Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Cum sa ma supar, dragele mosuluiiiii

Babism, nebabism, arsurile sunt clar prezente in sarcina, lucru certificat de minti mai lumniate ca a mea. Eu am avut la inceputul sarcinii, si am citit ca vor reaparea in a doua parte a ei!!

Hai, veniti la Baba Rada, care va da cu gramada! http://www.supereva.ro/info.asp?id=1051

Pupici!

19+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

andreeauk, asta era visul meu, sa am gemeni pereche
si acum cand ma duc la eco, ma gandesc, poate mai descopera ceva pe acolo, da ntz... e doar unu hihihihi
sa-ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi, sunt din cei ce vor semana ??? hihihi, bine oricum vor semana doar cand vor fi mici, da e misto

v-am zis ca mi-e dor de guguloiu meu??? mi-e doooooor
cand am vazut liberu de la iosup, mai ca vroiam sa ma arunc, da m-am potilit ca am pe 29 intalnire, si s-o mai las saraca si pe ea sa respire
sper ca pe 29 se nu se mai tina strans de cordon, sa ne poata confirma daca a ramas fitita

18+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

arsurile vin de la faptul ca progesteronul relaxeaza esofagul, iar acidul din stomac trece in esofag. treaba cu parul.... nopti intregi am stat cu ochii pe pereti la prima sarcina si fii-mea abia a avut 3 fire..
v-am pupat, am plecat acasa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Andreea, felicitari pentru pereche, mamico!

19+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sanziana, deci eu am cel mai mic burtic? Bineeeeee... Las' ca va arat eu voua peste 2-3 saptamani

Ma bucur ca esti bine Cand mai mergi la Cluj? Te duci la BabyExpo in iunie?

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Felicitari AndreeaUK ! super cu gemeni pereche
Sa va traiasca! cred ca sunteti

18+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari, AndreeaUK, intr-adevar extraordinar ca ai o pereche in burtica! Sa stea cumintei la mami in burtica pana la termen!

Arsuri...nu vorbiti de funie in casa spanzuratului. Eu am arsuri inca din primele luni si asa a fost si sarcina trecuta. Nu pot sa ma bucur ca stiu ca in ultimele 2 luni devin si mai nashpa...Maalox la mine e pe post de bombonele, cred ca iau 3-4 pe zi minim, la arsurile cele mai grave. Si da, nu are legatura cu ce mananci, desi daca beau ceva acidulat sau mananc fructe sau legume crude sunt si mai crunte arsurile...Maalox sau Rennie sau romanescul Dicarbocalm sunt ok in sarcina, puteti lua pentru arsuri.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by anca81

Sanziana, deci eu am cel mai mic burtic? Bineeeeee... Las' ca va arat eu voua peste 2-3 saptamani

Ma bucur ca esti bine Cand mai mergi la Cluj? Te duci la BabyExpo in iunie?

Mey, sa nu va luati de Carla, da? O fi ea mititica, ca doar e fetitza, nu baiat! Dar e frumoasa foc, asa ca...liniste !!!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Andreeasuper super super super. Sa va traiasca. Exact asa imi doream si eu. Gemeni, fata si baiat. Nu a fost sa fie. Ma multumesc si cu Andrei ma bucur mult

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eva, si eu sper sa nu se mai intimple, ca rau a mai fost!!!! hai ca ne luam de minuta, daca ne-a fost rau in acelasi timp... mai sa fie! te pomenesti ca bebelusii astia pe juma francezi s-au vorbit intre ei!

Laureta, merci pentru sugestie, la Rennie nu m-am gindit si chiar mi-a spus moasa sa iau daca am arsuri, dar asta era acum citeva luni, asa ca am uitat.
Chestia era ca eu ma simteam si super plina, ca un cirnat umplut, si ma gindeam ca daca mai scot ceva poate mai rasuflu si eu putin. oricum, mi-a venit mintea la cap si nu am facut nimic.

Codruta, m-ai amuzat cind ai pomenit de Alinuta cea sadica! Fir-ar sa fie, chiar trebuie sa ne obisnuim cu asta. Nici eu nu cred ca e de la par, ca am mai avut arsuri si pina acum, dar nu ca aseara.

AndreeaUK, felicitari! nu stiam ca ai gemeni. wow, e super! cred ca e o minunatie sa stii ca ai doua mogildete inauntru. doamne, oare cum este cu doi? hai spune-ne, ce simti, cum esti. eu sint curioasa.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput