Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by magdita

Neata fetele mele,

Ce poze frumoase...Pana acum le-am savurat ! Sunteti radioase, iar copilasii superbi!
Alexutza, Kitty, Marinar, aveti niste fetitze superbe ! M-am indragostit de ele
Amely, m-am bucurat ff mult sa te revad, iar David seamana mult cu mamica lui
Ioana, esti la fel de frumoasa ca intotdeauna, la fel si finutza ta radioasa
Teo si Sim, ce mari au crescut baietzii vostri !!!
Felicia, tu ai aparut cel mai putin in poze, dar esti la fel de frumoasa, neschimbata !

Ma bucur mult ca v-am revazut, toate tutunicile vechi.
Pupici speciali pentru Boo si Ralu_t, de fapt pentru toate mamicile, piticii, gravidutzele si viitoarele gravidutze !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Magdita multumesc mult pentru aprecieri, pup toate tutunaresele, a fost o intalnire fff frumoasa ca toate de altfel, demult nu ne-am mai reunit atatea fete si de abia astept sa mai sarbatorim o graviduta.
Laurici profit de ocazie ca am mai scris si eu pe aici sa-ti mai urez inca o data sarcina usoara si sa te puuup si sa dea DD sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire si cu caruciorul tau roz sau albastru

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lalitica2000

rocsy, orice reusita ne da un pic de speranta ca intr-o zi vom ajunge si noi sa ne tinem puii in brate. bafta tatalui tau la opratie si insanatosire grabnica

felix, sper sa vii de la cabinet cu vesti bune.

merci lali . cu ajutorul lui dumnezeu trecem noi peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ramo, inseamna ca nu ne-am intalnit, a fost alta fata. Las ca avem timp! La Tutu de duci asa cum ti-a spus Magdita. Poti sa mergi la orice ora intre 7:30 si 3. Eu am vb cu el la telefon imediat dupa laparo si mi-a spus ziua cand sa ma duc la fire si ora, ca nu conteaza... Eu am ajuns pe la 10 dimineata, l-am cautat la et 2 si apoi l-am sunat ca nu era acolo... Mi-a zis sa vin jos, acolo unde face si monitorizari! Am stat de vorba cu el, a fost dragut cu mine si a avut mai mult timp decat de obicei!

Succes!

Si eu sper ca vestile de maine sa fie bune, multumesc de urari!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GINA-MONICA spune:

buna fetelor nu am mai scris de mult caci nu prea aveam ce, in noiembrie am facut laparo ptr endometrioza si apoi diphereline deabia acum mia venit cm ,si repede am sunat-o pe ramona sa ma programeze ptr monitorizare. si ea mia zis sa vin vineri la 4.30 da sa nu intirzii???? Sa schimbat ceva in 6 luni de mia spus sa fiu punctuala se intra dupa programare???????????????? Orcum am mari emotii deabia astept sa ma apuc din nou de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna fetelor!Nici eu nu am mai scris, nu am avut nimic nou, asa ca doar v-am citit, am numai doua monitorizari cu rezultate negative. Uratii astia de rusi (CM-ul) vin in fiecare luna. Dr T mi-a zis ca mai incercam o monitorizare si apoi imi face laparo si ca dupa sigur am sa raman insarcinata. Doamne ajuta!! Offf, nu mai inteleg nimic, desi am prestat in momentele potrivite, am avut ovulatie cu dimensiuni normale, nu vrea sa se prinda, oare de ce? Am mai citit cate ceva despre laparo, am inteles ca poate vedea care este problema, dar o poate si remedia? Cele care ati facut, puteti sa imi explicati si mie ce este laparoscopia pe care o face dr T? Felix, cu tine m-am intalnit dupa ce ai facut laparo, spune-mi si mie ce se rezolva prin ea, ca tare necajita sunt in momentul asta (rusi nenorociti )Felicitari noilor mamicute si la cat mai multe viitoare mamicute de pe acest forum.va pup si sper sa nu va fi intristataspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor ati reusit sa ma scoateti din barlog , eu am cam citit pe diagonala cam tot ce s-a scris in ultimul timp .....
Veteranele mele , m-ati facut sa plang , daca as fi stiut de intalnire sigur veneam ......
Laurici , FELICITARI din toata inima , sarcina usoara si abia astept sa te vad si pe tine cu caruciorul....... M-a impresionat mesajul tau , m-ai facut sa sper si sa cred ca intr-o zi toate vom reusi cumva........
Despre intalnire , am vazut pozele , de vis ..... nu imi vine sa cred ca acum aproape 2 ani , cand ne-am intalnit prima data nu era decat Marinar graviduta , iar acum aproape toate , am mai ramas doar eu , Feli si Ioana . A fost o placere pt mine sa va vad in poze cu pitici, nici nu va imaginati ce bucurie mi-ati facut . Va pup !
Ioana , Feli , ati baut ceai si pentru mine sper .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Hai ca de fapt am mai descoperit ceva ...MACHUS ,FELICITARI pentru bb , sarcina usoara . Habar nu am avut , eu asteptam un semn de la tine , si ce sa vad cand m-am uitat pe prima pagina .... Machus graviduta , asta da surpriza , BRAVO ! si uite asa am facut eu sapaturi in capitole mai vechi sa ma pun la curent cu noutatile .
Fetele da-ti inainte cu monitarizari , inseminari , cu perseverenta trebuie sa reusim intr-o buna zi , sa nu fiti dezamagite trebuie sa se intample si la noi ceva anul asta.
Felix , eu inca nu am luat puiuti acasa , astept sa deschida T. clinica aia odata , altfel nu se poate .... oricum zilele astea sper sa incep tratamentul , sa pregatesc culcusul la copilasi.
Lali , tu ai ceva vesti de la prietena ta , te rog spune-ne si noua daca ai ceva noutati despre clinica , mai dureaza.. ca eu astept de aproape 6 luni sa fac ET
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!Ce pot sa spun, decat ca sunt inca sub efectul emotiei data de intalnirea noastra, care m-a coplesit total! Atatia bebelusi, de la prietenele mele dragi: Amely, Marinar, Alexia28, Teo, Kitty_nic, Sim_stoian, atatea burtici: Ralu_t, Boo si fina mea draga Laura69silk, care radia de fericire, m-au coplesit, de nu mi-am revenit!
Felicia si Lauravoinicu data viitoare va fi una dintre noi trei sarbatorita, pentru ca multe am fost, putine am ramas, asa ca va tin pumnii in continuare si va rog sa nu va pierdeti speranta!!!
Lauravoinicu i-ti tin pumnii sa poti sa-ti iei puiutii acasa, cat mai repede si vezi ca tu esti urmatoarea pe lista gravidutelor, simt eu asta!
Si voi, fetele noi, puteti urma aceasta frumoasa traditie pe care noi am inceput-o acum 2 ani si care a avut roade multe! Va urez sa deveniti toate in curand gravidute si sa fiti la fel de unite, cum suntem noi, pentru ca aici se leaga prietenii adevarate, prietenii pe viata!!
Va pup si va urez la toate multa bafta!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

neatza dragi tutunici.
la mine este z 7 si deja am inceput sa simt ca incepe ovulatia. e a doua luna cand simt asa. se pare ca ovulez mai devreme. trebuie sa trec la treaba. vreau si eu sa castig premiul lunii iunie.

Mergi la inceput