Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, nu stiu cat costa ca pe site nu zice, Ursu trebuie sa ne spuna, oricum eu sunt modesta, vreau doar 2-3, nu 8...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, si eu tot asa, vreo 2-3, asta in speranta ca o sa consume si ea la un moment dat din biberon! Poate-i plac alea, cine stie?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Pai, daca te-ai uitat, chestia cea mai grozava e ca sistemul reduce mult efortul de supt al bebelusului, ca nu mai face vid. Dar cum Rebe e indragostita iremediabil de tzitzile tale, nu stiu zau ce sa spun...
Tuchi, ai baut cafeaua? Am gasit si eu intre timp un pachet, ultimul, si l-am deschis...immm, ce buna e cafeaua!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Distractia continua...Iulia a varsat un pic pe asternutul abia schimbat si acum trebuie sa-l schimb iar

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

gta si cafeaua mea! Cu cofeina ca altfel nu mai pot! satu si ma uit la tabeltele de Dostinex daca sa le iau azi sau maine sau luni...
Sunt tare suparata pe randunoi, dar oful meu e complicat si nu stiu daca sa mi-l vars aici!
Seb doarme, Ilinca tocmai a plecat la plimbare, eu ar trebui sa invat dar ma gandesc doar la o tigara...
Biberoanele alea par foarte misto, acuma depinde cat costa, unde gasesti tetine de schimb! Seb s-a invatat deja bine cu cele de la Nuk care sunt turtite si nu stiu cum le-ar primi pe cele rotunde ! Ilincai am incercat la un moment dat sa ii schimb forma si n-a reusit sa bea din alte tetine!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty fii calma ca probabil vei avea mici neplaceri toata ziua! Si eu patesc la fel cateodata! intr-o zi l-am schimbat de 6 ori: de doua ori de pisu, de 2 ori de voma, de 2 ori de kk! Cate despre cearsaf...m-am saturat sa-l schimb la fiecare voma si mai plimb copchilu' prin pat ca inca mai are loc!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, te tine in forma Iulia azi!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Adriutza, sunt sigura ca si Adrian o sa aiba cosite cat de curand la cata grebleala ii face randunoiul tau, stai linistita! Oricum a mea a avut mult mai mult par cand am nascut-o dar ii cade in timp, ca ii gasesc caciulitele pline de par.

Naty, bine ca nu e luni sa o fi tinut-o asa toata saptamana!

Ma duc ca plange elefantzelul!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

Adriutza, sunt sigura ca si Adrian o sa aiba cosite cat de curand la cata grebleala ii face randunoiul tau, stai linistita! Oricum a mea a avut mult mai mult par cand am nascut-o dar ii cade in timp, ca ii gasesc caciulitele pline de par.

Naty, bine ca nu e luni sa o fi tinut-o asa toata saptamana!

Ma duc ca plange elefantzelul!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Asta e "marea" problema si la noi ca ne cade parutul de nou nascut. Tot la 2 zile schimb asterntul. Si a facut "cheliuta" aceea secifica bebeilor la ceafa. Ce se mai bucura cand vede si alti bebei cu cheliuta... Ce sa-i faci, fiecare cu ale lui

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput