Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
Ma duc si eu sa mananc dejunul ( are grija printesa mea de silueta mamicii ei )
Revin cu burta plina
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Luy, exact asta vroiam si eu sa-i spun Nanei.
Stai linistita, ca in curand va progresa si ii vei putea da ceva de ros , mancare mai normala...nu ramane el nemancat.
Eu cred ca e o reactie fireasca a organismului.
De fapt, care e stressul? care e subtrastul ingrijorarii? poate Doamne fereste sa pateasca ceva daca mananca doar lapte si in rest cantitati f mici de mancare?
eu cred ca ar trebui sa-i dai ce mancati si voi, dar pasat. Ce parere ai?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Yaia spune:
Maria, multumim de urare!
Luy, tie cum pot sa-ti multumesc? Delfinashul dansator iti 'zboara' multi si, daca te lasa inima, poti sa-i dai unul si lui Gene-Lungi!
Eu ma lupt cu modificarile la teza, dar am zis sa fac o pauza si sa bag un ochi la voi...Gata pauza!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bikmaria spune:
eu i-am dat TEODOREI din mancarea preparata pt noi - supa cu galuste si mancarica de cartofi cu piept de pui ,dar i-am oprit separat inainte de a pune sare .A fost super incantata .
cecilia L spune:
Noapte buna, Maria si
Vad ca nu se munceste nici la schimbul 3...hihi, gata pregatesc catalogul.
noapte buna
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Sabina spune:
eu muncesc din greu. Sofia nu a reusit sa adoarma si vrea kk
deci umreaza inca o baie pe seara asta...pfiuuuuu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danuta36 spune:
Hello!
Intrai si eu un pic la schimbul 3...
papanasilor care au implinit astazi 7 luni: Tudor Cristian de mami Yaia si Michael de mami Piciulika!
Myral bine ca n-ati patit nimic..
Nana eu zic sa nu disperi,ca o sa pape Andrei pana la urma si mancare solida...parca Bee zicea ca fata ei a crescut doar cu lapte pana pe la un an..
Vroiam sa mai spun ca Miru a mea a invatat sa-si muste buzele,nu stiam de ce e asa de rosie la cea de jos...se face tot mai smecheruta
danuta36 spune:
Luy sa ai pofta! Vad ca tu tot seara tarziu mananci si pentru aia nu te ingrasi,cum faci mai mami?si pe frumusica ta cu gene lungi.
Betty voi ce mai faceti,e mai bine Mario?
Plec sa caut un filmulet.. si va pup de noapte buna!
Yaia spune:
Danuta, multumim!
Maria, bravo ca ai trecut-o pe papa pt. adulti pe Teodora!
Va las, noapte buna!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze