Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Cecilico, tare frumos flacaul tau tras printr-un inel! Da tanti din magazin nu avea ce face de iti zicea sa nu cumperi Milu milu. Cema aenerveaza oamenii astia!
Acum vreo cateva zile, dadeam in leagan gaza, si mai era o fetita in celalalt leagan fff grasa, tripla cat a mea.Si ma intreaba mamica cat are a mea, si intreb si eu cat are fetita -1 an si o luna. Nu am intrebat cate kg are ca mi-era jena. Dar mi-era tare mila de ele, si mamicii cred ca ii era greu sa duca un brate un bebe asa mare si pentru fetita era greu-nu mergea inca si avea tot corpul umflat. Va rog eu dragele mele nu va mai faceti griji ca sunt copiii prea slabi, cred ca mai bine mai slabut, mai suplu, decat prea gras.

Urez si eu cu intarziere "La multi ani papanasilor si dulcetelor saratoriti ieri:

dragalasii Riuji si Naokide Ayumi
zambaretul Cristian de Andreea11
scumpul Cristian Matei de Cecilia
plimbaretul Yanis de Annisia
dulceata Raisa de MadaEle07
dulceata Ana de anca_tamas
dulceata Stefania de crisjo

Sabina, super frumoase pozele cu Gheo!Antonia de 2 saptamanai zice numai ga ga aga, dar cred ca vrea sa zica ghe-ghe-ghe, cred ca ii e dor de Gheo.

Si am mai admirat o fetita frumoasa cu ochi albastri:Antonia de LoredanaG.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata,

cu intarziere, dar vreau sa urez si eu un sincer La multi ani sarbatoritilor de ieri si alaltaieri
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi:

frumusica Mirunica de prisi
delicata Eliza de ramonaiani
irezistibila Raisa de Si-bv
dulcetica Ana de Pico
plimbaretul Gheo de Sabina
papanasul Rares de Pinacolada
papanasul Vlad de ancasilv
papanasul Alexandru de oana.craiu
papanasul Stefan de Mariadia

morosanul(pe jumatate) Cristi de cecilia
papanasul Yanis de Annisia
papanasul Cris de Andreea11
scumpii nostri Ryuji si Naoki de Ayumi
dulcetica Raisa de MadaEle07
satmareanca Ana de anca_tamas
dulcetica Stefania de crisjo

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Si La multi ani! sarbatoritilor de azi - 4 flacai deosebiti:

ursuletul zburator Michael de Piciulika
casmpionul inotator Tudor Cristian de Yaia
papanasul Mihai de raluca
si papanasul Alexandru de Adhnana

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!
Ures si eu cu intarziere sarbatorilor de ieri si alaltaieri.
sarbatoritilor de azi

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

fetelor,

acum avem alta - de o saptamana david nu mai vrea sa manance cu lingurita, vrea numai lapte din biberon, maxim lapte cu cereale dar tot din biberon. m-am chinuit sa ii dau meniurile lui preferate (de pana acum o saptamana) si plange, nu mai vrea sa deschida gura. chiar daca ii e foame, incerc sa ii dau intai piureul si plange pana ii dau laptele. si dupa lapte iar nu mai vrea altceva.
in rest e neschimbat, nu are nimic modificat in starea generala. el sta in fundulet si se ridica la marginea tarcului singur in picioare.
are 8 luni, 8,9kg si 75 cm.

sa insist cu piureul sau il las o perioada numai pe biberon cu lapte?
ce parere aveti?

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'Neata!
Luy, draguta, aici sunt. Am inceput si ieri sa scriu un mesaj, dar am avut o zi mai proasta, Tudor putin mai marait si nu am avut cum sa-l postez. Multumim de strigare!

In mesajul de ieri ii scriam Nanei ca imi amintesc cum am inceput noi diversificarea. Am steamuit un morcov potrivit si apoi l-am pasat cu furculita bine-bine de tot, pus si putina supa (apa folosita la steamuit). Si l-am incercat pe bebe. Apoi daca vedeam ca nu-i place, mai adaugam apa si subtiam piureul si iar incercat. Si tot asa pana am gasit consistenta pe care a accepta-o. Succes mare cu diversificarea.

Mandarinutza, Sim, multumim mult! Luy ma intreba daca dau de baut. Pai cum sa nu dau? Ca doar o data face ficioru' 7 luni! Acu' pregatesc, avem vin, sampanie, Metaxa, Baileys, diferite lichioruri de casa, bere si...apa. Tragem o bauta pe cinste, ca vine zana cea buna sa-mi definitiveze teza. (Apropo, profu' mi-a cerut niste modificari, deci am de lucru pana luni, mai subtire pe forum...si apoi pe 27 mai examenul, si gata!)

Fug ca s-a trezit!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimi

Luy si multumim frumos, chiar m-am relaxat de dimineata , pupici Mariei

La multi ani sarbatoritilor de azi

azi Miru a plans dupa mine putin , am plecat supi de acasa, dar cica s-a linistit repede

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Andreea, imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu diversificarea. Uite, incearca ce au incercat celelalte fete pe post de lingurita: degetul, un morcov sau gandeste-te tu la altceva la care ar deschide David gurita. Si treptat inlocuiesti obiectul cu lingurita. Eventual da-i si lui o lingurita in mana, lasa-l sa bage el lingurita lui in mancare si poate o duce la gura. Nu prea am experienta cu asta. Tudor uneori mananca doar cateva lingurite, poate undeva la 20 de grame ochiometric, si apoi nu mai deschide gura. Si ii dau tzitzi dupa asta, nu il stresez, ma stresez doar eu.
De exemplu ieri a baut la lapte de tzitzi de m-a speriat si credeam ca nu mai vrea papa solid in conditiile in care a supt tot la 2 ore, de i-am dat si 30 ml de lapte la biberon (mai mult pacaleala, ca nu prea il vrea, dar incerc sa-i bag laptic de bibe ca in 2 luni ar trebui sa nu mai bage tzitzi peste zi, eu trebuind sa ma intorc la lucru). Si uite ca m-a contrazis, a mancat legumele cu carnita pe la 5 foarte bine si chiar mai mult decat ma asteptam. Cred ca mai mult e chestie de asteptari. Cand ma astept sa pape bine si-l tin fara lapte 3 ore inainte de masa, nu papa bine solidele, maxim 50 de grame (ochiometric apreciat) ai apoi urla dupa tzitzi. Si cand ma gandesc eu ca nu o sa pape bine, dar macar il incerc, sa-mi ia macar cateva lingurite, papa baiatul bine mersi. Mama lui de Murphy...!!!
Hai, Andreea, curaj si rabdare, o sa se intoarca David la lingurita, vei vedea.

Poze

Mergi la inceput

Prisi, multumim!
Vezi sa nu te vada iesind din camera/casa, ca poate de asta plange...sentiment de abandon. Cica nu e bine sa adopti tactica iesirii rapide pe usa sa nu te vada. Acum stiu ca ai si program la lucru, deci e mai complicat...

Poze

Mergi la inceput

Va las acum, plec sa-mi hranesc bebele. Pe curand!

Poze

Mergi la inceput