Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57
Raspunsuri - Pagina 13
mada23 spune:
Jinecoloajele mele dragi , rad aici de nebuna in fata monitotorului de se uita colegele cam ciudat la mine, si eu i-am inebunit pe ai mei cu tot felul de amanunte
.
cred ca filtram prin creerash prea multe si din cauza asta nu ne iese, ar trebui sa lasam mintea sa se gandeasca si la sex, nu mai are timp saraca de atatea informatii.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

lalitica2000 spune:
felix felicitari pentru avansarea in functie: doctor in jinecolojie teoretica suna tare bine ![]()
magdita
, ai mare dreptate, dar cateodata e tare greu sa fim relaxate si sa nu ne vina tot felul de ganduri negre. Eu pot sa-ti spun ca in general sunt linistita, si nu ma prea stresez si uite ca pana acum ....nimic....
rocsy
, ma bucur ca ai reusit sa sari din butoiul cu melancolie
georgia_c spune:
azi sunt f activa ..... noroc ca nu citesc sefii ..ce preocupari artistice am io
.. si ce probleme existentiale imi pun ...
taicale , treaba e ca io , mai nou, sau mai vechi dar readus in simtiri , imi pun sperantele in DD , si mai putintel in dr ... felix , poate castigi la loto , iti iei aparat si ma bag si io la niste monitorizari la tine ... ca, stiu io , ca asa intre "fecioare", nu ma mai scoate nimeni din cabinet pana nu facem bucatele tot aparatul ala genital ...
sotulica al meu e deja speriat ... io mai nou am 2 tipuri de lectura , medicala si sufleteasca ...citesc ori una ori alta .... zau de ma pot lasa ... zic de fiecare dat ..gata de azi ma "las" de medicina..si nu mi se arata .. tot citesc ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
daca nici azi nu va innebunesc de cap
... inseamna ca ori io mi-am pierdut indemanarea
.. ori voi sunteti calite
ia sa vedeti ca nu scapa nici azi al meu de program artistic ...acum calculez ferilitatea si pe diverse site-uri , nu-mi ajung betigasele alea ... aoleoooo ..sa ma opreasca cineva , ca o iau pe pustii
http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/
http://www.copiii.ro/calc.php?day=23&month=4&year=2008&nrzile=32
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Georgia

,tare draga imi esti
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Leditia spune:
Buna fetelor.Nu stiu cate dintre voi ma mai tin minte.Din pacate nici pacienta dr. Tutunaru nu mai sunt ca acum sunt in Cta si e f greu sa ajung la el mai ales ca timpul meu liber este f limitat.Am citit una alta acum pe net despre el,ca sunt insarcinata si uitasem cate pastile imi daduse sa iau de utrogestan in timpul cand eram pacienta lui.Pt ca am pierdut mai multe sarcini,stiu ca sfatul lui a fost sa incep tratamentul imediat ce vad cele 2 liniute si sa merg la dr.Dar cum stiti si voi dureaza pana ajungi la dr cu programarile astea..
Cam atat voiam sa va zic...Deocamdata nu stiu la ce dr o sa merg aici in Cta,dar o sa vad daca imi va prescrie ceva sau nu..Mi-as fi dorit sa pot ajunge la el,dar din pacate distanta e prea mare,sarcina e pretioasa sa zac pe drumuri tot timpul,iar timpul liber mi-e ff limitat din cauza jobului si a scolii.
Va pupic si va doresc numai bine.
POZE
pen spune:
Mutumesc tare felix76 pentru informatie, esti o scumpa!
Si pup rocsy2007, madita, mada23, mariaraluca etc. pentru incurajari si urari! Toate sunteti deosebite si de mare caracter! Va admir pentru cat sunteti de unite si cat de prompt raspundeti la orice intrebari! Asemenea persoane sunt iubite de Dumnezeu si o sa vedeti ca va ajuta pe TOATE.
Chiar credeti ca ma opereaza duminica? Nu se supara daca-l sun sa-l intreb? Eu oricum ma duc preatita duminica. Ar fi bine, fiindca nu mai am timp sa ma andesc.
Si normal ca am sa va spun cum a decurs interventia si ce a descoperit.
Nu mi-e frica de operatie, mai am trei operatii cu anestezie totala, dar mi-e frica sa nu descopere ceva nasol si sa-mi distrua iar speranta.
Dar ata, totul va fi bine si va doresc si voua tot BINE si F.F.F. BINE!
Va pup pe toate!
Zenobia spune:
Draga Pen,
Curaj si bafta la laparo, stai linistita pentru ca dl. dr. este un mare meserias, iar operatia este usoara. Si da, robotelul Tutu opereaza si sambata si duminica, daca este de garda. Il poti suna ca sa il intrebi exact si sa stii ce te asteapta.
Bine ai venit printre noi! 
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
, Album
, Barzoiul buclucas
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
rocsy2007 spune:
neatza dragele mele tutunici
pen fi optimista. ai incredere in dumnezeu. daca tutu va gasi ceva acolo cu siuranta va repara.
pup
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Neata fetele iubitele,
Ma bucur ca am reusit sa va lamuresc si sa va tavalesc pe jos de ras! Cand citesc din urma parca ma apuca si pe mine hlizeala de ceea ce am scris!
S-o luam in ordine:
Magdita, eu am citit ca gigeii baieti traiesc mai mult in mediu aalcalin iar gigeii fetite in mediu acid. Deci fetili mele, daca doriti un bebel de un animit sex puteti sa incercati aceasta metoda (spalaturi cu bicarbonat-alcalin sau solutie slaba de otet de mere in apa-acid) Na ca vorbi chimistu din mine!Eu stiu pe cineva care a reusit asa sa aibe baietel pentru multe dintre noi nu mai conteaza sexuul copilului ci doar sa apara, orice o fi el...
Anadomnica, este posibil sa fi pus la microscop proba ta, stiti ca exista acum si pt acasa parca ii spune DONNA, pt determinarea zilelor fertile.
Mada, si eu ma hlizesc la monitor cateodata dar am noroc de un coleg care presupune ca ma hlizesc cu el deci sunt salvata!
Georgia, aia cu sefii mi-a placut! Mamaaaa, daca as avea aparatu ala minune v-as chema gratis sa ne ecografiem! M-as bucura la fiecare folicul vazut si spart si poate reusim sa vedem si vreo inimioara!
Sotu meu , cand ii povestesc d-ale femeilor, mai zice cateodata da, da, cum zici tu... S-o fi saturat saracu da eu nu!
Pen, deaia suntem aici sa ne sustinem sa ne ajutam pentru ca lumea care nu trece prin ceea ce trecem noi nu ne intelege, de multe ori chiar spune cuvinte rautacioase!
Va pupacesc pe toate si asteptam vesti bune!
Felix
PS M-a inebunit reclama asta la scutece...Nu pot citi si scrie de ea...Oare n-o pot baga administratorii undeva pe sus sau in dreapta??? Ca noi ne chinuim sa facem bebe, inca n-avem nevoie de pampersi
Pup