Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
Si,Naty,si eu sunt undeva intre mamici si soacre,ca nu indraznesc sa scot copilul afara mai subtire imbracat,oricat mi-as dori,mi-e cam teama.Si eu cred ca o imbrac cam gros.Azi,am imbracat-o ca ieri,cu toate ca a fost mai frig azi,si cand am vazut in parc copilasii cu geci groase,m-am speriat si m-am intors sa iau o paturica..Nu le nimeresc deloc..Adevarul ca a fost ff frig,dar totusi..geaca...nu stiu ce sa mai zic.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Asa e, Stela...Stai linistita, ca eu azi am imbracat-o pe Iulia mai subtire decat ieri
Cum sa bagi batista bebelui in nas??? Nici la Iulia nu incape (dar de iesit ies mucii gramada...nu-i vorba, intr-o ora sunt la loc )
Clau si alte fete, astept in continuare poza pt prima pagina...Clau, a ta poate sa fie si cu bulanase , doar a Rebeccai sa fie!
Si acu va zic noapte buna si cu somn!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Pai,Naty,asa scrie la Batista:ca se introduce in nas capul de aspiratie A,dar si mie mi se pare aiurea sa bagi plasticul ala in nas plus ca e gros si nu intra.Si,de la exterior,nu a iesit mai nimik..Eu mai intarzii cu poza,ca deocamdata nu-mi place nici una...daca imi dai voie,o bag eu in pagina,cand e gata..
Stela,
Pozici
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by natynic
Fetelor, eu incep sa cred ca bebeii astia sunt foarte meteo-sensibili si azi au fost toti si somnorosi si urlatori din cauza vremii asteia tampite.
Oana 8188, daca mai esti acolo (ca vad ca n-ai activat PM) zi-mi si mie te rog in cat timp ti-a venit laptele praf din Germania; pediatrul vrea sa incep de maine sa o trec pe Humana si eu n-am decat o cutie, nu ma pot risca sa incep trecerea si sa raman fara lapte!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
A mea bebica azi s-a linistit, dupa 3 zile de maraieli si urlateli.
Referitor la lapte, luni seara am facut comanda si vineri am primit pachetul. Se poate urmari pe net traseul coletului. La mine joi seara deja era in Romania, iar vineri dimineata era "out for delivery"; dar: daca nu il sunam eu pe agent sa ne intalnim, nu imi primeam coletul vineri, ca avea foarte multe de livrat si nu reusea. Eu eram mai mult ca sigura ca nemtii sunt super ok, dar la romani e musai sa mearga ceva prost.
Cand ai facut comanda?
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by mstela
Pai,Naty,asa scrie la Batista:ca se introduce in nas capul de aspiratie A,dar si mie mi se pare aiurea sa bagi plasticul ala in nas plus ca e gros si nu intra.Si,de la exterior,nu a iesit mai nimik..Eu mai intarzii cu poza,ca deocamdata nu-mi place nici una...daca imi dai voie,o bag eu in pagina,cand e gata..
Stela,
Pozici
Batista nu se baga in nasuc, se pune la baza narii astfel incat, cand tragi, sa se faca vacuum; ca sa iasa mucisorii mai usor, poti sa pui in fiecare nara, cu 2 minute inainte sa folosesti batista, cateva picaturi de ser fiziologic sau, daca ai in casa, sterimar sau marimer.
Intr-adevar, daca e racita bebica, mucisorii se aduna din nou in scurt timp ( 1 ora, 2, 3...), dar important e sa nu i se coboare in gat, ca de acolo nu ii scoti si nici ea nu poate respira cum trebuie.
Pupici la bebica!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
ursuleata spune:
Multumesc de raspunsuri !
Mai am o intrebare: duphalac ati dat? ca cica la sugari 5 ml...dar al meu e nou-nascut! Am cumparat tot ce se putea cumpara dar nu stiu ce sa ii dau! I-am dat acum sab simplex sa nu faca si colici ca imi este de ajuns cat urla cand face kk. Sau mai bine ii iau debridat?. D'ala nu am luat!
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
natynic spune:
Oana, luni am facut comanda. Dar de unde sa stiu eu sa sun agentul? [bang
Naty
Iulia mea
adriuta spune:
Mihutza multumim pentru urarile de ieri. Mamaaa ce bine a luat in greutate Andra, aproape 2 kg. Si lasa mama ca de lunga o sa fie lunga... genetic are de unde...slava domnului. La inaltimile vastre mai adauga si hormonii americani si iase...top model...GARANTAT.
Naty multumim si sper si eu din tot sufletul sa fie totul bine pe crenguta. Pe la 5 kg pune-o in fata oglinzii, sa vezi atunci ce-o sa-ti danseze. Ei adora sa se vada in oglinda. 3900g, FELICITARI! Bravo fetei ambitioase.
Simo27 ma invidiezi petru caldura? Hmmm...daca-ti spun ca in 3 saptamani or sa fie 50 de grade??? ce mai zici! hi hi hi. Daca iesi dintr-o cladire pana in parcare la masina simti cum iti arde caldura caile respiratorii. Sa mor de te mint.Cateodata trece de 50C. Ziua stam ca potarnichile la AC(air conditioning) dimineata si seara daca mai faci ceva dar miezul zilei este torid... canicula... vorba lui Caragiale... caldura mare nenicule. Aici iarna e de vis, poti sa culegi portocale, grefe si lamai din pom si sa umbli la tricou.Pentru orice poate cineva sa ii invidieze pe arizonieni, numai pentru zilele'calduroase' de vara nu :))). Asa ca de-ai stii ce-o sa te mai invidiez eu la vara cand iesi cu baietii ziua in parc...la iarba verde... Ufff Brasov...veri frumoase si racoroase...:((((((( Heee sa-ti traiasca Jipanu'... cand il udam? Ce micutze sunt amprentele lui Sam.:)
amira_roxana Sarut mana, si voua la mai multe.
LyMaria bne ai venit la noi.Felicitari pentru Alexia. Scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare si da-i la Naty datele Alexiei sa le treaca in listuta.
deeapui cred ca e prea tarziu acum pentru galerie. Tu cred ca ai nascut deja...offfffff iar am ratat majoretele:(
luny sarut mana...multumim la fel si voua.:)))) NU stiu ce viseaza dar asa mutrite face si al meu. Ce figura ai fost cu bebe KO:))
ursuleata multumim pentru urari si scuze... eu credeam ca alaptezi. Sorry ...neuronu'...stii tu ala lauz, ca ala gravid a expirat...de mult :)))) Nu-l doare tare cand face kk...adica il deranjeaza putin, asa se screm ei. Dupa ce se trezeste nu-l pune la bibe mediat. Lasa-l sa se screama si sa-si faca numarul.
mihap multumim petru urari si voua asemenea. Frumoasa catelusa ta, foarte frumoasa.
mstela in fiecare diminmeata iau 2 laxative permise la alaptare. Constipatia e de la hormoni...bla bla... Ai grija sa nu faci fisuri ca e de rau. Eu m-am procopsit cu una mica.
Gherman_in bine ai revenit. Bun venit pe lume Dariei. Imi pare rau sa aud ca sunt problemute. Deie Domnul sa se rezolve totul cu bine.
cristinagoji incearca un antibiotic mai puternic. De ce nu te mulgi si sa arunci laptele daca nu e bun la bebe. Eu cred ca daca nu te mulgi mai rau faci ca supui sanii la alta presiune...acea a laptelui fabricat si neeliminat.
gbutucica multumim si voua la mai mare.Hi hi hi, tare faza cu ibricele. M-am uitat la montaje...Andrei e copie la indigo...mai rar asa asemanare.
Cenia bine ai vent pe crenguta draga mea. Bun venit Naomi... Doamne ce frumusica e:). Ma bucur sa vad ca merg lucrurile bine la voi si ca se umplu pampersii. Asta inseamna ca putinul timp petrecut la tzitzi e foarte productiv
ali_bia Si al meu sughite, in special daca dupa masa incepesa se agite. Eu am observat ca daca-i dau tzitzi din nou sau daca-i du bibe-ul cu apa se opreste dupa cateva secunde.
sovietica:))) ce zaluda-s sa cred ca pentru motan iti trebuie... Pai daca ei nu se simt sa faca ceva cu dulaii...ce pot eu sa fac? Si mai sunt si alti vecini care nu zic nimic. Pana acum nu m-a dejanjat ca noi avem dormitorul in partea cealata dar de cand cu bebe... e nasol. Sambata si Duminica...ham ham ham...de la 6 dimineata pana seara. Ce figura e Sasha ha ha ...si pe noi ne-a nimerit intre ochi de cateva ori, pe gat si in cap la tac-su. AAA o data l-a luat taica-su in brate in funduletul gol sa-l aduca la baita si ...a trebuit sa faca si ei baie :)).
gecko ce tare-i Patrick cu ritualul lui tzitzi-kk-tzitzi. Si io ma gandeam ca daca nu se mulge afara laptele in caz de mastita mai rau se face.Mi-a placut inceputul povestii. Astept continuarea
tuchita multumim de complimente.Era sa scol copilu' surioara de ce-am ras...auzi sa stai cu cratitele pe geam sa aduni apa.:)) esti t.o.t.a.l.a.
bubu din ce-or fi firele alea maica de nu s-au resorbit nici acum?!!!Si la noi e vraiste...azi fac ordine,poimaine e bairam. Al meu zice ca avem prea multe lucruri :)) Sanatate sotului.
clau ce gogosica frumoasa s-a facut Rebecca. Esti sigura ca le functioneaza bine cantarele..arata mult mai mult de 5kg. E pufosica...gogosica ta.
amira_roxana ce frumoasa e Amira. Si ce seamana cu taticul. Daca i-o arat lui sotu' meu iarasi il apuca pandaliile cand vede ce parutz frumos are fata ta. :)) Adrian nu e prea paros si e bsedat ca-i seamana baiatu si face chelie . De cand i-am zis ca ati zis voi ca e bine sa il piapani pe bebe toata ziua grebleaza la el:))
Acum ma duc ca m-a capiat azi bebe. Toata ziua 40 min somn 1.30 ora joaca, 30 min tzitzi.....
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihutza11 spune:
vise taica sa mai pot citi ieri pe forum... ca am avut o zi plina... nu cu gaza, ca ea slava Domnului a fost cuminte nu fie de deochi.. asadar incerc sa recuperez azi..
LA MULTI ANI SIMONETTE!!! multa sanatate, tot ce iti doresti, o noua viata minunata in Bruxelles alaturi de puiutzii tai si randunoi!
Felicitari DEEA!!! bine ai venit pe lume Bianca! sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa in viata!
Sa urez si eu bun venit noilor randunici Adrianadana, Lymaria, Cenia (ia uite ina o mamica de Phoenix), Cleme!
Ela ma bucur sa vad ca nu a fost ala ultimul mesaj!
Giani stai mamicule linistita ca nu o las singurica
Gherman-in multa sanatate micutei!
Cristina imi pare rau ca si tu te simti rau!
Sovi cum fu' pipili?
Simo felicitari pt noua masina!
Tuchi
Gecko f frumos povestesti!
Clau super fain ca doarme asa Rebecca, la mine e ca si la Luny.. prima tura e de 4 ore de pe la 8 pana pe la 12 si apoi urmeaza ture de 2-3 ore max... abia astpt si eu sa isi mareasca intervalul de somn de noapte
da Luny si a mea face asa in somn
Adriutza maine poimaine imi vezi fata la America's Next Top Model cu Tyra (ca mie-mi place emisiunea asta si de cand am venit aici si eram gravida ma tot uit la ea,plus ca acasa mai bagam un Fashion TV)...si daca gaza mea o sa fie lunga tre' sa-l dati pe Adrian la baschet sa fie numa' bun ..il faceti jucator de NBA... sa vezi ce combinatie tare iese
am ajuns la zi... si gata si ciorbitza, yummy..
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
Am scris un mesaj care s-a pierdut si m-am enervat rau. Nu mai am putere sa rescriu, mi-e rau si sunt obotsita si vad ca bebe nu mai vrea sa adoarma
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA