Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Danuta. eu numai seara ajung sa mananc. Iar in seara asta am bagat bautura la greu, a facut cinste Yaia , ai vazut ce oferta bogata a etalat...
Mor de somn, ma bag si eu la nani.
Vise placute sa aveti ! Iar pentru martirele care mai au de lucru la ora asta ( de exemplu pt teze ... ) sa aveti mult spor !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumim mult pentru gandurile bune si incurajarile frumoase.
Mai Sabinescu', vb Carpatinei , eu nu am nici o treaba daca papa doar laptic, bine ca papa. Intrebarea era daca are ceva ca papa doar laptic, ca mamicile de la subiectul mentionat mai devreme scriau ca devin mofturosi, cu metabolism incetinit, probleme digestive, etc. De-asta intrebam si eu aici. Offf. Ca altfel nu am treaba. Important este sa pape si sa ia in greutate. Luna trecuta a luat 270gr. Nu e ca la carte 500gr, dar sunt si exceptii de la regula, iar noi suntem una dintre ele.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, draguta mea, asa eram si eu la Sofia, Ma innebneau in cazul ei mamicile din parc...fata era mai mica decat media si-mi ziceau ca din cauza alaptatului
cu tot respectul si fara sa vreau sa jignesc pe nimeni, mai ales ca ma includ si pe mine...nu suntem decat niste "fumei" care-si dau cu pararea.
Ce stiu mamicile alea? numai doctorul poate sti ce se intampla.
Eu una, desi ma informez de unde pot si mai dau si sfaturi, ascult totusi de doctorita copiiilor mei.
Sigur ca in unele cazuri actionez mai degraba dupa instinct, dar la chestii serioase ascult de dr. Cuim stiu ca am dr bun? si asta e greu. Totusi, cand vad ca parerile dr coincid cu toate noutatile de pe situri ale OMS ma relaxez:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, Vlad n-a luat mai mult de 250 gr in luna a 8-a. Si zau daca-mi fac vreo grija. Sanatos sa fie. Si e. Iar cu laptele, vorba Sabinei, ce stiu respectivele? E vreuna pediatru? Cu Miruna am avut mari problme cu alergiile. De pe la 7 luni pana pe la 9 luni n-a mancat aproape nimic in afara e lapte. Oricum era mofturoasa si nu manca, dar si cat manca a trebuit sa-i scot o perioada sa vedem ce se intampla. Si uite ca n-are copila nici o problema din cauza asta. E ditamai zdrahoana, sanatoasa si frumoasa.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sa traiesti, Sabina!
SI eu tot dupa instinct ma ghidez, dovada cea mai buna a fost momentul critic cand am actionat cum trebe si am ajuns urgent la spital. Altfel daca intarziam se intampla o nenorocire. Ma refer a doua zi dupa nastere cand a inceput calvarul nostru.
Eu, dupa umila mea parere de nestiutoare, ma gandesc ca, atata vreme cat el e activ, vesel, fericit si papa laptic cu placere, e ok, dar asta nu ma impiedica sa incerc marea cu degetul. Asa ca, perseverez si-i ofer in continuare mancare. O sa mai continui cateva zile cu mar copt cu biscuite, ca nu vreau sa-l bulversez azi cu ceva si maine cu altceva, ca in felul asta nu va manca in veci. Bonnnn.
Pe urma trec la operatiunea cu un pic de sare, caci cumnata mea spunea ca fiica ei nu a papat nimic pana nu a pus putina sare, desi nu era voie. Poate se trage din neam nemancatul asta, cine stie.
Vom vedea.
Pupici si somn usor!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Maaaaaaai, dar voi de unde stiti ca am primit acordul sa pun si eu o pozica doua? Dar nu am zis nimic ca pana ma descurc eu cine stie cat mai dureaza.Eu inca nu i-am dat ou ca am fost si cu dermatita, desi acum nu mai are decat vreo 3 puncte mai tari si pielea putin uscata la picioruse ( dar ma bucur ca nu mai e rosu si aspru si nu i-am mai dat cu nimic). Dar cred ca zilele astea incep si cu ousor.Mda am vazut ca e in grafic si micuta mea mai la coada dar mi se par totusi niste limite cam mari. Aia mare a fost medie in toate a stat in fundulet la 6 luni a mers singurica la 12, dar nu mai mi-aduc aminte cand s-a ridicat in picioruse si nici cand i-au aparut dintisorii ca sa fac comparatie ca Elisa nu are nici unul pana acum.Of, s-a trezit, eu pana pe la 1 nici nu ma culc de obicei ca se trezeste fff des si mai aiurea ma simt daca adorm.A si cu masina in oras s-a intamplat nu in afara, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost daca aveam viteza mai mare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Sabina
[
mai, nu stiu ce sa zic, eu alaptez in mers pt ca sotul meu nici gand sa opreasca pt alaptat. In fond nici n-ai unde opri pe sosea in cele mai multe dintre cazuri.dar e adevarat ca il rog sa mearga cu 50 la ora.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

hi hi...m-ai spart, Touran cu 5o km/h pe DN1 Bucuresti-Busteni...mooorrr....iti dai seama cati va zic cel putin ca sunteti dusi cu capu' ? sa nu mai spun de altele mai colorate...sau puneti avaria?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Uite asa am ajuns si eu la ora 1 noaptea sa scriu pe forum. Plozii sunt la Busteni si eu imi fac de cap, booonnnn...

curatenia in dulap mi-a luat mult pentru ca am probat toate hainele, sa ma pot decide ce dau, ce arunc, ce pastrez, am pastrat cca jumate din ele. Bani de shopping pana la jumatatea lui iunie nu am, asa ca...o sa le port tot pe alea, ata ete.

la 9:30 se inchide ghiseul de primiri probe kk copil la cantacuzino, deci...

o noate buna va doresc!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

NANA si la noi se cam trage din neam nemancatul asta A mea mananca mai bine si de cand o las sa se joace cu mancarea, adica isi baga manutele in ea si apoi o intinde peste tot, are deja talent la pictura.Si cum am zis si ea prefera sarat.ANDRIES pai Sabina a zis ca il roaga sa mearga cu 50 la ora nu ca si ar merge asaMa bag si eu la culcare pt putin timp oricum, sper totusi ca nu o sa se trezeasca asa cat timp o sa alaptez.Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
pupici micilor mancaciosi sau mai mofturosi!
eu imi fac bagajele si plec la munte....intr-o binemeritata vacanta .
asa ca va tzuc dulce pe toate/toti si ne auzim saptamana viitoare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput