Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Patrick, trifoiul meu cu patru foi, nascut intr-o zi de 13

Incepe septembrie, a venit mult meritatul concediu si plecam in Germania sa ne intalnim cu sora sotului (care locuieste in Australia si venise in concediu in Europa) si sa facem un tur al castelelor din Bavaria. Sotul isi anunta sora, cu titlul de secret, ca vom fi parinti. Nici parintii mei, nici socrii nu stiau inca nimic. Cat suntem in Germania suntem anuntati ca dosarul nostru de rezidenta in Australia a mai parcurs o etapa…teoretic suntem mai aproape cu un pas de rezultatul final…practic…vom trai si vom vedea.
Ne intoarcem din concediu…odihniti psihic dar rupti fizic…am batut la pas toate castelele lui Ludwig II, toate gradinile, orangeriile si alte minunatii de poveste. Intre timp am schimbat si prefixul (30 de ani) dar nu mai simteam ca mi-am irosit viata.
Acasa o luam de la capat, serviciu, casa, prieteni, familie si cate o privire complice intre noi cand cei din jur ne intrebau…”dar voi cand faceti un copil?”
In 18 septembrie ora 6 dimineata…eu in vizita regulamentara de pipi la toaleta…incepe sa sune mobilul sotului…oare cine il cauta asa devreme?…sa fie oare?…NUUUU…trag cu urechea gandindu-ma ca poate e greseala si realizez ca vorbeste in engleza….clar….URAAA…am obtinut rezidenta…incep sa topai prin casa, sotul se enerveaza ca din cauza mea nu intelege ce vorbeste persoana de la celalalt capat…se ratoie la mine…tac si intr-un final inchide telefonul. Chior de somn tot nu a priceput ce a vrut avocatul nostru din Australia dar a inteles ca atasat telefonului era si un email in casuta postala asa ca fuga la calculator si bucurie imensa…scris mare si lat…”YOUR VISAS HAVE BEEN GRANTED”. In sfarsit….
Ne facem cafelele si stam muti in fata calculatorului…acum ce facem??????…avem bebe la bord…si avem vize ce ne permit sa intram in Australia pana in 28 februarie…ceea ce inseamna ca vom face un mic australian.
Realitatea ne loveste…avem atatea evenimente importante in viata noastra dar am uitat un mic amanunt…sa ne anuntam familiile.
O luam sistematic…asteptam ora 8-9 sa o sunam pe socrela. Este medic de familie (si implicit si al nostru) si azi are program de ecograf asa ca, sub pretextul ca in septembrie a fost ziua mea si trebuie sa imi fac analizele lui Nicolaescu, o rog sa imi faca si o ecografie. Fericita, ne cheama la ea la cabinet peste o ora…bine-nteles ca eu cu vezica plina. Ajungem la cabinet…pe socrela o apuca sa ma cantaresc, masoare TA, puls…ca sa completeze fisele. Eu o tot grabesc cu ecografia…nu de alta dar vezica isi cere drepturile. Incepem…se uita la colecist…apoi rinichi drept…da cu observatiile ca beau prea mult Pepsi…trebuie sa vada si rinichiul stang…pare-se ca acolo viciile mele nu au lasat urme…hai sa vedem si vezica si uterul…SURPRIZAAAAA….avem uter cu ochi si cu urechi. Socrela socata…incearca sa isi gaseasca cuvintele…sta blocata cu ochii in ecranul aparatului…tremurand muta pe setarile de obstetrica ca sa poata face masuratorile. Verdict final…sarcina saptamana 11…cu ochii in lacrimi sare sa pupe viitoare mamica si sa isi urecheasca parinteste fiul ca i-a ascuns asa veste mare. Sotul ii zice…”No buni, trebuie sa vii in Australia sa ingrijesti de nepot!”. Socrela inca nu stia de viza de dimineata…si femeie credincioasa zice…”oh, daca ai sti cat ma rog pentru voi sa obtineti viza!!!”…la care i se da si a doua veste pe ziua respectiva…lacrimi, pupaturi, multumiri lui Dumnezeu.
Cu ai mei a fost mai sec…l-am sunat pe tata si i-am zis ca m-am lasat de fumat…la care dupa felicitarile de rigoare ma intreaba…si bebe cand vine? Dragul de el a fost singurul care m-a ascultat cand am spus ca voi renunta la tigari cand voi face un copil. Ii spun si de viza…greu…dar se bucura pentru noi. Nu am puterea sa o sun pe mama (l-am insarcinat pe tata cu anuntarea ei) stiam ca tristetea provocata de vestea plecarii in Australia va umbri bucuria aflarii ca va fi iar bunica.
Urmeaza serviciul…ora 7 dimineata, intru in tura, in dispecerat colegii mei preferati…le spun ca am o veste mare…toti ochi si urechi….AM PRIMIT VIZA, PLEC IN AUSTRALIA…..BUUUMMMM, nu spune nimeni nimic…intr-un final dispecera, femeie mai in varsta…care intr-o luna urmeaza sa se pensioneze zice…”Pai bine doamna doctor, asta e veste buna? Veste buna era sa ne spuneti ca faceti un puiut!!!”…zambesc strengareste…ei daca tineti neaparat atunci sa stiti ca sunt insarcinata in 12 saptamani…veselie mare, felicitari, mangaieri protectoare pe viitoarea burtica…aceeasi dispecera completeaza…”pai insarcinata fiind si sariti ca o capra pe la cazuri?”….dupa care urmeaza dadaceala…luati un fruct, nu vreti un suc, stati si va odihniti etc…
Cealalta tura de colegi am anuntat-o intr-o duminica, cand am fost de serviciu. Desi duminica si in mod normal zi linistita, in ziua respectiva regulile nu au fost respectate. De dimineata am lucrat intr-una, am adunat toate batranele lesinate prin biserici…dupa care am luat birturile la rand sa doftoricesc petrecaretii. Pe la 5 dupamasa ajung cu echipajul in sfarsit in statie, intru in dispecereat, pun piciorul in prag si le zic dispecerelor…”Doamnelor, conform legii am dreptul la 6 ore de lucru pe zi, tinand cont ca tura mi-a inceput de 10 ore aveti de ales…ori nu ma mai trimiteti la cazuri…ori plec acasa!” colegii socati…ca de ce am dreptul la tura de 6 ore? Le explic cum e cu sarcina si programul de lucru…si uite asa in saptaman 12/13 de sarcina resesc si eu sa dau sfoara in tara despre vestea cea mare.

va urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

FRUMOOOOOOS......mey da' lunga mai e povestea ta si ffff interesanta..

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele!
bun venit noilor sosite!
la multi ani simonette, sa te ajute Doamne Doamne sa fii fericita la Bruxelles!
felicitari deea, bine ai venit bia!
am mai scris un mesaj lung aseara, dar l-am pierdut...si la cat de zombi sunt, pe motiv de colici si "no kaka", nu am mai avut energia necesara sa-l scriu...si acum scriu cu "muzicutza" langa mine. cand nu apar pe crengutza, e clar ca teo si a lui surioara ma acapareaza TOTAL.
bun, deci teo si-a luat "frumosul" obicei de a se culca la 23.00, apoi trezeli la 1, la 4 si de acum inainte din ora in ora pana cedeaza masa psihic si se scoala din pat si incepe ritualul:batista bb, spalat ochii din motiv de infectie luata din maternitate, de care nu scapam, schimbat hainutele si pampersul, vomat si iar schimbat hainute...etc.si colicei si partulete, inca la nivel acceptabil pt mine, asta facand comparatie cu experienta de la surioara lui.
concluzie, SUNT ZOMBI!!!

la intalneala as fi vrut si eu sa vin, dar tare mi-e ca nu voi putea. nu am masina si pana in tineretului, cu metroul si cu 2 copii, din care unul atarnat de tzatza si un carucior de 15 kg....cred ca este MISSION IMPOSIBLE. la brasov, la fel....cu bb mic in tren...si cu toate zdranganalele dupa mine... . voi fi sufleteste alaturi de voi si voi savura pozicile postate de voi...poate cand vor mai creste bebeii...

raportam si noi 4.900 kg si tot cei 56 cm de la nastere. mami are iar laptic si teo papa mai bine, nu se mai agita asa tare decat cand il deranjeaza un partulet. am gasit vinovatul din cauza caruia refuza sanul. mare atentie:GARMASTAN-ul!!!! e oribil! e amar!! am gustat din el si mi-am dat seama ca bietul copil murea de foame din cauza porcariei asteia de creme, de care nici macar nu aveam nevoie!

aproape am scapat si de "celebrele" bubite rosii! folositi cu incredere REVIKEN! este asemanator fostului cutaden, cu care mi-am tratat eu cosurile in adolescenta:))) la numai 3 ore dupa ce l-am aplicat pe mutrita s-a atenuat infectia!

oana, merci de mail. multumesc de oferta, dar noi inca mai tragem speranta ca teo va ramane la tzitzi.

naty, felicitari pt iulia dolofanica si kk-cioasa (va invidiez pe toate cu bb ei kkciosi!!!

clau, rebecca arata super bine!!

tuchi, merci de pontul pt bbei nekakaciosi! am luat siropelul, i-am dat deja 2.5 ml aseara si 2.5 ml azi....asteptam reactia:)

gecko, asa fata draga, din tufis in tufis:))) astept si restul povestii:)

daus end, sa nu pierd si mesajul asta:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

emotionant gecko, mi-au dat lacrimile, mai ales ca m-am putut "pune in papucii" tai oarecum... i-am anuntat pe ai nostri de casatorie odata cu anuntul ca plecam in state. am avut un staroste pentru cerutul miresei acasa si cand zicea el "ia-ti mireasa ziua buna..." pe maica-mea tresalta rochia si nu mai avea aer.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

si, cu intarziere, dar din toata inima:

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

banc:

"doi internauti:
"Bah, ai vazut ce ninge afara?"
"Nu, da-mi si mie linku sa vad!"

POZE
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mama, gecko, ce destin...Super fain! Mai vreau!
Adriuta, uite pt consolarea sotului : o fetita chelutza-bec

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Cum alegi cu cine te casatoresti?

Sfaturile copiilor. Pentru ca, in continuare, copiii spun lucraruri trasnite. De data asta filosofeaza despre casnicie si relatii.

Ce trebuie sa faci sa iti mearga bine in casnicie?
Spune-i sotitei ca arata bine, chiar daca arata ca o batoza.
Rares, 10 ani

Cum isi poate da seama un strain ca doi oameni sunt casatoriti?
Va trebui sa ghiceasca uitandu-te daca amandoi tipa la aceiasi copii.
Diana, 8 ani

Ce crezi ca au in comun mama si tatal tau?
Amandoi nu mai vor sa faca alti copii.
Lori, 8 ani

Ce fac oamenii in timpul primei intalniri?
La o intalnire trebuie sa te distrezi si oamenii ar trebui sa profite ca sa se cunosca mai bine. Chiar si baietii au ceva interesant de spus daca ii asculti suficient de mult.
Lenuta, 8 ani

La prima intalnire isi spun unii altora minciuni pentru a parea suficient de interesanti pentru a se intalni si a doua oara.
Marius, 10 ani

Ce ai face daca prima intalnire ar fi foarte plictisitoare? As fugi acasa si m-as preface ca am murit. A doua zi as da anunt la ziar ca am murit ca sa nu ma mai caute fata aia.
Crin, 9 ani

Cand este in regula sa saruti pe cineva?
Cand e bogat.
Paula, 7 ani

Legea spune ca trebuie sa ai 18 ani, asa ca nu vreau s-o incurc.
Costel, 7 ani

Pai este o regula: daca saruti pe cineva, trebuie sa te casatoresti cu ea si sa faceti copii. Asa e corect sa faci.
Horia, 8 ani

La ce varsta e bine sa te casatoresti?
23 este varsta perfecta sa te casatoresti pentru ca pana atunci o stii pe persoana respectiva dintotdeauna.
Cornelia, 10 ani

La nicio varsta nu e bine sa te casatoresti. Trebuie sa fii prost sa te casatoresti.
Paul, 6 ani

Este bine pentru fete sa stea singure dar pentru baieti nu. Baietii au nevoie de cineva care sa curete dupa ei.
Anita, 9 ani

Cum alegi cu cine sa te casatoresti?
Trebuie sa gasesti pe cineva caruia sa-i placa aceleasi lucruri. De exemplu, daca tie iti place sportul, ei ar trebui sa-i placa ca tie iti place sportul, si sa iti aduca chips-uri si cola.
Alin, 10 ani

Este bine de stiut
Nimeni nu se hotaraste cu cine o sa se casatoreasca decat dupa ce creste mare. Dumnezeu hotaraste asta de cand tu esti mic dar tu vei afla doar mai tarziu pe cine ti-a ales.
Cristan, 10 ani

POZE
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ariel, in ce zona stai ca poate te cuplezi cu alta fata care vine?! eu stau in militari, daca vrea cineva sa vina cu noi!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am gasit un distribuitor de Humana care ia tot de pe site-ul nemtesc si mi-a zis ca daca nu mi-au trimis email ca a plecat comanda, in care mi se explica si cum sa urmaresc traseul comenzii, inseamna ca nici nu a plecat inca . Mare ghinion are si fata asta a mea cu mancarea!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput