Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Am intrat si eu sa pup burticile frumoase si sa urez bafta celor care astazi au intalnire cu minunea lor.

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Multumesc fetelor. Intradevar simt k traiesc un vis frumos. Eu am gemeni in familie, mama mea are o sora geamana si in familia sotului are si el gemeni, dar rude de gradul doi. Oricum din ce am inteles se mosteneste din familia mamei.

M-a intrebat cineva cum este si ce simt, pai este super, simt ce simtiti si voi decat ca dublu :))) Adica la mine in burta cam tot timpul se misca ceva, cred ca au program de somn diferit. Sunt in placente diferite deci nu prea au treaba unul cu altul decat sa isi mai traga un sut etc din cand in cand. Oricum burta mea este imensa, si nici nu vreau sa stiu cat o sa se mai faca. Doctorul mi-a spus ca am burtica dezvoltata ca la 28 de sapt si am doar 22, deci clar o sa ma fac cat casa :(

Ei sa fie sanatosi!! Va pup pe toate si bafta celor care merg la eco maine!!

Andreea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nu ne pui si noua niste poze andreaUK ?

23+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna, fetele!
Rotonelu...si crezi ca fara tine nu se poate?si eu tot contabila(la o firma de conta) sunt si nu am vrut sa i las p sefi balta cu declaratiile de pe 25 aprilie si am bagat ore suplimenatre la greu+stres...si am sfarsit cu o iminenta de avort la 20 sapt, o sapt de internare+plus repaos total!si ei(sefii)au mai si afirmat ca nu sunt serioasa si implicata!nesimtitii:d, numai cand imi amintesc ma apuca contractiile de nervi!ca parca eu am vrut sa ajung la spital!
asculta dr...coplilul tau este multttt mai important!

21+ Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

andreeaUK foarte frumos asa!! sa creasca mari si sanatosi!

andreaa_and mi-am cumparat diverse chestii gasite, culmea, in magazine din unirea spre exemplu, cu marca H&M pe ele. Can am fost in Suedia le-am vazut si acolo si erau simtitor mai ieftine decat ce luasem din tzara. [:d] ca asa e pe la noi.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

sanziana, te plangi ca ai burta mica:))...la fel eram si eu, si inca e mica.
am poza la 18 sapt si abia daca se zareste ceva:))

fetele,eu am o nelamurire, poate ma ajutati...la ultima eco a iesit ca bebelul meu e mai mare decat stiam eu dupa UM,amu ce fac?calculez sapt dupa noua DPN?daca da...azi ar trebui sa schimbam semnatura:P

la toate ... ca in primul raspuns ma enervasem prea tare ca mi am amintit de sefi si am uitat sa va pup:P

21+ Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hei hei, da ce degetaritza(limbaritza) mai aveti

ratonelu, la cine mergi la Caritas? EU tot la Caritas am doc. Sanatate multa la mamiku tau.

andreeauk, ar fi super fain sa ne putem baga si noi un la burtica ta cu gemeni sau la filmuletze poze cu bebeii daca ai. Sotul meu are frate geamana si mai e un var de-al lui care are fata si baiat gemeni. Speram si eu sa... dar poate data viitoare

musette, tu m-ai intrebat mai devreme unde e magazinul unde am fost io ieri? ca nu mai stiu. E la Vitan cum vi dinspre Mihai Bravu pana in Real pe partea dreapta, dupa stadionul Olimpia.

AM mai vrut sa scriu cuiva da sa mor daca mai stiu.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

cred ca pun o intrebare stupida, dar totusi....incerc.
Voi in saptamanile mai mici de sarcina, pana la echo de trim II ce tip de echo ati facut? 2d sau 3d? Ca tot ma intreb daca nu ar trebui sa solicit echo 3d.

Ale mele toate de pana acum sunt 2d si ma mustra constiinta. Am luat-o razna?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

quote:
Originally posted by iepurila

cred ca pun o intrebare stupida, dar totusi....incerc.
Voi in saptamanile mai mici de sarcina, pana la echo de trim II ce tip de echo ati facut? 2d sau 3d? Ca tot ma intreb daca nu ar trebui sa solicit echo 3d.

Ale mele toate de pana acum sunt 2d si ma mustra constiinta. Am luat-o razna?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Numai 2d, Iepurila!
De ce sa fie nevoie de 3d?

19+ Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

iepurila de ce te mustra constiinta ? ai ales tu sa faci 2d sau doctorul ?
de obicei dr in functie de ce aparatura are (sau in functie de ce considera el ca ar tbui) face 2d sau 3d sau 4d
daca vrei sa faci 3d sau 4d te duci la un dr care are aparat si face asa ceva
si stai linistita ca pana acum cativa ani aceste 3d si 4d nu existau si se nasteau bblushi sanatoshi pt ca drii stiau sa citesca si la eco 2d tot ce tbuia

23+

puiutz
pui

Mergi la inceput