Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57
Raspunsuri - Pagina 5
magdita spune:
Neata fete dragi,
Gina
, bine ai revenit printre noi, ai mare incredere in reusita pentru ca dupa tratamentul cu diphe sunt sanse ff mari sa ramai imediat. Mergi la monitorizari, iar daca Tutu iti recomanda inseminari, fa-le ! Bafta multa, iti tinem pumnii sa vii cu II in curand !
Crisarh
, laparo este o procedura nu numai de investigatie, ci si de tratament. Iti poate scoate eventualele chisturi de pe ovare, eventualele fibroame de pe uter, iti verifica functionalitatea trompelor, iar daca sunt probleme cu trompele incearca si sa le repare, poate face reconstructia lor. Depinde ce gaseste. Intra pe site-ul dr.T, infertilitate.ro, si acolo gasesti multe informatii despre laparo. Legat de faptul ca totul pare in regula, dar nu ramai, sa stii ca sunt si cazuri de infertilitate inexplicabila. Totul absolut in regula la ambii parteneri si minunea nu se intampla. Poate fi si un blocaj psihic, legat de obsesia pe care multe femei o fac din obtinerea unei sarcini. Sunt multi factori implicati. In fine, sper din suflet sa reusesti in curand sa ne anunti fericita II.
Laura
, ma bucur ca te-au mai scos fetele din barlog. Iti tin pumnii sa reusesti sa iti iei puiutzii acasa in cel mai scurt timp si sa stea cu mamica lor toata viata !
Rocsy
, vrei sa castigi concursul lunii iunie, hmm? Bafta multa !
Feli
, asteptam vesti bune de la tine azi !
Pup toate fetele si sa auzim numai de bine !!!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
magdita ce zici intri in concurs? cine mai vrea sa participe?
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mada23 spune:
'Neatza tutuiubite,
Rocsy...spor la
, am pregatit si medalia
, Bunul Dumnezeu sa te ajute 
Lauravoinicu...tin pumnii sa vina puiutzii acasa si sa ramana acolo, sigur anul acesta se va intampla, o meritati din plin toata gasca din "garda veche" 
Giana Monica...suntem cunostinte mai vechi
mergi fugutza la tutu, sunt sansele mult mai mari acum dupa tratament, eu nu am putut ajunge imediat dupa tratament si acum ma chinui 
Mii de pupici pentru toate fetele.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

magdita spune:
quote:
Originally posted by rocsy2007
magdita ce zici intri in concurs? cine mai vrea sa participe?
Rocsy
, ma bag, cum sa nu? Eu ma bag luna de luna, insa nu am primit nici un premiu
, inca.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
lalitica2000 spune:
vin si eu......nu ma las pina nu voi obtine obtine o coronita. Eu zic ca este loc pentru toata lumea si toate vom avea bb in cele din urma.
lauravornicu, nu mai am deocamdata nici o veste.cand am ceva va anunt
rocsy2007 spune:
magdita lasa ca vom castiga noi pana la urma.

Bluel spune:
Felicitari proaspetei gravidute
, sa aiba o sarcina usoara si o nastere la fel si un bb sanatos si cuminte! Si tuturor tutunareselor aspirante multa sanatate si sa fie cat mai curand 
Fetelor, chiar daca am disparut oarecum de aici (cine a mai tras cu ochiul la fibromatoase m-a mai vazut pe acolo), si chiar daca am renuntat dupa ce am ramas insarcinata la Tutu, eu tot tutunareasa ma consider si va citesc in continuare. Ca sa nu existe dubii, va spun sincer ca am renuntat acum la Tutu, NU pt. ca nu as fi avut incredere in el sau ca nu e un dr. foarte bun, ci pt. ca eu 1. vroiam neaparat cezariana (desi el m-a vazut la 2 luni si el singur mi-a spus '' Tie iti dau voie sa faci cezariana
/ din cauza fibroamelor multiple) si 2. am avut ocazia sa vad cam cum sta treaba la Elias, personalul de acolo il cam saboteaza
, si eu am vrut sa fiu ingrijita bine indiferent a cui pacienta sint, dar nu se poate in Romania! Anyway, Tutu a fost singurul care mi-a dat voie si m-a incurajat sa incerc sa fac un copil in conditiile date si pt. asta ii voi fi recunoscatoare toata viata. Acum avem 24 saptamani, e baietel, da din maini si picioare, are cam 700 gr, un nasuc in vant
si dotat corespunzator
, abia astept sa il tin brate! Stiam si de Ralu_t si de Boo ca sunt insarcinate tot cu baieti, dar v-am vazut pe toate in pozele de la intalneala si asta m-a impulsionat sa va si scriu acum.
Ioana, Zenobia abia astept sa va vad si pe voi
! Zeno, dupa ce scap de burta, trebuie sa imi iau neaprat picioarele la spinare prin vreo tara exotica, ca nu mai pot, asta e singurul neajuns acum!
Va pup din inimma pe toate si va doresc numai bine! 
Bluel
cu
probabil Radu
georgia_c spune:
m'neata fetili
ce mai fac concurentele ... vad ca s-a incins de concurs .. hai sa castige cat mai muta lume ...
am tecut sa va povestesc , despre sotia unui fost coleg de facultate care la 39 de anisori( este mai mare ca el cu 6 ani) , a nascut un al doilea baietel , sanatos voios voinic ,... so, se poate , totul e sa-l imbunam cumva pe Seful , ca de la El vin toate ...hai , va doresc spor la
, ca tot vine we si se anunta urat afara ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Bluel
, ma bucur mult ca ne-ai mai scris, eu te-am mai citit pe la subiectul mentionat de tine, pentru ca vroiam sa ma asigur ca esti ok. Felicitari pentru baietelul tau, sa ai o sarcina usoara in continuare si o intalnire cu micutzul tau minunata !

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
GINA-MONICA spune:
anaconda -ti_am citit PM dar nu am reusit sa iti raspund tot prin PMramona mia zis sa fiu la cabinet la 16.30 fix asa ca nu stiu daca se intra la programare desi nu prea cred
mai multe va spun diseara cind ma intorc sper cu vesti bune![]()