Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Pfiii, m-a prins o ploaie cand am iesit de la Real, m-a udat pana la piele. Asa imi trebuie daca ma dusesem sa devalizez hypermarketul.
Cred ca a fost un semn ca ai iesit prea repede din magazin..
![](icon_smile_big.gif)
Sanatate lui Stefan
![](pupic.gif)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
greyeras spune:
Am terminat treaba si vreau sa ies si eu cu gaza pe afara ca e tare plangacioasa daca nu o scot si se pare ca a iesit soarele un pic.
Sim imi pare rau pt ca Stfean are probleme.
Rodica am vazut poze cu piticot hazliu. Ce bine ca accepta olita. Am pus-o si eu iar azi si a inceput sa urle, nu o suporta, cred ca face greva ca nu a facut kk deloc azi.
Nana esti o mamica tare puternica, iar felul in care te comporti cu Andrei nu mi se pare exagerat, este felul tau de a arata ca il iubesti, iar el cred ca are nevoie de aceste dovezi.
Eu am o mare plangacioasa care nu vrea sa mai stea singura deloc, vrea numai in brate, in patut nu vrea deloc, nici macar noaptea, cand adoarme si o pun jos deschide ochii sa vada unde este, daca e la ea in patut urla.
Azi a papat pentru prima oara ficatel de pui si a papat tot in combinatie cu pireut. Eu l-am facut la cuptor cu putin ulei de masline si putina apa, a iesit foarte bun, ca restul la papat tati, a zis ca-i place si lui asa.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Ma duc afara ca ma doare capul. Mai nou a aflat ca poate sa tipe, asa ca nu va zic ce concerte avem.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Va multumesc din suflet pentru incurajari.
Am adormit un fluturash marait, poate or iesi dintisorii aia sau macar unul, ca tare il mai necajesc, si acum ma bag la smotru.
Va pupam si va dorim un weekend placut.
O sa mai intram.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
adriana30 spune:
buna,
le salut pe toate mamicile de dulceturi si papanasi. va rog sa ma acceptati si pe mine in clubul vostru. imi pare rau ca nu v-am descoperit mai demult, mai ales cand am avut o perioada mai grea. sunt fericita mamica a unui bebelus nascut pe 28 sept. 2007.
as vrea sa va intreb cate mese de lapte pe zi si cate mese de mancare solida au bebelusii vostri la varsta de 7 luni . noi avem dermatita atopica si nu putem introduce deocamdata nici banana, nici citrice, nici galbenusul de ou . asa ca avem 3 mese de lapte, gustarea de dimineata ( mar sau para cu branzica dulce) si piureul de legume cu carnita de la pranz.
va multumesc
adriana si gabriel ( 28.09.2007)
betty78 spune:
,
Lipsesc motivat: suntem inca raciti si in plus alerg de bezmetica dupa bona...maine mai am o vizionare...dar cred ca am gasit una super buna....
am citit oarecum pe sarite...dar m-a amuzat ceva copios: cum adica 9 kg la 4 luni....pai eu aveam 16 la 6 ani.....mama cata butoiul de copil....pai Mario avea 7800 gr la 4 luni si toata lumea spunea ca este f mare....
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Buna seara!
Raportez prima tentativa de cazut din pat a Mirunei;am lasat-o doar un minut,era in patul nostru..cand m-am intors era deja la margine,a mai facut o miscare si am prins-o chiar cand cadea.Ce emotii am avut,mi-a picat inima in chiloti,am crezut ca nu ajung la timp ca sa o prind...
Am fost pe afara,dar n-am stat decat o ora ca batea vantul cam tare...acum sta cu tati,care o dragaleste..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
papanasilor Robert Stefan de mami Alehiam si Robert de mami Crishtina!
Adriana bine ai venit!Miruna mea are acum 7 luni si o saptamana si papa 2 mese de laptic si 3 mese de papa solida..
adriana30 spune:
danuta, iti multumesc. ai putea sa-mi spui cum sa ma inscriu in lista cu data nasterii?
sim_stoian spune:
Adriana, bine ai venit. Scrie-ne datele complete si una dintre noi te va trece pe listuta.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list