. Daca am timp sa navighez ce sa fac, tot gasesc una alta

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Anca multumim de site e super misto :)

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by laureta
Au fost mamici cu arsuri groaznice si au facut bebei cheliosi de tot

Laureta, adica Luca o sa fie chelios?

AndreeaUK, felicitari pentru comori. Wow, fetita si baiat dintr-un foc!!!!! Bravo voua!! Sa intri mai des pe la noi pe la odisee!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna fetelor,

Felicitari pentru bebeii frumosi si in "standarde". Si a mea este in regula ca si mine de altfel :-)
Eva, ce super-burticutza ai! e tare haioasa!
Hainele de la Ana Stefania sunt intradevar foarte dragutze, mi-au facut si mie cu ochiul cateva. Dar n-or avea si printr-un magazin? Ca parca mai bine le vad si cu mana :-)
Pe mine ma preocupa acum patutul si carutul. N-am loc unde locuiesc si avem nevoie de un patut care sa aibe si sertare si masa de infasat, iar carutul daca-i pliabil :-) cu atat mai bine.
pe bebelina mea am simtit-o de pe la 3 luni, dar abia duminica trecuta a putut sa o simta si taica-su; astazi parca e meci de baschet la mine in burta si ma doare si capul de la nevralgia de 3gemen
aveti grija de voi!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Andreea, felicitari! este mirific, cred! mult succes si o sarcina usoara!
Anca, super site-ul. multzam!

M. 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Multumesc mult fetelor!!!!!!!!!!!!!!!

O sa incerc sa intru mai des!!

Va pup pe toate

Andreea 22+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare!
Eu intru mai rar pe la voi, ca scrieti intr-un ritm in care cu greu tin pasul.
Am incheiat si eu primele 4 luni, am pus 3 kg, dar cred ca eu voi bate recordul de cea mai mica burtica, eventual cu Anca voi concura, dar eu sunt si la a 2 a sarcina.Oricum la cele 52 kg ale mele sunt tot supponderal
Inca nu am scapat de greturi ma dispera!
Arsurile vin de la pozitia uterului, cu cat sarcina inainteaza si apasa pe stomac atunci e jale! In niciun caz de la parul bebelusului!
Felicitari tutuoror celor care au aflat ce ascund in burtica si celor care au primit vesti minunate de la ultimele ocografii!
Eu inca nu am noutati de niciun fel!

17+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput