Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

ma scuzati.
ziua mea de nastere: 12.03.1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut toate fetele mai vechi si mai noi aparute!
Am o gramada de recuperat, dar important ca santem bine cu toti si la noi este si o vreme misto asa ca aprofitam.

Nana e frumusel foc scaunelul ales.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

adriana30, problema cu e-coli o are si Stefan, baietelul lui Sim, vezi ca a scris ieri mai multe despre problema asta.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi ne-am intors de la petrecerea de pici, a fost foarte frumos. Cristi s-a purtat exemplar, s-a jucat, a povestit( mama, tata ....) de i-a innebunit pe toti pe acolo si nu in ultimul rand a mers in picioruse( tinut de manuta). Pe zi ce trece paseste tot mai bine si ii place tot mai mult in picioare.....baietelul la care am fost avea premergator, nu ne-a placut deloc....cahhhhhhhh
Poze o sa punem luni cand o sa le primim, eu nu am facut.

Vad ca e liniste ....noapte buna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Adriana, te-am trecut in listuta. Ce lungan de flacau ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Adriana, si Stefan are o infectie cu e-coli, dar e vorba de o infectie urinara. A facut tratament cu Augumentin si nu a scapat de ea, mai facem alte investigatii.

Abia s-a trezit Stefan, ma duc sa ii fac baie.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sim ne-am dat peste degete?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noia abia am ajuns acasa, am sarit si peste baie, Miru doarme de rupe de pe la 9 jumate, am fost la nasi si a fost f relaxant , Miru s-a simtit bine s-au jucat amandoi baietii cu ea si era asa fericita, ei ii plac mult copii, trage nicte chiuieli cand ii vede

Adriana multa sanatate piticului

va doresc o noapte buna
pupici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

buna fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru? bebe-ul meu se numeste Alexandru, s-a nascut pe 26 septembrie 2007 la Iasi , ora 9:10, cezariana, 39 saptamani, Apgar 9, grutatea 4100 g, lungimea 55 cm.
Eu am o mare si foarte stresanta problema cu felul in care pipi bebe-ul meu care nu are jetul continuu ci se opreste, chiar si de 4 ori (adica face in 4 reprize cu pauza intre ele de 1-2 secunde), iar acum 2 saptamani i-a iesit si o creatinina modificata (eroare de laborator, cine stie, trebuie sa o repet peste 2 saptamani). Aceasi dilema o am si eu cu cistografia, cat e de indicata. Nefrologul la care am fost a spus ca ar fi posibil sa fie o obstructie in evacuarea urinii, dar e posibil sa fie si normal si ca mai bine aman cistografia. Acum mi-e teama daca cumva e o obstructie si cu timpul apar modificari renale..
Andries, am citit ce i-ai recomandat lui sim_stoian, ai putea sa-mi dai si mie un raspuns?
ma scuzati ca trec direct la cerut sfaturi, dar promit sa va ajut si eu cat voi putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Acum am vazut ca nelipsesc o gramada de date ,de ex apgar 10,sapt 39,cm 47 si santem si iepurila de multisor...adica d o luna cu 2 dintisori...cine completeaza si la noi??

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput