Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57
Raspunsuri - Pagina 6
rocsy2007 spune:
felix sa stii ca ne gandim la tine. sa speram ca s-au spart naravasii.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Fetele mele dragute,
Intru sa va dau vesti buuuuneeeee! Am plecat de la Tutu sarind intr-un calcai! S-au spart foliculo-chisturile mele sau ce-or fi fost. Cand si-a bagat Tutu chestia de la echograf si am vazut inca unflaciunile alea acolo, pe ovarele mele, i-am zis dezamagita: offf nu s-au spart... El imi zice, stai linistita ca s-au spart, uite astea sunt hemoragiile care au ramas in urma ovulatiei. Daca ramai gravi, si se prind toti... Am facut ochii mari: cum toti? Cati au fost? Fetele, am ramas masca, pe langa cei doi balauri mari de 28 respecti 38 mm, pe 4 mai mi-a spus ca mi-a mai crescut inca unul care atunci avea 20 mm si, se pare ca mi-au mai crescut inca doi. A vazut in toatal 5... I-am zis razand ca ma desurc in burta cu 2, hai 3 dar cu 5 cred ca n-am nici o sansa... Zice, nu rade ca am un caz, s-au prins 3 dar unul s-a resorbit.... Amu, cati vor fi ii pastam pe toti numa sa fie, imi amintesc vorba sotului: Doamne, acum sper ca nu te apuci acum sa ne asculti toate rugaciunile... Asa ca fetele, daca se prinde ceva luna asta voi fi catigatoare cu 1, 2, 3 sau 5 coronite! Deci ma inscriu in concurs si eu care ziceam ca luna asta am ratat-o...
Fetele, m-am distrat copios cu faza cu ora fixa la cabinet! Oare toate 20 care se stransesera la ora 2 la usa la Tutu aveau programare atunci??? Neeeee, n-o sa vedeti!
Crisarh, sper ca te-a lamurit Magdita ca ea e mai veterana decat mine intr-ale laparoscopiei. Eu zic sa te linistesti, sa pleci intr-o vacanta si poate veniti 3 de acolo! Stresul nu face bine deloc la conceptie...
Lauravoinicu, din ce spuneau fetele, pe 15 mai ar trebui sa dea drumul la clinca, poti sa o suni pe Matei si sigur te va lamuri.
Bluel, felicitari pentru micut, sa creasca mare si voinic!
Magdita si Rocsy pup fetele dragi! Rocsy, ai zis tu ca se sparg si uite ca te-au ascultat nazdravanii!
Irinucabobe, ai reusit sa iti faca programare dragonul Ramona? Sper ca nu te-a repezit ca-i arat eu ei!
Pup inca odata fetili, veterane sau prospaturi, sper ca nu v-am plictisit cu epistola mea lunga ca o zi de post!
Felix
mada23 spune:
Feli...
ti-am zis sa nu-ti faci griji, bravo ma bucur mult pentru tine, Doamne ajuta
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

GINA-MONICA spune:
am ajus acasa dupa 2 h in trafic si alte 2h la cabinet (nu de alta da aveam programare la 16.30 ![]()
![]()
) a facut asistenta glume pe seama mea zicindumi sa nu intirzii oricum z5 endometru 5 Od 11,
sa vedem ce va urma luni dimineata dinou la spital
Zenobia spune:
am lipsit, am revenit... 
Am vazut pozele de la intalneala! Ce copiii frumosi aveti/avem (ca na, suntem si noi matusici!) 

O frumusete de copii, nu altceva!
Iar gravidutele sunt de-a dreptul radioase. 
Bluel, sa-ti traiasca Radu si va asteptam in tarile calde! 
Fetele aspirante, hai, sa vad cine castiga conscursul, desi, sa stiti ca pe podium este loc pentru toate. Asa ca, ingramaditi-va! 
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
, Album
, Barzoiul buclucas
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
pamy_ggg spune:
Felix ma bucur pt tine !! wow ce 'productie' frumoasa ai! Eu m-as bucura ca toti foliculii tai sa se transforme in
!!Iti dai seama?Ai fii premianta anului ,nu a lunii!!!
Mult succes iti doresc
Zenobia imi schimbi si mie diagnosticul de pe prima pagina ?[ca nu imi place cum arata ]
-in urma histeroscopiei dr T mi-a desfundat trompa dreapta.
Acum am 2 trompe bune.
pamy
rocsy2007 spune:
felix dupa cum vezi am avut dreptate. ti-ai facut griji degeaba. acum asteptam poate s-a prins ceva. luna viitoare merg si eu la tutu daca luna asta nu se prinde nimic. dar...poate merg sa imi vad samburelul.
va pup pe toate.
alinushca spune:
felix76 asta da productie! Sa speram ca se prind atatia cati poti duce

N-am mai intrat de o vreme deja. Maine am programare la 16.20. Care mai mere?
Iosup zicea acu vreo 3 saptamani ca suntem
. Sa-l credem? Ca la noi la odisee s-au transformat vreo 2-3 bebei de la 13-14 saptamani pana la 20 ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+

rocsy2007 spune:
neatza fetelor. sa aveti o saptamana minunata si sa auzim numai vesti bune.
cam putina vorbaraie in weekendul asta si iata subiectul nostru a ajuns pe pagina 2.
eu z11. sunt in proiect.![]()
felix76 spune:
`Neata fetele,
Multumesc pentru gandurile bune, sper ca peste cateva zile sa va dau o veste buna! Daca nu e buna, nu-i nimic, o luam de la capat din nou!
Rocsy, daca si luna asta ovulezi mai repede inseamna ca ai incepud deja prestatia... Tin pumnii, de data asta sa fie cu ochisori!
Magdita, pup fata blonda cu catel isterik!
Mada, ce faci luna asta, te inseminezi??? Tinem pumnii stransi!
Gina, chstia cu respectatul orei, din nou, m-a facut sa rad!
Pammy, ma bucur ca a reusit Tutu sa iti repare trompita! Chiar daca pe biletul de externare scrie ca ai trebuie repaus 15 zile, eu am prestat dupa 10 ca n-am mai avur rabdare. Daca esti in perioada fertila eu cred ca poti presta, asta in cazul in care nu ai dureri... Succes!
Georgia, ce frumos, al doilea bebe si asta la 39 de ani... Si eu am o colega de serv care a nascut la 40, parca a intinerit cand a venit bebita pe lume!!! Alta care a nascut la 37 si il mai vrea si pe al doilea...
Alinushca, baietelul fratelui meu s-a transformat in fetita mai tarziu deci totul e posibil... Pana la urma ce-o fi, sanatos sa fie!
Pup toate fetili, mentionate sau nu in mesaj!
Felix