Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, multumesc pentru sustinere CARLA

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

buna burticoase,

va multumesc mult pentru incurajari.
am fost la doctor pe la orele 23:30(am fost la o cunostinta la Caritas pentru ca am meu doctor nu a binevoit sa raspunda la telefon;ma intreb cand o sa nasc..daca m-apuca dupa orele 21:00,omu poate se uita la teelnovele si nu se mai deranjeaza pt o pacienta,stiu ,poate sunt rea,dar m-a suparat)si.......bebelu bine,dar eu col "foarte scurtat",contractii.....si sa raman o noapte pe peruzii in spital...doar c-am fugit cat am putut cand am auzit de perfuzii mai ales ca la ora 7dimineata maica-mea intra in operatie.
iau niste pastilute....si repaos total(bine,sunt la munci...poate maine imi iau liber,totusi.)
cam atat despre asta,in rest ....mama a intrat in operatie si apoi a iesit ...neoperata!tensiune 22,nu au putut-o opera....deci totu bine.

dar ...o sa fie bine,presimt eu.
pe doftor sunt suparata.
recunosc....nu am avut timp sa citesc tot ce-ati scris.
va pup ....si revin.

carla+o putulica de 20saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ratonelu, pai daca doctorul ti-a spus repaos total, tu ce cauti la scirbici?

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

pai sunt contabila.....azi la 13sedinta cu conducerea la care moarta coapta trebuia sa vin etc....
multumesc pentu grija....dar o sa ma fac bine,stati liniste

carla +o putulica de 20saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

fir-ar sa fie! sper sa-ti fie bine, poate maine poti sa-ti iei liber. si eu m-as duce acasa, dar am o zi ca porcu'.

anca, pe site-ul ala 3D, am vazut ca arata 42 de saptamini de sarcina. eu nu mai inteleg nimic...

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andreeaUK o fata si un baiat reprezinta visul oricarei tinere casatorite
eu si toate prietenele mele asta ne doream cd ne-am maritat
dar suntem happy cu ce avem deja
eu iti urez sa ai suficienta forta sa faci fata la ceea ce vom face noi , numai ca dublu

23+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by ratonelu

buna burticoase,

va multumesc mult pentru incurajari.
am fost la doctor pe la orele 23:30(am fost la o cunostinta la Caritas pentru ca am meu doctor nu a binevoit sa raspunda la telefon;ma intreb cand o sa nasc..daca m-apuca dupa orele 21:00,omu poate se uita la teelnovele si nu se mai deranjeaza pt o pacienta,stiu ,poate sunt rea,dar m-a suparat)si.......bebelu bine,dar eu col "foarte scurtat",contractii.....si sa raman o noapte pe peruzii in spital...doar c-am fugit cat am putut cand am auzit de perfuzii mai ales ca la ora 7dimineata maica-mea intra in operatie.
iau niste pastilute....si repaos total(bine,sunt la munci...poate maine imi iau liber,totusi.)
cam atat despre asta,in rest ....mama a intrat in operatie si apoi a iesit ...neoperata!tensiune 22,nu au putut-o opera....deci totu bine.

dar ...o sa fie bine,presimt eu.
pe doftor sunt suparata.
recunosc....nu am avut timp sa citesc tot ce-ati scris.
va pup ....si revin.

carla+o putulica de 20saptamani

Imi pare rau sa aud asa ceva dar poate ar fii fost mai bine sa ramai in spital,scapai si de serviciu,nu trebuie sa-ti fie frica de perfuzii....oricum eu zic sa stai acasa,in pat.Nu te supara dar eu zic ca e mai bine sa fii prudenta.Sanatate tie si mamei tale!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

AndreaUk felicitari pt 2 in 1!!!!!!!Ce frumos,gemeni si pereche!Ati avut pe cineva in familie cu gemeni,am si eu un fix,tot sper ca poate data viitoare ac si eu 2 dintr-o data!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eva si daca iese chelios nu e nemek mey ca oricum va avea par toata viata

ratonelu, macar faci perfuziile si te intorci a casa.Chestia asta cu neraspunsul la tel nu miroase a bine
Eu m am strofocat cu servicul si atunci cand aveam hematomul si tb sa stau daca se putea cu picoarele in tavan si pina acum nimeni nu mi a facut statuie, asa ca de ieri merg 6 ore

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Am lipsit si eu aproape o zi si a trebuit sa scriu foileton , mamici .
Joy sa-ti traiasca comoara, vazut filmuletul, foarte impresionant.
Multumim kid, ilia, monica pentru listute si completarile la listute, salvat tot, foarte util.
ratonelu multa sanatate mamei tale. Chiar asa, daca doctorul tau nu raspunde acum la tel, mai bine ai cauta altul, ca doar n-o sa-l programezi pe bebe sa vina cand e doctorul disponibil. Si fuga acasa in pat, stai linistita si ia pastilute. Eu zic daca trebuie sa faci si perfuzii, si eu si alte fete de-aici am facut, orice pentru bebe, nu?
Nerantula felicitari pentru bebe mare si normal!
Laureta super pozele din Grecia, iar Inisa e o frumoasa ca si mamica, sa-ti traiasca!
CD27 imi pare rau ca ai probleme, poate nu va trebui sa ramai prea mult timp la spital, oricum e cel mai bine pt bebe. Suntem toate alaturi de tine si te asteptam inapoi cu vesti bune.
Alina mami de Alexa pt azi.
Felicitari Andreutac pentru fetita zbenguita si onutzu pentru baietel!
Alinush unde ai gasit tu produse h&m in romania?
clau geo si eu am intepaturi in vagin si in partea de jos a burtii cateodata, iau oricum no-spa si dr mi-a spus ca nu sunt probleme.
Anca pentru maine, multa bafta! Imi pare rau ca inca ai contractii, sa treaca.
Piersicutza stai linistita ca e totul bine, bebe incepe sa miste mai tarziu, cel putin asa a fost la cele mai multe fete aflate la prima sarcina, inclusiv la subsemnata. Si e totul bine acum pentru ca ai intrat in trimestrul 2 care se spune ca e cel mai usor, asa ca bucura-te de sarcina ta!
Eva frumoasa rau si burtica si mamica si rochita! Si imi place mult si lantisorul tau, l-ai luat din ro? la faza cu pedichiura, ajung si eu in situatia ta cat de curand.
Teomaria nu am experienta dar ma gandesc ca daca era ceva rau cu colul iti spunea doctorul, eu zic sa nu iti mai faci probleme si sa stai linistita.
Giulianna felicitari pentru cred cel mai mare bebe de la odisee!
July noroc cu tine mi-am dat si eu seama ca n-o sa ma mai pot epila stand pe burta la cosmetica. Ma tot tin sa ajung pt inghinal mai ales ca in rest folosesc si eu epilatorul...pai si ai reusit brazilian cu toate pozitiile alea?
Maria2004 multa sanatate tatalui tau!
Felicic multa sanatate si tie, imi pare rau sa aud ca ai dureri, sper sa ajungi maine la doctor si sa fie totul bine.
Wow Andreeauk!!! Ce frumos, nu numai ca ai gemeni dar mai sunt si pereche! Cred ca sunteti in culmea fericirii, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
sanziana pe la 17 saptamani m-au lasat si pe mine greturile, sper sa nu te mai tina mult nici pe tine.
Eu am fost ieri la doctor si sunt fericita ca am scapat de control pe masa, mi-a zis ca e totul bine, a citit rezultatul la eco si cam atat.

21+ mami de Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput