Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, am activat pm-ul...sper

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, help!

Ma doare un san, deasupra aoreolei e rosu, nu simt noduli...nu pot sa ma mulg, nu iese nimic...bebe trage din el si apoi se enerveaza, ca si cum ar fi canalele infundate...
Mi-am luat si pompita electrica Nuk si nu iese nimic nici cu aia!!Are cineva pompa asta sa-mi zica si mie cum sa fac??
Plss!

Steluta, dus cu apa calda ti-a zis sa faci? tu cum esti??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza!.in sfarsit merge netul..
raportez o noapte....din care nu-mi amintesc mare lucru!! stiu ca ne-am trezit pe la 1,30 prima data, apoi la 4,30..m-am trezit pe la 5,30 cu el cautand tzitzi langa mine..apoi la 6,30 da-i iar papa.Apoi nani langa mine in continuare pana la 9, mufeaza-l iar, trezit la 10, in aceeasi agitatie si foame, deci mufat din nou...sa mor io daca am inteles ceva...
incarc poze, citesc din urma si revin stolu'

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule eu zic sa iei paracetamol si Nurofen si nu te mai mulge!
of...a dat mastita in stol!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, Stela vad ca nu e...dar pot sa-ti spun ca i s-a dat sa ia oxacilina (desi eu zic ca Ciprofloxacin e mult mai bine, 1 tb de 500 mg la 12 ore si pe lista lui Gecko era permis in alaptare), plus paracetamol sau/si nurofen si NU se maseaza; si insista cu pompa

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

ma contrazice dna doctor ...care stie sigur mai bine, asa ca ascult-o pe ea

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, ce frumos povestesti! Astept continuarea cu mare interes...

Bubu, offf, imi pare rau! Si tu? S-or fi infundat canalele? Eu zic sa suni la doctor, nu e de glumit!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Nu stiu sigur daca trebuie muls sau nu! Am patit-o si eu la Ilinca si am luat repede numai paracetamol si nurofen si mi-a trecut!
Eu sunt extrem de suparata in continuare si o sa va povestesc si voua!

poze

Mergi la inceput

Sotzul meu are 2 frati- unul mai mic, la cluj, si unul mai mare, la Montreal. Sotia celui mai mare a fost diagnosticata in urma cu 1 an cu cancer pulmonar cu metastaze osoase.
Mentionez ca au doi copii, unul de 11 ani si altul de 7, ca ea are 48 ani si ca toata viata au risipit banii extrem de multi pe care i-au avut plimbandu-se intre Romania si Canada. Niciodata nu s-au hotarat unde sa stea. Au cumparat si vandut case im ambele locuri, au facut firme in ambele tari,vanad ceva ce nu pot intelege!
Copii au crescut cand aici, cand acolo, la scoala la fel,si cand lucrurile s-au parut a se linisti a cazut bomba cu boala ei, tumora neoperabila, chimioterapie paleatuva! O draa pentru intreaga familie, dar din pacate se extinde prea mult si asupra mea!
Sotzul meu are un devotament fata de fratii lui, si in special fata de asta mare, pe care eu il pot intelege oana la un punct. si eu am o sora si as face multe pentru ea, dar ea niciodata nu mi-ar cere sa fie numarul unu in viata mea!
asta e povestea( in varianta foarte scurta!).
Momentan cumnata este intr-o clinica din Germania unde face nu stiu ce terapie misterioasa( mie nu mi se spune despre ce e vorba! ) si vrea musai sa o vada pe ma-sa. Ma-sa care e in Bucuresti, baba batrana de 75 ani, diabetica, hipertensiva, cardiaca, cu deficiente auditive si vizuale! Si , ia ghiciti cine trebuie sa o duca pe baba in Germania?! evident ca Ionel, daca se poate cu masina!( care n-a iesit in viata lui din tara cu masina, care nu se descurca intr-o limba straina( ca in loc sa invete una si-a tocit coatle la firma lu' frate-sau!))
Dupa ce am urlat si facut scandal si l-am convins pe sot ca e absurd sa mearga 200de km pana acolo cu baba bolnava in masina au ajuns la solutia avion! Dar evident ca baba nu se poate duce singura ci tot insotita de minunatul si binevoitorul meu sot!
Care prostul o sa stea vreo 4-5 zile sa doarma pe holurile clinicii( ca doar nu credeti ca o sa aiba bani de hotel!)!
Toata hotararea ca el sa plece cu avionul cu baba ( recunosc ca e o varianta mai buna decat cu masina!) s-a luat fara consultarea mea, fara sa-mi ceara o parere! El se duce si gata! Ce conteaza ca eu raman singura cu doi copii mici, fara lapte, fara pampersi si fara prea multi bani!
Cumnata mea mai are neamuri pe-aici,nu multe si nu foarte prietenoase ( ca batul din fund nu i l-a scos nici macar boala grava!)
Stiu ca trebuie sa il inteleg( si in sufletul meu il inteleg!) si sa-l sustin! dar m-am saturat ca eu sa il sustin mereu si el nici macar sa nu ma anunte cand are biletul de avion, sa trebuiasca sa ascult pe la usi cand vorbeste la telefon cu fratele ca sa deduc ce planuri are,
plus ca lucrurile astea ar fi trebuit programate din timp, ca doar la clinica aia nu s-au hotarat sa mearga in 2 zile si aia i-au primit repede!
Tocami a venit, si-a facut un mic bagajel, si a plecat! Aflu ca in Munchen ii asteapta cineva de la clinica respectiva ( inc nu stie unde e- se pare ca e mare secret cum se cheama statiunea!- daca pot sa ii vad prin satelit!)
Nu inteleg de ce trebuia sa se mai duca si el daca tot ii asteapta cineva de la clinica in aeroport!
Nu stiu cum dracu' ma descurc cu amandoi pana luni cand o sa vina obosit de pe drum si o sa aiba si foarte multa treaba, ca doar a lipsit atatea zile, nu?
Eu nu mi-am aranjat sa ma duc trei zile la congres ca sa nu-l las singur cu amandoi!
Scuze ca va incarc si pe voi cu problemele mele dar plang asa de tare si sunt atat de suparata!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

'neata si de la noi
naty, mersi pt trecerea in listuta, uite si restul datelor: nastere la 41 saptamini, 3,930 kg si 53 cm.
Si ajung si eu la concluzia ta, ca bebeii sint meteodependenti, dupa ce ieri nu a dormit mai deloc (sau numai la mine in brate), azi s-a trezit la 6, s-a culcat la 7 si a dormit pina la 10 iar acum doarme din nou

mami de diana andreea - 18 martie '08

Mergi la inceput