Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxali spune:
Salut toate fetele mai vechi si mai noi aparute!
Am o gramada de recuperat, dar important ca santem bine cu toti si la noi este si o vreme misto asa ca aprofitam.
Nana e frumusel foc scaunelul ales.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
cecilia L spune:
adriana30, problema cu e-coli o are si Stefan, baietelul lui Sim, vezi ca a scris ieri mai multe despre problema asta.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Noi ne-am intors de la petrecerea de pici, a fost foarte frumos. Cristi s-a purtat exemplar, s-a jucat, a povestit( mama, tata ....) de i-a innebunit pe toti pe acolo si nu in ultimul rand a mers in picioruse( tinut de manuta). Pe zi ce trece paseste tot mai bine si ii place tot mai mult in picioare.....baietelul la care am fost avea premergator, nu ne-a placut deloc....cahhhhhhhh
Poze o sa punem luni cand o sa le primim, eu nu am facut.
Vad ca e liniste ....noapte buna.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Adriana, si Stefan are o infectie cu e-coli, dar e vorba de o infectie urinara. A facut tratament cu Augumentin si nu a scapat de ea, mai facem alte investigatii.
Abia s-a trezit Stefan, ma duc sa ii fac baie.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
prisi spune:
noia abia am ajuns acasa, am sarit si peste baie, Miru doarme de rupe de pe la 9 jumate, am fost la nasi si a fost f relaxant , Miru s-a simtit bine s-au jucat amandoi baietii cu ea si era asa fericita, ei ii plac mult copii, trage nicte chiuieli cand ii vede
Adriana multa sanatate piticului
va doresc o noapte buna
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
alexpa spune:
buna fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru? bebe-ul meu se numeste Alexandru, s-a nascut pe 26 septembrie 2007 la Iasi , ora 9:10, cezariana, 39 saptamani, Apgar 9, grutatea 4100 g, lungimea 55 cm.
Eu am o mare si foarte stresanta problema cu felul in care pipi bebe-ul meu care nu are jetul continuu ci se opreste, chiar si de 4 ori (adica face in 4 reprize cu pauza intre ele de 1-2 secunde), iar acum 2 saptamani i-a iesit si o creatinina modificata (eroare de laborator, cine stie, trebuie sa o repet peste 2 saptamani). Aceasi dilema o am si eu cu cistografia, cat e de indicata. Nefrologul la care am fost a spus ca ar fi posibil sa fie o obstructie in evacuarea urinii, dar e posibil sa fie si normal si ca mai bine aman cistografia. Acum mi-e teama daca cumva e o obstructie si cu timpul apar modificari renale..
Andries, am citit ce i-ai recomandat lui sim_stoian, ai putea sa-mi dai si mie un raspuns?
ma scuzati ca trec direct la cerut sfaturi, dar promit sa va ajut si eu cat voi putea.
Roxali spune:
Acum am vazut ca nelipsesc o gramada de date ,de ex apgar 10,sapt 39,cm 47 si santem si iepurila de multisor...adica d o luna cu 2 dintisori...cine completeaza si la noi??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze