Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nu am apucat sa ajung la zi, dar am vazut ca va intereseaza cava (naty) din baia mare... se rezolva simplu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

dar trebuia sa incep cu buna dimineata si sa va ofer ca vad ca sunt prima de data asta pe crenguta.

pentru obtinerea urmelor de talpute sau manute eu am gasit in real, la jysk kit cu pana in 20ron, contine rama si materialul de imortalizat. sunt dragute, ramele le gasiti in roz sau albastru si au 2 compartimente, pe ambalaj arata ca in unul pui poza si dincolo urma ca "plastelina" (sau ce-o fi) nu ajunge pentru amandoua.

mi-e si frica sa ma bucur de somnicul lu' ala micu ca abia maine avem 1 luna si a dormit de aseara de la 12 pana dimineata la 6. mi se pare prea mult. dar sa-i fie de bine ca lui maica-sa sigur i-a fost. la 6 a mancat si apoi iar somnic...si la ora asta doarme.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mihutza, daca vrei poti incepe de pe acum. Faci un portofoliu cu Andra si o trimiti la o agentiede modeling pentru copii. Faci update din cand in cand si ...poate o vezi pe vre-o cutie de cereale sau pe vre-un borcanel de papa pentru bebe. E important sa gasesti agentia serioasa. Cand mergem in L.A. ma intersez ca am inteles ca acolo ar fi cele serioase:))) Ma fac impresar ...glumeam:))) Nu stiu daca ajunge Chris cat Shack da... deja a inceput sa exerseze pentru American Idol...si are o guraaaaaaaaaa:)))

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata! Haideti la !

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by adriuta

Mihutza, daca vrei poti incepe de pe acum. Faci un portofoliu cu Andra si o trimiti la o agentiede modeling pentru copii. Faci update din cand in cand si ...poate o vezi pe vre-o cutie de cereale sau pe vre-un borcanel de papa pentru bebe. E important sa gasesti agentia serioasa. Cand mergem in L.A. ma intersez ca am inteles ca acolo ar fi cele serioase:))) Ma fac impresar ...glumeam:))) Nu stiu daca ajunge Chris cat Shack da... deja a inceput sa exerseze pentru American Idol...si are o guraaaaaaaaaa:)))

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ma gandeam-poate o vede Mihutza pe Andra pe o cutie de lapte praf "Uitati ce frumosi sunt bebelusii hraniti cu formula X"
Mihatp, , la ce te gandeai, cum sa facem? Adevarul e, fetelor cu bebei lacomi si cu colicei, ca merita sa va uitati pe site: www.drbrowns.ro ; eu faceam misto pe Mess de Ursuleata ca zicea ca-s biberoane anti-colici si eu radeam ca tot o sticla e; nu, nene, e o chestie chiar facuta cu cap!
Raportez: copilul constipat a facut peste noapte un kk atat de imens ("sublim" ) ca a trecut peste body si peste salopeta; avea spaticul plin de kk, dar era linistita si, dupa ce am schimbat-o, "uscata si fericita". M-am dus sa-i pun hainutele care musteau de desheuri la inmuiat...am dat sa desfac punguta de detergent, mi-a explodat in fata, cu detergent cu tot...curatza, Naty toata baia...copilu incepe sa planga de foame...ma duc sa-i pregatesc, nu mai era apa plata fiarta , pun la fiert...zic hai sa-mi pun si mie de o cafea...nu mai era cafea ...biberoanele le fiersese sotul inainte de a pleca dar uitase tetinele afara . Am inceput bine, nu?!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, vin si eu la cafeluta ca tare mi-e pofta. Rebecca a papat si acum motaie in leganut.
Azi vine mama si eu o sa plec sa-mi caut haine pentru botez si sa comand tortul. Mai e asa de putin pana sambata...Maine trebuie sa merg la coafor si o sa ma si tund ca degeaba am parul asta lung daca-l tin numai prins sa nu o deranjeze pe Rebe.

Stela, ai vazut cum se cumintesc bebeii pe masura ce cresc? Imi aduc aminte ce plangeam si eu pe crenguta cand era Rebe mica de tot si ma dispera pur si simplu. Acum nu mai e cazul, are doar crize de personalitate, dar in rest e copil model!

Naty, o sa caut azi o poza care-mi place cu pustoaica mea!

Adriuta, chiar 5 kg are, am cantarit-o si acasa si la cabinet ,idem...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

pai e simplu, cumpar si trimit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am citit si eu de biberoanele astea, par super bune. Cat costa un astfel de biberon?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Super, Miha! Activeaza-ti PM (click pe "mesaje private", in stanga si urmezi pasii) ca sa punem la punct detaliile.
Fetelor, cititi aici postarea prietenei noastre dragi maryb, si daca aveti un pic de timp spuneti-i cateva cuvinte de incurajare, va rog!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput