Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Sabina dar am si eu o intrebare,fica mea de la varsta de 3 luni jumate scade in greutate(400-500 g)intr-o saptamana si pune 700g in 2 sapt.o tinem tot asa si doctorul spune ca e perfect sanatoasa si cu "sanatatea" asta am fost internate de 2 ori iar a 3 a internare o sa o facem pe 21 mai.Ma ingrijorez pt ea dar nu o pot ajuta nicicum.
Daca stiti ceva din experientele voastre imi ziceti si mie.Va rog

quote:
Originally posted by Sabina

Lavinia, vezicule din alea a avut si Gheorghe la raceala lui de la 6 luni, erau de la viroza si dr Culcer nu ne-a dat nicio analiza, ci doar albastry de metil.
cat despre greutate, sofia la 8 luni jumate avea 7.2, deci sunteti f bine;))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai cantaritu e relevant odata pe luna....cata vreme a crescut constant e de bine, nu conteaza variatiile astea.
Adriana, bine-ai venit!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello dragele mele.Noi profitam de vremea superba de aici si parcurile minunate asa ca toate ziulica suntem afara.Tati a plecat cateva zile in tara asa ca suntem singurei iar.Ai am fost la o biserica aici unde se aduna mamicile si copilasii se joaca sunt pe diferita varste au o gramada de jucarii am cantat.A fost tare frumos.Vladut e cam speriat asa de lume pt ca a stat numai cu mine in tara dar acum vad ca devine prietenos.A fost asa de fericit astazi am sa va pun poze sa vedeti si voi.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Adriana bine ai venit.

Abia acum am reusit sa intru, norocul meu ca nu ati fost prea harnice la scris.

Eu raportez vesti bune, azi am fost la cumparaturi fara Cristi, va dati seama 2 ore fara baiat, asteptam sa sune telefonul si nimic, tati s-a descurcat de minune. Au plecat la gigici,asa ca am profitat sa merg sa cumpar un cadou pt un baietel care face 1 an....maine mergem la petrecere de pici.....hihi....abia astept sa vad cum se comporta Cristi intre copilasi( Cristi, Calin sarbatoritul, Radu de 9 luni jumatate , Oana de trei ani si inca o fetita de 6 ani).

Bettysanatate multa.Dac gasesti bona de noapte sa-mi spui si mie....hihi. Sper sa gasesti bona asa cum iti doresti.

Nana

Noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun ca Vladut a inceput sa stea in fundulet singurel in sfarsit.Va pup,cred ca toate dormiti deja.

teo

Mergi la inceput

Si Vladut a adormit cam devreme in seara asta cred ca o sa am o noapte la fel ca a ta,Cecilia.Sau papanasul tau iti face o surpriza si face nani pana dimineata.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

nu am mai pus demult poze noi cu david

iata:

http://picasaweb.google.com/vital.security7/DAVID

va pup, we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata si de la noi!

Sim, mult succes cu analizele lui Stefan!

Cecilia, petrecre frumoasa!

Andreeaiosif, e tare frumos David, m-a fermecat cu ochisorii lui albastri!Sa stii ca si Antonia face figuri la mancare de cateva zile - la fructe si legume, caci iaurtul il mananca orice ar fi. Daca vad ca nu mananca, ii pun pe masuta ei o bucata de cartof fiert, un rondel de dovlecel morcov fiert sau ce mai am din legumele de la pranz, putina carnita, si ea le ia si le duce in gurita si le mesteca/molfaie singurica. Cred ca o sa incerc sa i le pisez cu furculita de acum incolo. Si mai schimb meniurile, ieri i-am facut ciulama de pui+legume, azi vreau sa ii fac mamliguta din malai negrisat + branzica +iaurt. De ieri manca foarte bine si biscuiti, pana acum nu stia sa mestece, dar s-a specializat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si cate o pentru toata lumea

ieri nu am mai reusit sa intru, am ajuns acasa m-am jucat un pic cu Miru apoi am trimis-o in parc cu tati iar eu am bagat un PAG, asa ca azi suntem cu totii liberi, eu o sa merg la o mani si o pedi, iar dupa amiaza vin nasii pe la noi, se prevede o zi faina, ceea ce va doresc si voua

Adriana bine ai venit

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

fata mea ieri a mancat de a spart, nu-mi venea sa cred, a papat tzitzi pe la 6 jumate , pe la 11 un bol plin cu branzica, ou si fructe, pe la 3 un borcan de 200 de legume pe la 5 un iaurtel +tzitzi , iar pe seara un bol de cereale si s-a culcat singurape la 9 jumate , nu a mai vrut tzitzi, s-a trezit o data la 4 jumate si a dormit pana la 7 jumate , nu stiu ce a avut, dar daca si-ar face asa un program as fi cea mai fericita , nu am mai dormit asa bine de mult tare

Mandarinuza eu i-am pasat cu furculita legumele, iar carnita am tocat-o cu un cutit cat am putut de marunt si a papat tot si am inceput sa ii pun cate putina sa sare si parca mananca mai bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput