Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy..de cate ori am incercat reteta asta dar din pacate nu fuctioneaza la noi, inca...... in curand vine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bravo

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

eu zic ca in curand va functiona.si atunci vom sarbatori minunile noastre. vom face un forum al celor care am reusit. dar trabuie sa ne gandim la o denumire.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Georgia maimutica inginera in ale fertilitatii, ha ha, eu in curand o sa imi dau doctoratul in jinecolojie teoretica!!! Atatea chestii teoretice, practica ne (ma) omoara! Desi stim atatea si incercam sa le potrivim, nu iese si basta! Eu cred ca creierii nostri e prea plini de informatii si a uitat cum se face copii! (dezacordurile e intentionate, eu stiu sa vorbeste romaneste)

Deci fetili mele scumpili, teoria si creierii informati e dijaba! Puneti mana, sau, ma rog, nu mana, si faceti chestia aia care i-a trantit pe Adam si Eva din rai. Io ma duc acasa si sar pe sot, o sa zica ca-s nebuna ca io nu prea cer de felu meu dar m-ati provocat cu filosofiile teoreticesti! a, si m-a mai provocat bebita scumpica a lui frate-meu! Da stau amu la serv si filosofesc in continuare: daca s-o fi lipit ceva ceva, oare cu hata hata nu o sa ii (LE, ca am fost productiva nu gluma), fac rau???!!!

Pup fetili si sa auzim maine de bine.

A, sa nu uit, bine ai revenit mmc. Tu ce mai facusi saptamanile astea? Prestat au ba? Scot ceva majorete si pentru tine?

Pupa, pupa, pupa

Felix doctor in jinecolojie teoretica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaraluca spune:

Draga, Magdita iti multumesc pentru raspuns.
Chiar eram cu moralul cazut si aveam nevoie sa ma incurajeze cineva.
Prea multe detalii nu stiu. Foaia de externare (pe care banuiesc ca scrie si rezultatul) nu o am pentru ca nu mergea imprimanta si Ioana nu a putut sa listeze , dar a spus sa trec in orice alta zi.
Am intrat la subiectul "Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe", am citit, dar deocamdata nu am postat. Am inceput sa iau Omega 3 si incerc luna asta... poate, poate.
As urma un tratament naturist dar nu stiu care este mai eficiente. Am citit mult despre Diphereline si deocamdata sunt cam speriata. Nu stiu ce sa fac. O sa mai vedem...
Traiesc cu speranta ca poate se intampla de la sine, desi imi dau seama ca e cam greu .

Anaconda, felicitari !!!
Sarcina usoara si BB sanatos.

Pen, bine ai venit printre noi. Sa nu iti fie teama, esti pe maini bune si pe drumul cel bun.

Daca vreti sa cititi despre 2%: http://www.doilasuta.ro/doilasuta/Resurse.html

Va pup ,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Prestat, sa traiti, da' dupa inituitia mea bazata pe mucus , ca tot veni vorba. Asa ca sanse mari nu prea sunt, nu te cauta majoretele.

Oricum, faza cu jinecolojia sigur o sa-i placa si lui dr. T!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

io fetelor sunt cu majoretele pregatite ....
si io's la fel felixe , nu prea il solocitam pe sot , dar de la o vreme am devenit mai pofticioasa .... deh , daca liniutele "arata" ca trebuie ,apai trebuie

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

In sfarsit am aflat si eu teoria mucusului
Fetele mele, eu zic sa nu va mai stresati cu toate amanuntele astea, avem si asa destule pe cap. Un mucus neprietenos, din cate am citit eu, se rezolva cu spalaturi cu bicarbonat, pentru a face mediul alcalin, dar mai ales prin IA, care rezolva bariera cervicala. Eu sunt convinsa ca stresul ne face cel mai rau. Ganditi-va la femeile de la tara care fac copii pe banda si nu se mai gandesc la teoriile mucusului
Haideti sa ne relaxam, a venit primavara cu vreme frumoasa, sa mergem la plimbare in parc, sa uitam de probleme si de stres.
Pup toate fetele mele avide de cunostinte

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix felicitari pt noua profesie.
asteptam sa vedem poate ramane prima ginecoloaga.
suntem cu ochii pe tine.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

felix76 eu va citeam din umbra, da' nu am putut sa nu ma rad la voi citind postarea ta felix76
A... si am mai intrat sa va spun o informatie, pt. georgia_c mai ales care a intrebat: eu pt. a determina ovulatia (cred) o dr. mi-a luat "glera cervicala" timp de 3-4 zile la rand incepand cu ziua 12. Chestia asta se intampla in 2004, pe atunci eram f. putin informata. Deci, imi recolta glera cervicala, trimitea la laborator si mi-a spus ca atunci cand va fi 100% (nu's ce...) inseamna ca s-a produs ovulatia. S-a pozitivat la mine in z15 pe vremea aia. Dupa ce a vazut dr. ca asta e ok, a decis ca am ovulatie si am trecut mai departe... care mai departe nici in ziua de azi nu s-a terminat!
Bafta tuturor fetelor!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput