Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
mandarinutza spune:
Prisi, merci frumos.Am mai incercat acum o saptamana sa ii dau pasate cu furculita, le-a mestecat dar isi facea greata, asa ca tot i-am blenduit dar vad ca in ultima vreme, si-a imbunatatit masticatia cu biscuitii.
Adriana, bine ai venit!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Eu abia acum reusesc sa intru, baiatul meu a adormit, sper macar 30 min sa pot papa. Noi suntem singuri tati a plecat dimineata si vine maine, deh treaba........asa ca noi ne facem de cap....
Mandarinuta, multumim.
Prisi ma bucur ca v-ati facut un asa program, sa o tina tot asa.....si Cristi a inceput sa mai lege cateva ore de somn noaptea, drept pt care s-a intors la somn in patutul lui....sper usor usor sa se reobisnuiasca acolo, momentan doarme in patut pana la 12.30-1(noaptea) de pe la 10 cand dovedeste tatzica a 2-a.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Am mai pus cateva poze noi....daca vreti sa ne priviti...la semnatura
poze
isabeluta spune:
Am intrat repede-repejor sa urez si eu un cald si insorit
Tuturor sarbatoritilor fie ei bebici, mamici sau tatici!!!
PS Suntem singurei acasa si tare nazdravani...asa ca trebuie sa las cititu` din urma pe altadata.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Happiness_4_us spune:
Slutare si de la noi.
Noi tot cu mucisorii tarash, speram sa treaca pana pe 19 cand mergem la vaccin. Apropo, am citit atatea despre pro si anti vaccinare, incat sunt intr-o mare ceata. Am ajuns sa nu mai stiu, ce e mai bine pentru fluturash. Sper sa fac alegerea buna cu vaccinarea si sa nu-i dauneze deloc.
Noi am fi vrut sa ne ducem sa cumparam scaunel de masa, dar cum am iesit ieri la gym si ne-a intors raceala pe amandoi, am amanat si stam in casa. Poate in congingem pe tati sa se duca sa il cumpere, ptr ca stim exact ce si cum vrem.
Apropo, Sabinule, am renuntat la Tripp Trapp ptr ca nu are si masuta in fata, iar asta ptr fluturas e importanta, si am optat pentru www.bloombaby.com/collection/main.php?sID=19" target="_blank">scaunelul asta. Este super, l-am vazut la fata locului si este de la 3 luni pana la 36kg. Acum numai sa reziste atat. Ca si pret e cu aproape 140 de euro mai scump decat Tripp Trappul, dar mi s-a parut mai eficient.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
Sabina spune:
super fain scaunul! nici noi n-am luat tripp trapp, ci unu ieftin de la miniblu.
Dar de ce e esentiala masuta? ideea la stokke e f misto, adica sa tii copilul cu tine la masa, sa se integreze in familie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
La noi, avand in vedere ca e foarte mofturos s nu papa, ma gandesc ca-i mai pun jucarele si isi mai face de lucru.
Acum sta in scaunelul lui Bumbo si tare se mai distreaza si loveste, zdrangane si ce mai face el, cu jucarelele. Numai de papat nu papa.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
Sabina spune:
Nana, da poate din contra, daca va vede pe voi ca mancati se prinde si el care-i treaba. Am auzit de unii la care a functionat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
cecilia L spune:
Ce liniste pe aici!!!!! la ce vreme este afara nu ma mira, v-ati pus la nani cu bebicii....si noi am dormit o ora..........ca mai mult nu se poate.
Acum se uita in oglinda si se cearta sau vb cu bebe, ce vesel este, rade in hohote....alterneaza reprizele de cearta cu cele de ras....e asa haios.
Legat de scaunul de masa, este utila masuta, se joaca si dupa papa sau inainte pana pregatesti. Noi scoatem masuta si il punem cu noi la masa si e tare fericit.
Nana e superb scaunul ales.
poze
adriana30 spune:
datele mele sunt:
ziua mea de nastere: 12.03.2007
si pt. Gabriel
28 septembrie- Gabriel , 40 sapt, ora 00:30, 4.050 gr, 56 cm, Apgar 9, naturala -Adriana30.
va rog sa ma treceti si pe mine in lista.
noi am fost in vizita la bunici si ne-am simtit f bine, apoi in masina la intoarcere am adormit si mai dormim si acum.
la noi problema este ca a facut diaree si in urma unei coproculturi ne-a iesit e. coli. am facut tratament cu biseptol, pt ca iesise sensibil la antibiograma , dar dupa ce am repetat analiza ne-a aparut iar. de data asta, am luat augmentin es. ieri am terminat cele 7 zile.
mai asteptam cateva zile si repetam coprocultura. sper sa scapam, desi am citit ca e. coli este o bacterie destul de rezistenta.
s-a mai confruntat cineva cu asta? cu e . coli in kk?